Game00 0 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 Witam posiadam x boxa s podczas grania obraz się zawiesił kiedy wyłączyłam x boxa nie chciał się ponownie uruchomić na TV wyskakiwał komunikat że nie ma połączenia z anteną więc próbowałam zresetować zasilacz kiedy zrobiłam wszystko według instrukcji xbox niechce się teraz włączyć nie ma żadnej reakcji proszę o pomoc Cytuj
Fixer19 0 Opublikowano 29 grudnia 2021 Opublikowano 29 grudnia 2021 Witam forumowiczów, Posiadam Xbox one s który dłuższy czas leżał nieużywany. Dziś chciałem go uruchomić i włącza się normalnie ale niestety nie wyświetlał obrazu. Próbowałem na początku przy TV który obsługuje rozdzielczość 4K - nie wyświetlał nic, później sprawdziłem monitor Full HD i też nic. Uruchamiałem Xboxa w trybie niskiej rozdzielczości (power i eject) i również nie odpalał się na żadnym wyświetlaczu. Wtedy spróbowałem raz jeszcze korzystając ze starego TV - obsługuje max 720p i udało się uruchomić xboxa w rozdzielczości 640x480 i w takiej rozdzielczości działał okej. Jeżeli przełącze go na 720p zaczyna migać obraz - szczególnie po wejściu na główny pulpit. Włączyłem grę i obraz migał, był mało płynny (nawet dźwięk tak jakby się zacinał). Próbowałem wszystkich możliwych ustawień wyświetlania ale nic to nie zmienia. Na TV 4k ani na monitorze nie wyświetla w ogóle obrazu, tylko na starym TV 720p ale z wymienionymi wyżej problemami. Dodam że gniazdo HDMI jest już dość wyrobione i kabel nie siedzi w nim ciasno. Jak myślicie czego dotyczy problem? Wymiana gniazda załatwi sprawę czy to raczej retimer? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Cytuj
Plackus 442 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca (edytowane) Mam mały problem Xbox one x - dźwięk na tv 4k przez HDMI jest bardzo cicho. Normalnie na poziomie 5-10 można spokojnie siedzieć i grać przy tv i ps5 ale Xbox muszę podglasniac do okolo 25 Miał ktoś podobny problem . Wszystkie resety ustawienia fabryczne zrobione Dodam że na tv fullhd jest okej Edytowane 4 czerwca przez Plackus Cytuj
Grzesiek666 0 Opublikowano 5 sierpnia Opublikowano 5 sierpnia Witam, otóż mam problem z Moim Xbox one x. Jak na poniższym filmie widać. Włącza sie i wylacza. Dysk sprawny, zasilacz również sprawny, ponieważ kupiłem inny na 100% sprawny i rownież ten sam problem. Ma ktoś inne rozwiązanie https://youtube.com/shorts/t9pUVZPM_rk?feature=share Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi