blantman 5 780 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Teraz, 20inchDT napisał: @blantman wow, to musze liczyc na tak samo wspaniałomyślną panią xD. Wysyłają je w kartoniku? Gdzies czytalem, ze w jakims woreczku Tez chce im odesłać po nowym roku konsolę, zeby tego świerszcza zlikwidowali. Tyle sie pisze jak cicha jest ta konsola, a tu ps3 tak nie hałasuje. zagadaj na czacie z supportem. Ja tak zrobiłem przed wysyłką pada to mi dali wybór jaki pad. Nie wiem czy jak zrobisz przez strone zgłoszenie będzie tak samo. Pad przyszedł w kartonie i w folii bąbelkowej. Z konsolą jest więcej (pipi)ania bo i trzeba odpowiedni karton znaleźć i zabezpieczyć. W przypadku pada ja wziąłem jakiś mały kartonik po czymś i owinałem raz w folie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Kiepsko, że oba pady w zestawie tak samo sie zachowuja. A i X czasem nie odbijaja i pozostaja wcisnięte na chwilę Masz XOX? Mój ma z B taki problem. Syf nad syfami jeśli chodzi o jakość tych padów, w sensie konstrukcja jest bardzo ok, wygodne gra się na nim świetnie ale często się coś psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 @_Be_Nope, ja mam S. No tragiczne są, jeszcze żadne pady mi tak źle nie działały. Te facebuttony to katastrofa, ale triggery i bumbery chodzą elegancko. Mogliby sie przyłożyć do zapewnienia dobrego jakosciowo produktu, to i nie musieliby wysylac nowych ludziom. Najbardziej zenujace jest to, ze sa ludzie ktorym elite za 600 sie rozkładał i nie chcieli naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 A to wszystkie pady od S są takie lipne, czy wybrane sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Loteria. Mój pad wersja day one z fata smigała bez zająknięcia a te nowe szmelc. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 najgorszy i tak jest guide button, chodzi jakos tak miękko chuyowo jak z waty, nigdy nie wiem kiedy zaskoczył.. i to juz w 3 padach, wszędzie tak samo działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Panowie,Dziś przy włączeniu XOX usłyszałem dziwny dźwięk, byl krótki i przypominał dźwięk jakby pukniecia. Podobno każdy Xbox tak ma ale ja wcześniej tego nie słyszałem. Możecie sprawdzić czy macie podobny dźwięk jak na filmiku poniżej, znalazłem go na yt.https://www.youtube.com/embed/kD3k5DHEetM?feature=oembed Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 już nadstawiam ucho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 A umyte? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ja nie wiem, to forum to jakaś dzicz.Zadałem pytanie na które chciałbym uzyskać pomocną odpowiedź a jeśli jeden z drugim nie chcecie udzielić normalnej odpowiedzi to po prostu przestańcie zaniżać poziom tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 za kazdym razem jak wlaczam xboxa to ginie dziecko w afryce, tez tak macie? Tylko bez heheszkow Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jedyną osobą tutaj która byłaby zdolna spełnić prośbę Kolosa jest równie gęsty świr czyli Fanek, ale niestety on kocha Playstation a jedynego xboxa jakiego widział to tego którego kiedyś złożył sobie z kartonów. Więc przykro mi Kolos ale wygląda na to że nigdy nie dowiesz się co strzeliło tego dnia w twojej konsoli i będziesz musiał z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Konsola strzeliła z ucha. Bagiety już po Ciebie jadą jio jio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 A nie prościej było by uruchomić konsolę i napisać czy też tak macie. Podobno to normalne w przypadku Xbox. Mnie to zaniepokoiło bo wcześniej tego nieslyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 uruchomiłem i faktycznie coś strzeliło jak się schyliłem nasłuchiwać ale po chwili zorientowalem sie ze to moje kolano wiec sorry, nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jak wy znaleźliście czat z polskim konsultantem? Całą stronę dokładnie przestudiowałem i tylko w języku angielskim mogę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 A mi dziś wróciła konsola z serwisu, bo się grzała i wyłączała i napisali mi tylko w liście, że przywrócili ustawienia fabryczne, nic o usterce. Dodatkowo, wysłałem w oryginalnym kartonie, a dostałem zapakowane w folię powietrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 2 godziny temu, Kolos28 napisał: Panowie, Dziś przy włączeniu XOX usłyszałem dziwny dźwięk, byl krótki i przypominał dźwięk jakby pukniecia. Podobno każdy Xbox tak ma ale ja wcześniej tego nie słyszałem. Możecie sprawdzić czy macie podobny dźwięk jak na filmiku poniżej, znalazłem go na yt.https://www.youtube.com/embed/kD3k5DHEetM?feature=oembed Jest to dźwięk napędu BR. Konsola przy starcie sprawdza czy jest płyta w napędzie, nie masz się co martwić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Dzięki za konkretną odpowiedź.To samo wyczytałem na jakiś innych forach ale wiesz, wolałem się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Jak wy znaleźliście czat z polskim konsultantem? Całą stronę dokładnie przestudiowałem i tylko w języku angielskim mogę ;/ Wyłącz adblocka, okno z konsultantem to pop-up Godzinę temu, krupek napisał: A mi dziś wróciła konsola z serwisu, bo się grzała i wyłączała i napisali mi tylko w liście, że przywrócili ustawienia fabryczne, nic o usterce. Dodatkowo, wysłałem w oryginalnym kartonie, a dostałem zapakowane w folię powietrzną. Warto czytać instrukcje, dwa razy wspominają o nie używaniu kartonu po konsoli bo dostaniesz zastępczy. 34 minuty temu, Kolos28 napisał: Dzięki za konkretną odpowiedź. To samo wyczytałem na jakiś innych forach ale wiesz, wolałem się upewnić Idiota Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 @Orzeszek Ty jesteś jeszcze większym idiotą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Kabel od pada za długi. Musisz skrócić kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ale mu doje,bał temu orzechowi :OOO Cytuj Odnośnik do komentarza
major122 0 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Cześć , wiem że temat ma ponad rok , ale problem tu opisany nie został rozwiązany Prosiłbym autora tematu Janush o informację w jaki sposób poradził sobie z problemem Napisałem również Priv , lecz fajjnie gdyby jakieś info byłoby tutaj Z tego co widze to dosyć specyficzny przypadek gdzie zasilacz nie zglasza zadnego błedu, i uruchamia sięna pół sekundy wraz z konsolą , która również działa tylko do dzwięku z głośniczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Te nowe konsole to chyba z gunvolitu robią, One miałem fabrycznie uwalony (mechanizm ładowania BR), One X po miesiącu używania zaczął sypać E105, w miarę upływu czasu coraz bardziej, aż do momentu gdzie reset wszystkich ustawień i instalacja firmware z pena nie stawia konsoli na nogi. (pewnie HDD zdechł) No nic - czeka ją podróż do Frankfurtu. Ciekawe czy po naprawie wróci moja sztuka czy też dostanę objechaną sztukę po kimś - tak jak miałem w przypadku One. W ogóle to odnośnie błędu E105 wyczytałem na reddit, że niektórym dopiero po 2-3 naprawie zaczęła działać konsola normalnie :-) Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Wieslaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi