Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kingdom już zresztą był na którejś wyprzedaży. Ale gierke polecam.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Pora kupić Axiom Verge. Ktoś ostatnio pisał, że twórca finansuje z gry leczenie swojego chorego dziecka to i dodatkowa motywacja do zakupu jest :)

Opublikowano

Pora kupić Axiom Verge. Ktoś ostatnio pisał, że twórca finansuje z gry leczenie swojego chorego dziecka to i dodatkowa motywacja do zakupu jest :)

Tak w temacie pisałem. Jest wpis na blogu Thomasa o tym, że jest wdzieczny wszystkim, którzy kupują AV bo choroba jego syna nie jest refundowana, zresztą system opieki lekarskiej w USA każdy wie jak działa.

Gość DonSterydo
Opublikowano

PS. Działają wam zakupy przez www? Mi chyba od dwóch miesięcy przy przejściu do zakupu wyskakuje, że strona niedostępna czy coś w ten deseń. Pewnie jakbym korzystał z Edge, to by przeszło :p

Opublikowano

Mi normalnie śmiga, ale czasem się wykrzacza. Raz zapłaciłem 99zł za Sleeping Dogs mimo, ze miałem Golda, ale na szczęscie szybko zwrócili kase.

Opublikowano

Na co dzień używam Firefoxa i na nim też mam błędy strony, czy to z linków od Majora, czy po wyszukaniu na stronie xbox.com. Właśnie sprawdziłem na przeglądarce Edge - niespodzianka, tutaj wszystko działa jak powinno. Czyżby chcieli przekonać do używania Edge?;) Sklep X360 działa u mnie wszędzie. Dodatkowo na iOS z linków Majora też mi wszystko działa prawidłowo, zarówno po WiFi jak i GSM.