Opublikowano 21 lutego 20178 l Don't Starve z dodatkiem za 40 zł jest całkiem OK. I ten komplet dodatków do FM6 za jedyne 170 zł
Opublikowano 21 lutego 20178 l Kings Quest brać ciamajdy. Najlepsze co mnie growego spotkało w tamtym roku jeżeli chodzi o przygodówki. Przypomniałem sobie że jeszcze epilogu nie ograłem . Muszę wrócić do gry.
Opublikowano 21 lutego 20178 l Don't Starve z dodatkiem za 40 zł jest całkiem OK. I ten komplet dodatków do FM6 za jedyne 170 zł Aktualnie posiadam większość z nich (kolekcjonowane przy poprzednich przecenach) także mimo wszystko promocja słaba ;) Chociaż pierwsza cena poraża :D A najlepsze jest to, że samej FM6 jeszcze nie mam :P
Opublikowano 21 lutego 20178 l World of War fajne jest? Tęsknie za WW2 edit. Shadow Complex jest megadobre. Grałem w to lata temu na premierę, skończyłem i polecam. Klasyczna metroidvania w dobrym stylu Edytowane 21 lutego 20178 l przez Godot
Opublikowano 21 lutego 20178 l Godot world of war bardzo fajny call of duty z garry oldmanem i jackiem bauerem
Opublikowano 21 lutego 20178 l World at War bardzo na propsie. Jeden z niewielu CoD'ów z ostatnich 10 lat, który miał swój charakter. Niestety znacząca większość po Modern Warfare była zwykłą kalkomanią.
Opublikowano 21 lutego 20178 l racja:) Jedynie singiel ,online to zbieranina cziterów nawet tryb zobiakowy jest niegrywalny.Pamiętam że 2 lata temu już nie dało się grać.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Warto zwrócić szczególną uwagę na DARMOWE dodatki do Bad Company 2, Dragon Age: Początek i SSX :) BC2: Vietnam - https://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/BFBC2-Vietnam/f639e5f1-9d3d-4534-9cb0-c6809c46f941?cid=majornelson&DownloadType=Game Dragon Age: Przebudzenie - https://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Dragon-Age-Origins-Awakening/00000000-0000-400c-80cf-001c454108c0?cid=majornelson&DownloadType=Game SSX: zestaw klasycznych postaci - https://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/EA-SPORTS-SSX-Classic-Characters-Pack/40a56214-402b-4411-820e-58818cedfe59?cid=majornelson&DownloadType=Game#LiveZone
Opublikowano 28 lutego 20178 l Czy na xboxie dobre promocje są tylko dla ludzi z goldem czy bez abonamentu też można tanio kupić gierki?
Opublikowano 28 lutego 20178 l Też można, ale są to zwykle osobne oferty. Deals with Gold tylko dla Gold, a do tego Spotlight Sale albo jakaś wyprzedaż wydawcy dla wszystkich.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Czyli taka standardowa co tygodniowa oferta jest tylko dla kont Gold, a promocje dla zwyklaków pojawiają się niecyklicznie?
Opublikowano 28 lutego 20178 l Te cykliczne też nie są wcale złe, nie posiadając konta gold przez praktycznie cały mój żywot z X360 wyrwałem sporo gierek w dobrych cenach. Inna sprawa, że teraz też nie czuję potrzeby na konto gold, 3 zdrapki po 3 miesiące leżą i się kurzą, kiedyś może wykorzystam jak nie będę miał w co grać, lub jak coś naprawdę mnie interesującego wpadnie w GwG.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Firewatch to bardziej horror/thriller czy przygodówka detektywistyczna (bez spoilowania proszę)?
Opublikowano 28 lutego 20178 l walking simulator z dialogami. Horror nie ale klimacik ma. Z przygodówką ma mało wspólnego bo prowadzi za rączke jak każdy symulator chodzenia. Polecam fabuła fajna ale nie każdemu pasuje taki tryb rozgrywki. A no i gra krótka według mnie w sam raz.
Opublikowano 28 lutego 20178 l Chyba nikt nie wspominał. Darmowy trial (6h) The Division dla każdego. Póki co oferta nie jest ograniczona czasowo.