Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 342,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Kings Quest brać ciamajdy. Najlepsze co mnie growego spotkało w tamtym roku jeżeli chodzi o przygodówki. Przypomniałem sobie że jeszcze epilogu nie ograłem . Muszę wrócić do gry. 

Opublikowano

Don't Starve z dodatkiem za 40 zł jest całkiem OK.

I ten komplet dodatków do FM6 za jedyne 170 zł :obama:

Aktualnie posiadam większość z nich (kolekcjonowane przy poprzednich przecenach) także mimo wszystko promocja słaba ;) Chociaż pierwsza cena poraża :D

A najlepsze jest to, że samej FM6 jeszcze nie mam :P

Opublikowano

Shadow Complex brac? Nigdy tego nie ogralem, a jestem fanem metroida

Opublikowano

World of War fajne jest? Tęsknie za WW2

edit. Shadow Complex jest megadobre. Grałem w to lata temu na premierę, skończyłem i polecam. Klasyczna metroidvania w dobrym stylu

Edytowane przez Godot

Opublikowano

SC bardzo dobra gierka

Opublikowano

World at War bardzo na propsie. Jeden z niewielu CoD'ów z ostatnich 10 lat, który miał swój charakter. Niestety znacząca większość po Modern Warfare była zwykłą kalkomanią.

Opublikowano

Aktualnie niegrywalny crap jest ten CoD.

Opublikowano

racja:)

Jedynie singiel ,online to zbieranina cziterów nawet tryb zobiakowy jest niegrywalny.Pamiętam że 2 lata temu już nie dało się grać.

Opublikowano

Czy na xboxie dobre promocje są tylko dla ludzi z goldem czy bez abonamentu też można tanio kupić gierki?

Opublikowano

Też można, ale są to zwykle osobne oferty. Deals with Gold tylko dla Gold, a do tego Spotlight Sale albo jakaś wyprzedaż wydawcy dla wszystkich.

Opublikowano

Czyli taka standardowa co tygodniowa oferta jest tylko dla kont Gold, a promocje dla zwyklaków pojawiają się niecyklicznie?

Opublikowano

Te cykliczne też nie są wcale złe, nie posiadając konta gold przez praktycznie cały mój żywot z X360 wyrwałem sporo gierek w dobrych cenach.

Inna sprawa, że teraz też nie czuję potrzeby na konto gold, 3 zdrapki po 3 miesiące leżą i się kurzą, kiedyś może wykorzystam jak nie będę miał w co grać, lub jak coś naprawdę mnie interesującego wpadnie w GwG.

Opublikowano

walking simulator z dialogami. Horror nie ale klimacik ma. Z przygodówką ma mało wspólnego bo prowadzi za rączke jak każdy symulator chodzenia. Polecam fabuła fajna ale nie każdemu pasuje taki tryb rozgrywki. A no i gra krótka według mnie w sam raz. 

Opublikowano

Chyba nikt nie wspominał. Darmowy trial (6h) The Division dla każdego. Póki co oferta nie jest ograniczona czasowo.