Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 342,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

to promo trwa tydzień tak? back to the future trochę kusi, paypalem bym zapłacił ale 60 gr brakuje :yao: trzeba będzie doładować.

Opublikowano

Mnie tam przecena Storm Island bardzo ucieszyła, więc nie powiedziałbym, że słaby tydzień

Opublikowano

Naprawdę nie macie na czym grać, że tak wypatrujecie tych cotygodniowych promocji? 

Oczywiście, że mamy, ale nikt nie pogardzi dodaniem jakiejś przyjemnej cebulki do backloga.  :newell:

Opublikowano

Na początek weź W3 i inne gry przestaną się liczyć. ;)

Opublikowano

Ech, X1 mam od 3 dni, a już kilka tytułów do ogrania w kolejce, dla mnie to już masochizm :)

Niektórzy maja Xboxa od 2013 wiec wiesz, btw szkoda ze MS nie daje takich dobrych promocji jak Sony

Opublikowano

Na początek weź W3 i inne gry przestaną się liczyć. ;)

Zamówiony :banderas:

Ale najpierw cebulowy Mirrors Edge z EA Access.

Opublikowano

Ech, X1 mam od 3 dni, a już kilka tytułów do ogrania w kolejce, dla mnie to już masochizm :)

Niektórzy maja Xboxa od 2013 wiec wiesz, btw szkoda ze MS nie daje takich dobrych promocji jak Sony
w 2015 dawał nawet lepsze.
Opublikowano

Ja pier.dole, te promocje gier na xboxa to jest taki żal ze nie wiem co napisać. Sto lat za Sony niestety.

Opublikowano

No niestety. Liczyłem na tak dobrą cenę na Witness. Za to w GwG jest odwrotnie. Na luty chyba jeszcze Sony nie ogłosiło po bombach MS.

Opublikowano

Ja pier.dole, te promocje gier na xboxa to jest taki żal ze nie wiem co napisać. Sto lat za Sony niestety.

Bywają lepsze i gorsze. Aktualnie są te gorsze z gorszych.

Opublikowano

No niestety. Liczyłem na tak dobrą cenę na Witness. Za to w GwG jest odwrotnie. Na luty chyba jeszcze Sony nie ogłosiło po bombach MS.

Witness był niedawno przeceniony przecież.

Opublikowano

Ostatnio te promocje to straszna bieda, na zmainę gry EA/Ubi i różne Forzy z samochodami. Dobrze GwG jest za to soczyste.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Pany za tydzień kończy mi się gold. Na allegro najtańsze roczne abonamenty latają po jakieś 190zł. Wyhaczę gdzieś taniej?

Opublikowano

niedawno można było wyrwać trzynastkę za 170. jakkolwiek by to nie brzmiało. kurna jakie te ceny chore. dzisiaj w tesco roczny 230 :yao: za tyle to na 24 miechy szło dostać.

przeglądaj regularnie, na olx też wbijaj. czasami prywaciarze wyprzedają.