Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Gold early access? Znaczy się 20 wszyscy z goldem będą mieli wcześniejszy dostep do promocji?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie napalałbym się. Jak widać po tygodniowych zestawieniach 2 lata to jeszcze za wcześnie na promocje rodem z X360.

Opublikowano

Jeśli w tym roku mają zamiar wydać Definitive Edition to raczej wątpię. Chyba, że będzie deal na cały bundle, ciut droższy od podstawki, ale tańszy niż branie gry i DLC osobno.

Ja zęby ostrzę na Forze Horizon 2 (cena wersji płytowej jest horrendalna) i Gears of War. Jeśli obie będą przecenione to dodam je do kolekcji.

Opublikowano

Ja zęby ostrzę na Forze Horizon 2 (cena wersji płytowej jest horrendalna) i Gears of War. Jeśli obie będą przecenione to dodam je do kolekcji.

Przecież cena FH2 to ok. 100zł. 

Opublikowano (edytowane)

Może za tydzień będą konkretne deale, bo właśnie będzie Czarny Piątek - w promo ma być m.in. Wiedźmin, Rare Replay i Destiny TTK. Ogólnie gdybym nie miał kupiłbym Forzę Horizon, Trialsy, Geometry Wars i może GTA V. Patrzę na PCars, w USA 40 -> 20$. U nas 280 -> 140 zł! Ja wiem, że kurs jest wysoki, ale bez przesady. I tak mam Forzę, więc dziękuję, postoję.

Edytowane przez marbel007
Opublikowano

Dla mnie spoko, akurat pojawiły sie 2 gry ktore chciałem kupić i jeszcze nad jedna mocno sie zastanawiam. Wiecej promocji bedzie w następnym tygodniu

Opublikowano

Cholera, DSII kosztuje 105. nadal sporo - jest możliwość, ze przecenione teraz gierki będą za tydzień jeszcze bardziej przecenione? <cebula>

Na bank nie ma takiej opcji