Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

jak masz golda aktywnego to nie, to jest tylko dla srebrnych żeby ich zachęcić.

Jak można Golda nie mieć w 2016 ;)

Niech ktoś wrzuci jakiś tutorial gdzie tanio zdrapki na $ kupić. Ale legalne :P

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 342,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Jest gdzieś pełna lista ofert?

Opublikowano

Jak sie nie mylę to w tamtym roku w black friday dorzucili jeszcze jakies promocje

Opublikowano

To czekam, bo tak szczerze to te promocje nie powalają, jedynie co to Wolfensteiny fajna cena ale ograne na Blantmana(premierę)

Opublikowano

Ja tam znalazłem pare gier dla siebie, ale sam nie wiem czy brać bo czasu praktycznie nie mam, a jak mam to ciśnie w multi

Opublikowano

Miałem brać RDR dać mu jeszcze jedną szansę ale 50zł to nie promocja a część gier miała już lepsze przeceny w DwG

Opublikowano

Dzięki Kyo, poszło :)

Blood Dragon się ciągnie, chyba Patrz_Psy wezmę na X360. 

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Ja tam znalazłem pare gier dla siebie, ale sam nie wiem czy brać bo czasu praktycznie nie mam, a jak mam to ciśnie w multi

Zredukuj sen do 6 godzin.

Są jakies kolekcje hitmana pierwszych części albo dead rising albo bioshock :]

Opublikowano

R6 Siege i Tekken Tag 2 kupione, do tego 1zł za miesiąc golda, a wszystko za mniej niż 100zł. Dobre promo dali, czekam na drugi rzut (dark souls iii może?)

Opublikowano

hitman, naruto , inside i batman kupione ....  zastanawiam się jeszcze nad overcooked ale tylko jak żona zechce ze mną grać :D 

Opublikowano

Liczyłem na wiecej tylko cyfrowych produkcji, no ale...

Na pewno wpadną Ducktalesy i bundel Metra, możliwe też pierwsze Borderlandsy. Kontempluję Valley, opinie mówią o dobrze odwzorowanym poruszaniu się w egzoszkielecie, ale krótka pewnie. Może i DeusaHR, może na tej platformie się gdzieś nie machnę i scalakuję. No i Ori, rzecz jasna. Poza tym, czekam na kolejne tytuły za tydzień.

Aha- cena RDR to kiepski żart.

Opublikowano

Valley frustruje w drugiej połowie. Na początku mechanika jest fajna i poznawanie egzoszkieletu rajcuje. Potem niestety robi sie korytarzyk i to taki dla ubogich. Fabuła też w sumie taka se. Na początku intryguje a potem meeeh. Ja skończyłem ale ostatnie 2 h to już na autopilocie byle do napisów.  Nie mogę ci jej polecić w czystym sumieniem. 

Opublikowano

Opłaca się brać ten Overcooked? Nie nudzi się szybko?

Opublikowano

Cholera jasna, a miałem nic nie kupować :( Nie wytrzymałem i kupiłem Hitmana i biję się z myślami czy nie zakupić Forzy 6, aczkolwiek mając Horizon 3 chyba sobie odpuszczę i poczekam na drugi rzut promocji ;)

Opublikowano

Kupiłem sobie JC3 z dodatkami i cyfrowego Wieśka co by płyty nie przekładać. Bardzo dobra promocja.

Btw jeśli mam już zainstalowanego Wieśka z płyty to pobierać całe 40 GB cyfrówki czy odpali sie od razu na plikach które sa na dysku.

Opublikowano

Opłaca się brać ten Overcooked? Nie nudzi się szybko?

po co pytasz? komuś może się podobać a komu innemu znudzi po 10 minutach :/

Opublikowano

U ruskich jest Ori za 25 zł. Wytłumaczy mi ktoś to łopatologicznie jak mogę to kupić?

Opublikowano

Geez, kompletnie NIC mnie nie interesuje, a już na pewno nie w tych cenach. Do pieca z takimi promocjami

Opublikowano

Przeciez Ori u nas po 18 zl, definitive edition