Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Z Goldem jest 5 zł, faktycznie. Napisz kumplowi bluber, że niech się ogarnie. Pewnie wchodził z komórki gdzie nie jest zalogowany na konto XBL i pokazało mu cenę bez zniżki dla Goldów.
Opublikowano 3 sierpnia 20168 l Z Goldem jest 5 zł, faktycznie. Napisz kumplowi bluber, że niech się ogarnie. Pewnie wchodził z komórki gdzie nie jest zalogowany na konto XBL i pokazało mu cenę bez zniżki dla Goldów. Dokladnie tak było
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l deals with gold https://majornelson.com/2016/08/08/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-capcom-publisher-sale/?linkId=27424463 @edit: po zmianie regionu na usa możecie pobrać za darmo wyścigową grę roku a może nawet i dekady https://store.xbox.com/en-US/Xbox-One/Games/Ben-Hur/92ffdfc9-22ab-4631-8d9a-5d87536fb04a Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez maciekww28
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l O jak pięknie DMC DE za 43zł Czekałem jak będzie jakaś dobra zniżka się i się doczekałem.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l kupiłem sobie blood bowl i fajna gierka . zagrałem jeden mecz multi i to był błąd ile tam trzeba zasad ogarnąć ale tutorial spoko trzeba będzie przejść . Fajnie wymyśleni komentatorzy i te żarty Myślę że za 50 zł warto grę obadać Edytowane 10 sierpnia 20168 l przez blantman
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Mars war logs za grosze . Nisko budżetowy rpg w adekwatnej cenie. Jest we wstecznej
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l No ja też myślałem, żeby kupić to White Night...za 2 dychy to chyba można spróbować.
Opublikowano 5 września 20168 l Autor czy najblizsza wyprzedaż bedzie dopiero na Halloween? Chcialem wziac Inside ale kurde 69zl za tak krotka gre to drogo. Jakies 50% zniżki by się przydało.
Opublikowano 5 września 20168 l Deale są co tydzień. Natomiast konkretne wyprzedaże są na Black Friday i po świętach. Też czekam na dokładnie taką cenę na Inside. Na razie mam w co grać więc jestem cierpliwy. W końcu przecenią.z tego co pamiętam Limbo też co chwile było w promocji. Chociaż teraz te upusty nie są aż tak spektakularne jak w poprzedniej generacji.
Opublikowano 5 września 20168 l Jak wyjdzie scorpio to.na 8generacji beda takie przeceny jak teraz na x360.
Opublikowano 9 września 20168 l Polecam bardzo mocno grę którą przeszedłem na steam. Premiere właśnie miał JOTUN i jest to za(pipi)ista gra. Jeden z lepszych indyków w jakie grałem w zyciu! P.s. za darmo jest też demo nba 2k17 i to z achievementami. Warto sprawdzić.
Opublikowano 13 września 20168 l Colin masakrtuje lego gierki chyba(bo łatwe calaki ) więc jego sie pytaj. Edytowane 13 września 20168 l przez suteq
Opublikowano 13 września 20168 l Lego spoko. Grałem w Batman 2 i bylo ok. Indiana Jones też i teraz lecę przez Pirates i też dość fajne. Lego Movie mnie odrzuciło na początku i nie grałem dalej. Marvel nawet ok ale imo za dużo postaci i nie skończyłem. Kupię Batman 3.
Opublikowano 13 września 20168 l Legosy za(pipi)iste. dobre na odstresowanie, 100% zazwyczaj w ~30h. teraz nowe star wars ogrywam i jest bardzo ok. jak dobra przecena i masz ochotę to śmiało. ograłem wszystkie poza rock band i avengersami (ziomy od marvela to następny cel :>)
Opublikowano 13 września 20168 l no ale które naprawdę najlepsze? bo nie będe wszystkiego kupować które z tych najśmieszniejsze czy najlepsze gameplayowo? możesz dać dwie gry max