Opublikowano 17 listopada 20159 l Gold early access? Znaczy się 20 wszyscy z goldem będą mieli wcześniejszy dostep do promocji?
Opublikowano 17 listopada 20159 l Kurde mam nadzieje ze beda przeceny z prawdziwego zdarzenia, miejsce na dysku jest i czeka
Opublikowano 17 listopada 20159 l Nie napalałbym się. Jak widać po tygodniowych zestawieniach 2 lata to jeszcze za wcześnie na promocje rodem z X360.
Opublikowano 17 listopada 20159 l Kilka ciekawych tytułów się tam przewija. Liczę, że coś kupię w dobrej cenie. Nie wiedziałem, że to już za tydzień
Opublikowano 17 listopada 20159 l Jeśli w tym roku mają zamiar wydać Definitive Edition to raczej wątpię. Chyba, że będzie deal na cały bundle, ciut droższy od podstawki, ale tańszy niż branie gry i DLC osobno. Ja zęby ostrzę na Forze Horizon 2 (cena wersji płytowej jest horrendalna) i Gears of War. Jeśli obie będą przecenione to dodam je do kolekcji.
Opublikowano 17 listopada 20159 l Wezyr cena jest wysoka, bo mało ludzi sprzedaje - po prostu warto mieć na półce.
Opublikowano 17 listopada 20159 l Ja zęby ostrzę na Forze Horizon 2 (cena wersji płytowej jest horrendalna) i Gears of War. Jeśli obie będą przecenione to dodam je do kolekcji. Przecież cena FH2 to ok. 100zł.
Opublikowano 18 listopada 20159 l Ja fh2 sprzedałem za 100 zł 2 miesiące temu. Cena podskoczyla czy dla ciebie horrendalna kwota to 100 zł?
Opublikowano 18 listopada 20159 l Ceny nowej na allegro to koszt ok. 180PLN za nówkę. Czasami są promocje, ale gra utrzymuje wysoką cenę.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Pierwsze przeceny są już aktywne. Dość spori tego ale dla mnie nic ciekswego. Ale może zainteresuje kolegę powyżej np. Forza Horizon 2 z rabatem 50%. W promocji z dużą obniżką m.in. GTA V, FIFA 16, HALO MCC.
Opublikowano 20 listopada 20159 l http://majornelson.com/2015/11/20/black-friday-xbox-digital-game-deals/ Pełna rozpiska gier objętych promocją. Warto wiedzieć, że za tydzień pojawią się nowe oferty.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Może za tydzień będą konkretne deale, bo właśnie będzie Czarny Piątek - w promo ma być m.in. Wiedźmin, Rare Replay i Destiny TTK. Ogólnie gdybym nie miał kupiłbym Forzę Horizon, Trialsy, Geometry Wars i może GTA V. Patrzę na PCars, w USA 40 -> 20$. U nas 280 -> 140 zł! Ja wiem, że kurs jest wysoki, ale bez przesady. I tak mam Forzę, więc dziękuję, postoję. Edytowane 20 listopada 20159 l przez marbel007
Opublikowano 20 listopada 20159 l Dla mnie spoko, akurat pojawiły sie 2 gry ktore chciałem kupić i jeszcze nad jedna mocno sie zastanawiam. Wiecej promocji bedzie w następnym tygodniu
Opublikowano 20 listopada 20159 l Cholera, DSII kosztuje 105. nadal sporo - jest możliwość, ze przecenione teraz gierki będą za tydzień jeszcze bardziej przecenione? <cebula>
Opublikowano 20 listopada 20159 l Wątpię. Jak na standard cen z MarketPlace 50% można uznać za fantastyczny deal. Sama lista świetna, ale nie wiem czy części z tych gier nie można dostać taniej w pudełku.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Cholera, DSII kosztuje 105. nadal sporo - jest możliwość, ze przecenione teraz gierki będą za tydzień jeszcze bardziej przecenione? <cebula> Na bank nie ma takiej opcji
Opublikowano 20 listopada 20159 l tylko przez tydzień będą te promocje? cholera, nie mam teraz kasy, a kupiłbym KI sezon 2 i/lub geometry wars 3
Opublikowano 20 listopada 20159 l Imo powinny być do 30.11. Teraz te deale są dostępne dla Goldów. Normalnie dla wszystkich majà być jak zawsze od wtorku.