zagroo 4 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Macie jakąś stronę gdzie można sprawdzić w których regionach jest najtaniej? Na DGD nie ma cen z Deals with Gold, wcześniej używałem RetroPunkBlog ale gościu chyba przestał juz to robic. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 A przypomnieć Ci co ja mówiłem o Ori i dlaczego dopiero niedawno je kupiłem? To są inne sytuacje. ;] Bierz nie pitol. Dobra gra warta wydania na nią nawet pełnej kwoty. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 A przypomnieć Ci co ja mówiłem o Ori i dlaczego dopiero niedawno je kupiłem? To są inne sytuacje. ;] Bierz nie pitol. Dobra gra warta wydania na nią nawet pełnej kwoty. Sprawdzę sobie triala i wtedy zobaczymy. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 (edytowane) -75% na Śpiące Psy i Temple of Osiris - coś mi mówi, że któraś z tych gier będzie w GwG na czerwiec/lipiec. Normalnie nie ma tak dużych przecen na Xone. Wszystkie inne gry, które też mają -75% to wszystko gry które były wcześniej w GwG (TR, Soul Suspect, Thief), więc chyba coś jest na rzeczy. Edytowane 17 maja 2016 przez DonSterydo Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Sleeping Dogs brzmi świetnie, ale zamiast budżetówki Temple of Osiris moglibyśmy dostać jakaś dobrą pixelówkę pokroju Shovel Knighta czy Isaaca. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Macie jakąś stronę gdzie można sprawdzić w których regionach jest najtaniej? Na DGD nie ma cen z Deals with Gold, wcześniej używałem RetroPunkBlog ale gościu chyba przestał juz to robic. http://xbox-store-checker.com/en/ Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Sleeping Dogs brzmi świetnie, ale zamiast budżetówki Temple of Osiris moglibyśmy dostać jakaś dobrą pixelówkę pokroju Shovel Knighta czy Isaaca. Ale wiesz, że to nie zależy od MS tylko od wydawcy gry Nie powiedzą, ej, daliśmy waszą grę w GwG, macie tu $1 za każde pobranie zamiast 20$ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Te gry już kiedyś były -75% i jak na razie nic z tego nie wynikło. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 No jak są drugi raz, to tym bardziej zwiększa się prawdopodobieństwo. Tak jak pisałem -75% to jeszcze rodzynek na Xone, więc możliwe, że wyprzedają chociażby po niższych cenach przed planowanym GwG. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Zresztą SD bylo w goldzie na 360 wątpie żeby wrzucali tego remastera, ale mogę się mylić z Tombem z 2013 tak zrobili więc może. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Zresztą SD bylo w goldzie na 360 wątpie żeby wrzucali tego remastera, ale mogę się mylić z Tombem z 2013 tak zrobili więc może. Już tak robili z tego co pamiętam z TWD, które było i na X360 i na Xone, nawet nie wiem czy nie w tym samym miesiącu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 (pipi)a gra kosztuje pare groszy a wy chcecie ją w plusie. Ja chce fajne indyczki których bym sam nie kupił 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 (edytowane) No a myślisz, że gry, które chcemy w gwg byśmy normalnie kupili? Myśl. Edytowane 17 maja 2016 przez suteq Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Metal Gear Solid V potaniał do 99zł. Skoro LotF za 169żł się załapał to czemu nie miałby MGS, zwłaszcza, że Ground Zero było. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 W końcu kilka niezłych promocji. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 (pipi) gra kosztuje pare groszy a wy chcecie ją w plusie. Ja chce fajne indyczki których bym sam nie kupił Nie chodzi o to co kto chce, a o sam fakt, że pewnie będzie tak, że dzisiaj kupujesz w promocji, a za miecha czy dwa gra wchodzi do GwG i z tego powodu była przeceniana, czyli wydajesz kasę, którą mogłeś zaoszczędzić. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Macie jakąś stronę gdzie można sprawdzić w których regionach jest najtaniej? Na DGD nie ma cen z Deals with Gold, wcześniej używałem RetroPunkBlog ale gościu chyba przestał juz to robic. http://xbox-store-checker.com/en/ Jak to jest, mozna sobie gierki z innych regionów normalnie kupować za ich ceny? Taki Unravel za 5 ojro to spoko cena, jeśli można za tyle faktycznie go kupić. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Zamieniasz region w dashu, restart konsoli i możesz kupować. Trzeba przypisać ważną formę płatności. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 No mam kartę podpiętą. Fajnie, od zawsze mówiłem, że tylko XBOX Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Nie wiem jak z buntem ludzkości ale Human revolution z golda jest po polsku. Zdziwiłem się nieco bo wersja na steamie jest po angielsku. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Trzeba przypisać ważną formę płatności. Hm, chyba to jest wyzwaniem . Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 (edytowane) Zamieniasz region w dashu, restart konsoli i możesz kupować. Trzeba przypisać ważną formę płatności. Ja robię to przez stronę xbox.com, zmieniam region na stronie xbox, wybieram grę, podaje numer karty i jakiś adres np. Rosyjski jak kupuje z rosyjskiego regionu i do tego używam jeszcze program do zmiany Vpn np. VyprVpn. Dzięki temu można naprawdę gry kupić za grosze np. Never Alone Arctic Collection 10zl, Metro Redux Bundle 18zl, oddworld new n tasty 16zl i parę innych. Ale z tego co czytałem to chyba Microsoft powoli zaczyna to blokować, chyba jedyna opcja teraz to korzystanie z rosyjskich zdrapek:) Edytowane 18 maja 2016 przez zagroo 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 18 maja 2016 Opublikowano 18 maja 2016 Gdzie jest ta lista promocji? na stronie widze tylko tytuły od S.E. btw: M polska ma kanał na youtube "XY" gdzie "występuje" Marcelina Zawadzka, miss polonia z 2011 ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi