Vexilium 425 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Mega cebulowa okazja - do końca dnia można zgarnąć za darmo 10GBP/USD/EUR do wykorzystania na Amazonie. W przypadku amerykańskiego Amazona można zakupić cyfrową kartę podarunkową o wartości 10 dolarów na Xbox Live i dzięki temu wyrwać za darmo/półdarmo gry dostępne na obecnej wyprzedaży w regionie USA. Zainteresowanych odsyłam na stronę Łowców Gier. Uprzedzam, że trzeba trochę się natrudzić, ale akcja nie zawiera żadnych ukrytych haczyków - wystarczy jedynie anulować wszystkie subskrypcje. Dodatkowo można też zgarnąć 5 dolarów za pierwsze logowanie do mobilnej aplikacji Amazona po aktywowaniu usługi Prime, ale w tym przypadku na zniżkę trzeba poczekać 7 dni. Edytowane 8 lipca 2016 przez Vexilium Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) niewazne Edytowane 7 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) No ja skorzystałem z tego godzinkę temu i doładowałem sobie konto na 20$ (dwie różne karty). Subskrypcje oczywiście anulowane i DMC4 SE już się ściąga. Dobra cebula. Edytowane 7 lipca 2016 przez Ins Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) to ja się teraz zastanawiam czy przycebulic 10 dolcow na jakies cyfrowki, czy lepiej wyjdę na cebulowych Rare Replay w pudelko za 9 funtow chyba lepiej Rare Zamówiony Rare Replay za... 5 złotych 36 groszy Edytowane 7 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) Możesz mieć jedno i drugie, na jednym koncie możesz aktywować usługi dla trzech regionów i zebrać trzy osobne bonusy EDIT: Niestety akcja jest już zakończona... Edytowane 8 lipca 2016 przez Vexilium Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 to ja się teraz zastanawiam czy przycebulic 10 dolcow na jakies cyfrowki, czy lepiej wyjdę na cebulowych Rare Replay w pudelko za 9 funtow chyba lepiej Rare Zamówiony Rare Replay za... 5 złotych 36 groszy ten RR to z tej akcji "cebuli" już zakończonej? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Czyli co, juz po ptokach? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Możesz mieć jedno i drugie, na jednym koncie możesz aktywować usługi dla trzech regionów i zebrać trzy osobne bonusy EDIT: Niestety akcja jest już zakończona... Tak właśnie myślałem i chciałem to sprawdzić dziś rano no trudno, i tak cebula była mocna to ja się teraz zastanawiam czy przycebulic 10 dolcow na jakies cyfrowki, czy lepiej wyjdę na cebulowych Rare Replay w pudelko za 9 funtow chyba lepiej Rare Zamówiony Rare Replay za... 5 złotych 36 groszy ten RR to z tej akcji "cebuli" już zakończonej? no na amazonie uk był/jest RR za 9 funtów, więc z cebulowymi 10 funtami miałem za friko i musiałem tylko wysyłkę zapłacić 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Wszystkie dodatki oprócz UN do RDR są za darmo. Wcześniej każdy kosztował 35zł. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) najs, szkoda tylko, że dodatki do multi zazwyczaj #nikogo naturalnie pobrałem i tak Edytowane 8 lipca 2016 przez Rayos Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Promo na Killer Instinct: Pakiet Combo Breaker dla sezonu 1 + 2 -50% (oba razem) I najdroższy pakiet sezonu 3 (wszystkie dodatkowe stroje, skiny, akcesoria itp.) -33% Cytuj
Gość suteq Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 najs, szkoda tylko, że dodatki do multi zazwyczaj #nikogo :dunno:naturalnie pobrałem i tak No z tymi dodatkami wystarczy UN na allegro za 20zł kupić. Inaczej trzeba byłoby wydać jakieś 70zł na edycję GOTY. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 płytowe UN kosztuje 2 dyszki tylko? Ciekawe, czy jak się ma cyfrowego RDR, a UN na płycie, to czy trzeba trzymać płytę w napędzie, żeby w UN grać... Nigdy tego dodatku na PS3 nie kupiłem, więc z chęcią bym zagrał i przeszedł Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 UN jest w sumie niezależnym dodatkiem, więc wydaje mi się, że płyta z nim powinna siedzieć w napędzie. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) mnie sie udalo złapać jeszcze wczoraj na promo z amazona dzieki insiakowi, i za 10 dolarów kupiłem Shadow of Mordro GOTY edition Czuje dobrze człowiek Edytowane 8 lipca 2016 przez MaZZeo Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 (edytowane) Ja spróbuję dokupić kartę prezentową za 5 dolarów i nabyć Batman: Arkham Knight w promocji za 15 dolców EDIT: Ha! Zdobyłem kolejne 10 dolarów od Amazona za logowanie do ich aplikacji mobilnej (5$) oraz za zaproszenie dokonane przez apkę na drugim koncie (5$). Druga karta podarunkowa 10 USD czeka już na wykorzystanie Ins, MaZZeo i Rayos, jeśli macie sprzęty z Androidem/iOS to także możecie spróbować zalogować się do apki, ale nie wiem czy ta pierwsza promocja jest jeszcze aktywna, bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat... Edytowane 9 lipca 2016 przez Vexilium Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 płytowe UN kosztuje 2 dyszki tylko? Ciekawe, czy jak się ma cyfrowego RDR, a UN na płycie, to czy trzeba trzymać płytę w napędzie, żeby w UN grać... Nigdy tego dodatku na PS3 nie kupiłem, więc z chęcią bym zagrał i przeszedł 2 dyszki, ale jak do tego doliczysz wysyłkę to już pod 30 zł zachodzisz. Plus te najtańsze to jakieś sklepy co samo pudełko i płytę sprzedają, a gdzie instrukcja, mapa, jak już kupować to wszystko. Więc nie wiem, czy się tak opłaca. Ja właśnie kupiłem z wysyłką za 33 zł, nie wiem po co w sumie, chyba dla tej mapy tylko i żeby na półce ładnie wyglądało. Bankowo płyta będzie musiała być w napędzie. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 lipca 2016 Autor Opublikowano 9 lipca 2016 ostra cebula na AC Unity - 2,37 dolara http://www.cdkeys.com/xbox-live/games/assassin-s-creed-unity-xbox-one?mw_aref=b4a43cc4669c749fa6aff2201bb7bb27 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 Mam Black flag i nie mogę się zmusić by w to grać. Warto inwestować w te unity? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 Jeszcze jak, na allegro kody po 15PLNów. Cytuj
b7iNd 0 Opublikowano 10 lipca 2016 Opublikowano 10 lipca 2016 W tamtym roku kupiłem Black Flag i do dziś nie skończyłem.. biorąc pod uwagę że na poprzedniej generacji wszystkie części ograne, natomiast Unity zakupiłem parę dni temu i oderwać się nie mogę jak stare dobre asassiny tylko z wypas grafiką, polecam za tak śmieszną kasę Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 12 lipca 2016 Opublikowano 12 lipca 2016 UWAGA! Na jeden dzień wróciła akcja z darmowymi 10 USD/GBP/EUR od Amazona. Osoby, które poprzednio z niej skorzystały tym razem nie mogą wziąć udziału, ale podejrzewam, że dotyczy to tylko danego regionu - można spróbować zgarnąć bonus w innym regionie/walucie. Reszta osób powinna zapoznać się z poradnikami dostępnymi na stronie Łowców Gier. Warto spróbować, takie cebulowe akcje rzadko się zdarzają 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi