Opublikowano 18 listopada 20168 l jak masz golda aktywnego to nie, to jest tylko dla srebrnych żeby ich zachęcić. Jak można Golda nie mieć w 2016 Niech ktoś wrzuci jakiś tutorial gdzie tanio zdrapki na $ kupić. Ale legalne Edytowane 18 listopada 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 18 listopada 20168 l To jest ostateczna lista czy jeszcze coś będzie dochodzić do wyprzedaży?
Opublikowano 18 listopada 20168 l Jak sie nie mylę to w tamtym roku w black friday dorzucili jeszcze jakies promocje
Opublikowano 18 listopada 20168 l To czekam, bo tak szczerze to te promocje nie powalają, jedynie co to Wolfensteiny fajna cena ale ograne na Blantmana(premierę)
Opublikowano 18 listopada 20168 l Ja tam znalazłem pare gier dla siebie, ale sam nie wiem czy brać bo czasu praktycznie nie mam, a jak mam to ciśnie w multi
Opublikowano 18 listopada 20168 l Miałem brać RDR dać mu jeszcze jedną szansę ale 50zł to nie promocja a część gier miała już lepsze przeceny w DwG
Opublikowano 18 listopada 20168 l Dzięki Kyo, poszło Blood Dragon się ciągnie, chyba Patrz_Psy wezmę na X360. Edytowane 18 listopada 20168 l przez Andreal
Opublikowano 18 listopada 20168 l Dla mnie Overcooked jak najbardziej. Liczyłem, że przecenia i jest!
Opublikowano 18 listopada 20168 l Ja tam znalazłem pare gier dla siebie, ale sam nie wiem czy brać bo czasu praktycznie nie mam, a jak mam to ciśnie w multiZredukuj sen do 6 godzin. Są jakies kolekcje hitmana pierwszych części albo dead rising albo bioshock :]
Opublikowano 18 listopada 20168 l R6 Siege i Tekken Tag 2 kupione, do tego 1zł za miesiąc golda, a wszystko za mniej niż 100zł. Dobre promo dali, czekam na drugi rzut (dark souls iii może?)
Opublikowano 18 listopada 20168 l hitman, naruto , inside i batman kupione .... zastanawiam się jeszcze nad overcooked ale tylko jak żona zechce ze mną grać
Opublikowano 18 listopada 20168 l Liczyłem na wiecej tylko cyfrowych produkcji, no ale... Na pewno wpadną Ducktalesy i bundel Metra, możliwe też pierwsze Borderlandsy. Kontempluję Valley, opinie mówią o dobrze odwzorowanym poruszaniu się w egzoszkielecie, ale krótka pewnie. Może i DeusaHR, może na tej platformie się gdzieś nie machnę i scalakuję. No i Ori, rzecz jasna. Poza tym, czekam na kolejne tytuły za tydzień. Aha- cena RDR to kiepski żart.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Valley frustruje w drugiej połowie. Na początku mechanika jest fajna i poznawanie egzoszkieletu rajcuje. Potem niestety robi sie korytarzyk i to taki dla ubogich. Fabuła też w sumie taka se. Na początku intryguje a potem meeeh. Ja skończyłem ale ostatnie 2 h to już na autopilocie byle do napisów. Nie mogę ci jej polecić w czystym sumieniem.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Skuszę się na Life is Strange a pewnie za jakiś czas będzie w Goldzie
Opublikowano 18 listopada 20168 l Cholera jasna, a miałem nic nie kupować Nie wytrzymałem i kupiłem Hitmana i biję się z myślami czy nie zakupić Forzy 6, aczkolwiek mając Horizon 3 chyba sobie odpuszczę i poczekam na drugi rzut promocji
Opublikowano 18 listopada 20168 l Kupiłem sobie JC3 z dodatkami i cyfrowego Wieśka co by płyty nie przekładać. Bardzo dobra promocja. Btw jeśli mam już zainstalowanego Wieśka z płyty to pobierać całe 40 GB cyfrówki czy odpali sie od razu na plikach które sa na dysku.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Opłaca się brać ten Overcooked? Nie nudzi się szybko? po co pytasz? komuś może się podobać a komu innemu znudzi po 10 minutach
Opublikowano 18 listopada 20168 l U ruskich jest Ori za 25 zł. Wytłumaczy mi ktoś to łopatologicznie jak mogę to kupić?
Opublikowano 18 listopada 20168 l Geez, kompletnie NIC mnie nie interesuje, a już na pewno nie w tych cenach. Do pieca z takimi promocjami