Opublikowano 17 stycznia 20178 l to promo trwa tydzień tak? back to the future trochę kusi, paypalem bym zapłacił ale 60 gr brakuje trzeba będzie doładować.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Nie, tam trzeba było kupić też coś. Nie dawali za samo podanie maila.
Opublikowano 21 stycznia 20178 l Za zakup było jakieś auto w grze/do wygrania Fm6 miała być właśnie za maila
Opublikowano 31 stycznia 20178 l wow, dobrze że nic co by mnie interesowało, bo nie mam hajsu na gierki xdddd no może sprawdzę HoPiKo
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Naprawdę nie macie na czym grać, że tak wypatrujecie tych cotygodniowych promocji?
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Mnie tam przecena Storm Island bardzo ucieszyła, więc nie powiedziałbym, że słaby tydzień
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Naprawdę nie macie na czym grać, że tak wypatrujecie tych cotygodniowych promocji? Oczywiście, że mamy, ale nikt nie pogardzi dodaniem jakiejś przyjemnej cebulki do backloga.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ech, X1 mam od 3 dni, a już kilka tytułów do ogrania w kolejce, dla mnie to już masochizm :)
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ech, X1 mam od 3 dni, a już kilka tytułów do ogrania w kolejce, dla mnie to już masochizm :) Niektórzy maja Xboxa od 2013 wiec wiesz, btw szkoda ze MS nie daje takich dobrych promocji jak Sony
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Na początek weź W3 i inne gry przestaną się liczyć. ;) Zamówiony Ale najpierw cebulowy Mirrors Edge z EA Access.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ech, X1 mam od 3 dni, a już kilka tytułów do ogrania w kolejce, dla mnie to już masochizm :)Niektórzy maja Xboxa od 2013 wiec wiesz, btw szkoda ze MS nie daje takich dobrych promocji jak Sony w 2015 dawał nawet lepsze.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ja pier.dole, te promocje gier na xboxa to jest taki żal ze nie wiem co napisać. Sto lat za Sony niestety.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l No niestety. Liczyłem na tak dobrą cenę na Witness. Za to w GwG jest odwrotnie. Na luty chyba jeszcze Sony nie ogłosiło po bombach MS.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Ja pier.dole, te promocje gier na xboxa to jest taki żal ze nie wiem co napisać. Sto lat za Sony niestety. Bywają lepsze i gorsze. Aktualnie są te gorsze z gorszych.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l No niestety. Liczyłem na tak dobrą cenę na Witness. Za to w GwG jest odwrotnie. Na luty chyba jeszcze Sony nie ogłosiło po bombach MS. Witness był niedawno przeceniony przecież.
Opublikowano 1 lutego 20178 l Ostatnio te promocje to straszna bieda, na zmainę gry EA/Ubi i różne Forzy z samochodami. Dobrze GwG jest za to soczyste. Edytowane 1 lutego 20178 l przez Daddy
Opublikowano 1 lutego 20178 l Pany za tydzień kończy mi się gold. Na allegro najtańsze roczne abonamenty latają po jakieś 190zł. Wyhaczę gdzieś taniej?
Opublikowano 1 lutego 20178 l niedawno można było wyrwać trzynastkę za 170. jakkolwiek by to nie brzmiało. kurna jakie te ceny chore. dzisiaj w tesco roczny 230 za tyle to na 24 miechy szło dostać. przeglądaj regularnie, na olx też wbijaj. czasami prywaciarze wyprzedają.