Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Może ktoś wie czy kod na DLC z USA zadziała na koncie i regionie PL/UE?

Ewentualnie jeśli taki kod nie zadziała to czy załatwi sprawę zmiana regionu na XO na USA?

Edit: dobra, nie zadziała.

Edytowane przez Kyo
  • 4 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

A to nie jest przypadkiem, że ta wersja za 35 zł ma wersję F2P za darmo?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Za tyle co jest cyfrowa wersja to kupiłem pudełkową nówkę  :reggie:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak można pozbyć się takich śliczności? :banderas: 

2mfn5u1.jpg

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakby ktoś się wcześniej nie załapał, to Rayman Legends najwyraźniej został w GwG na kwiecień.

Opublikowano (edytowane)

Jak dokonać zakupu w US marketplace? Myślałem ze przejdzie zakup przez kartę kredytowa mastercard ale niestety... Jak to wyglada z paypal? Sa jakieś problemy? Jakieś dodatkowe ustawienia? Prowizje?

Edit: dobra ogarnalem :) kilka postów wcześniej był link do generatora zdrapek na stronie Microsfotu, wygenerowalem tyle ile potrzebowałem i zero problemów z płatnością mastercard.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez prz3mus
Opublikowano

Jakby ktoś się wcześniej nie załapał, to Rayman Legends najwyraźniej został w GwG na kwiecień.

A nie jest czasami tak, że gra w GwG leży 2 miesiące i dopiero znika?
Gość DonSterydo
Opublikowano

To zależy, jedną są dwa miesiące inne znikają po miesiącu. W kwietniu jest Child of Light, Rayman Legends i Pool Nation FX.

Opublikowano

Co z tym bilardem? Jest sens w ogóle ściągać? Co się tam wyprawia? Dobre na relaks jak snooker na eurosporcie?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Co z tym bilardem? Jest sens w ogóle ściągać? Co się tam wyprawia? Dobre na relaks jak snooker na eurosporcie?

Gra się w bilard ;) W temacie ze screenami możesz zobaczyć jak to wygląda.

Opublikowano

Proszę wytłumaczcie mi dlaczego nie mogę nic kupić na XBL jak dzisiaj doładowałem sobie konto zdrapka 50pln. Gdy próbuję cos kupić wyskakuje mi  komunikat : ''brak ważnych opcji płatności''

Natomiast jak sprawdzę profil to pisze ze na koncie Microsoft jest 50pln.