Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) I niech ktoś mi jeszcze raz burknie jak napiszę, że integracja konsol z internetem zaszła za daleko i powinno się traktować takie praktyki klasycznie, prądem i maczetami. Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) 28 minut temu, El Loco Chocko napisał: No u mnie się nie włącza dalej niż czarny ekran, chyba że mówisz by kabel odłączyć? No a jak inaczej chciałeś być offline xd 3 minuty temu, Bzduras napisał: I niech ktoś mi jeszcze raz burknie jak napiszę, że integracja konsol z internetem zaszła za daleko i powinno się traktować takie praktyki klasycznie, prądem i maczetami. Nie no to jest rak i pokłosie tego pyerdolonego always online guano Edytowane 30 Stycznia 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 1 minutę temu, _Be_ napisał: No a jak inaczej chciałeś być offline xd Mógł mamie mówić, żeby podczas włączania xboxa zadzwoniła gdzieś z domowego telefonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Ale jak to? Wywołało w jakąś godzinę zero? Czy mieliście konsole w standby i pobierało i instalowało podczas uśpienia? Ja mam instalację na zapytanie. Choć jakbym nie zrobił to mnie chyba puści na offline, jednak nic mi się nie instaluje bez mojej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Ej, mogliby takie offlajny robić częściej, bo dashboard zasuwa jak królik po koksie Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Cholercia myślałem ze koks sie zdefektował uff Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Colin Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 3 godziny temu, blantman napisał: Mi ten problem pojawił się przed 19 i walczyłem z konsolą dobre 15 minut zanim internet się obudził. Zły timing miałem z uruchomieniem konsoli:D Zły timing powiadasz? A u mnie wywaliło ten problem jak juz kończyłem 5h grind surowców w WF z w uj ogarniętym teamem i nie wiem co mnie bardzie wkoorwiło utrata progresu,myśl ze konsola padła czy to że jak juz wszystko wstało to okazało sie że wyczyściło liste ludzi z którymi ostatnio grałem w WF a nicków tych ogarów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
warblade5 3 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Znowu jest jakaś kupa? 2 dni nie uruchamiałem konsoli , dzisiaj nie moge sie zalogowac, jak sie zalogowałem to nie można połaczyć się z siecia jakis komunikat ze to ich wina i znów nie moge sie zalogowac .... Edytowane 1 Lutego 2019 przez warblade5 Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Na to wychodzi, u mnie to samo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Mam to samo, jak chcecie grać w singla w ustawieniach sieci przełączcie konsolę w tryb offline, zaloguje was. Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Nie udalo sie, probowalem na Wolfie New Order, wywala blad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Monitor xbl mówi, że znowu problemy z usługami, kabli w stejtsach pozamarzali. Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Nie rozwiązali do końca problemu ze środy i znów się wywaliło. Problemy z zalogowaniem się, z dashboardem, ze sklepem i ściąganiem/kupowaniem gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dvpa trochę, chciałem demo Anthem odpalić, a tu klops. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja to samo dajcie spokój jestem wkvrwiony Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 To w ogóle konsola nie działa? Czy po prostu online? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 18 grudnia wysłałem nowego pada do naprawy i dopiero dziś go odebrałem. Został nadany nierejestrowanym listem pocztą polską, a sam kontroler przyszedł w kopercie bąbelkowej... Za(pipi)isty support center. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 A w czym miał przyjść w złotej skrzynce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Rozumiem, że można lubić jakąś markę, ale nie bądź śmieszny. Kartoników nie mają? Ja wysłałem w ich stronę w kartoniku i wypchałem folią bąbelkową. Zresztą w ich guide jest też instrukcja, żeby porządnie zapakować, a oni wysyłają w (pipi)anej kopercie. Jeszcze obudowa była rozwalona i musiałem go poskładać xD Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 10 minut temu, kubson napisał: A w czym miał przyjść w złotej skrzynce? a czyli wysłanie golasa pada w kopercie i to jeszcze nierejestrowanej to ok zachowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 11 minut temu, 20inchDT napisał: Rozumiem, że można lubić jakąś markę, ale nie bądź śmieszny. Kartoników nie mają? Ja wysłałem w ich stronę w kartoniku i wypchałem folią bąbelkową. Zresztą w ich guide jest też instrukcja, żeby porządnie zapakować, a oni wysyłają w (pipi)anej kopercie. Jeszcze obudowa była rozwalona i musiałem go poskładać xD To trzeba było zrobić zdjęcia i porozmawiać z CS 11 minut temu, maciucha napisał: a czyli wysłanie golasa pada w kopercie i to jeszcze nierejestrowanej to ok zachowanie? Jak koperta była bąbelkowa to imo okej Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 To ty chyba nie widziałeś jak wygląda praca na sortowni/załadunku na poczcie. Jak ci tak ktoś kiedyś wyśle padzika i przyjdzie w częściach to może zmienisz zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 O ja kiedyś popełniłem ten błąd. Wysłałem w pięknym oryginalnym zielonym opakowankua wrócił bez Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Konsole też odsyłają w kopercie? Bo z tego co słyszałem, to też nie można wysyłać w oryginalnym kartonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Konsole w kartonie, sprawdzone info, pada raz wysłałem do nich, przyszedł w kopercie bąbelkowej owinięty w bąbelki i z kodem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi