Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Serio? W żadnych spisach nie ma

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 342,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano
  W dniu 18.11.2016 o 19:02, S_600 napisał(a):

Przeciez Ori u nas po 18 zl, definitive edition

A skąd Ty taką cenę wytrzasnąłeś? Cena 69,99 zł.

Opublikowano

No ja kupiłem, skończyłem i jestem szczerze powiedziawszy trochę rozczarowany, ale za taką cenę w sumie nie żałuję. Za pełną cenę bym zdecydowanie żałował. 

Opublikowano
  W dniu 18.11.2016 o 17:51, czesio83 napisał(a):

W dniu 18.11.2016 o 15:42, zagroo napisał(a):

Opłaca się brać ten Overcooked? Nie nudzi się szybko?

po co pytasz? komuś może się podobać a komu innemu znudzi po 10 minutach :/

Właśnie skończyłem grac. Dla mnie bomba pod warunkiem, że masz z kim grać. Świetna zręcznościowa gra. Można porównać do serwisu z piekielnej kuchni. Mało czasu i mnóstwo kartek z zamówieniami.

Opublikowano

Aha, czyli saldem ze zdrapki nie można kupić gierek na X360, ech... Może jutro coś pokombinuję, na razie wpadło Black Flag i dwa Metra, 46 złotych, a jak wziąć pod uwagę koszt tej zdrapki... :lapka:

Opublikowano

To mam pytanie gumiś. Opłaca się overcoocked na 2 osoby czy raczej to gra na 4 osoby. Czy we 2 spokojnie bez spiny skończymy?

Opublikowano
  W dniu 19.11.2016 o 02:18, blantman napisał(a):

To mam pytanie gumiś. Opłaca się overcoocked na 2 osoby czy raczej to gra na 4 osoby. Czy we 2 spokojnie bez spiny skończymy?

Jak najbardziej się opłaca. Dobrej pory trafiły mi się ze 2-3 poziomych których przydałby się 3 gracz do pomocy ale nie jest to wymagane, byłoby zwyczajnie łatwiej :)

Edytowane przez Gumiś_JaGoDa

Opublikowano

W zakładce z deal'ami w dashu pokazuje, że przez weekend można grać za darmo w NBA 2K17.

Ciekawe jakie będą jeszcze promocje. This War of Mine, The New Order, Metro Redux kupione  :obama:  Kumpel z którym share'uję moje gierki chciał żeby mu na moje konto Ordera kupić, to mi wpadło za frajer. Legalne share'owanie gierek to najlepszy ficzer z jakim wyszli w tej generacji :) 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  W dniu 18.11.2016 o 13:40, Banny napisał(a):

Ziomki, gdzie kupię ten kod za 1 zł?

up

przegladałem stronkę i za cholerę nie mogę tego znaleźć :/

Opublikowano

Jak nie masz aktywnego golda to powinieneś mieć za 1zl.

Opublikowano

Gearsy za 143zl a Forza 3 155zl nowe promocje na marketplace.

Opublikowano

ja tam na razie widzę tylko nowe deals with gold i sobie beyond eyes kupiłem. Jako fan walking simulator nie mogłem się powstrzymać za 12 zł :)

A i Virginia jest w promocji kto nie grał musi kupić. Gra super:D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Blantman te gierki to typowi kandydaci do GwG. Fajnie na Virginia wygląda, jednak pierwsze słyszę o tym. To jakaś przygodówka?

Opublikowano

No w Virginii ponoć to jest story walkthrough, bez walki i puzzle-solving. Ale klimat wygląda na ciekawy. Kurde... poczekam jak będzie może w GwG.

Opublikowano

Divinity: Original Sin - 62,50 zł *_* Niezła przebitka względem sklepów.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Synek młodszy mi mówi: tata kup kaczora donalda. No to ma kaczorka za 13 zł...