Opublikowano 1 czerwca 20177 l Zastanawiam się nad tym Obcym. Warto brać kolekcję, czy sama podstawka wystarczy? Było to kiedyś taniej? Nie warto kolekcji, dodatki do trybu survival, w który i tak się nie chce grać, podstawowa gra to danie główne które cie w pełni nasyci
Opublikowano 2 czerwca 20177 l A dla achievement'owyc psycholi podstawka też wystarczy do wbicia 100%?
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Gdzie na stronie MSu da się kupić/doładować bezpośrednio konto? Mam główne konto ciągle USA i bym chciał dokupić dolary (dobry kurs obecnie na zapas może)?
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Microsoft zablokował kupowanie waluty z innego kraju. Musiałbyś mieć adres USA, kartę kredytową USA i IP USA. Ale jak kupisz gify na allegro/g2a to bez problemu doladujezz.
Opublikowano 7 czerwca 20177 l To kiszka. Jeden gość sprzedawał kody 25$ za 89 zł, jednak mu się już skończyły. Muszę pokombinować. Da radę gdzieś normalnie kupić np 10$ ale za cenę 10$ (ok 38 zł) a nie 50 zł?
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Soft-technology. Plati.ru https://www.microsoft.com/en-us/store/collections/Xboxlivegold w USA można było kupować dowolna kwotę z taryfikatorem co 1$. Ale ponoć zablokowali dla zakupów zza granicy. Edytowane 8 czerwca 20177 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Soft-technology. Plati.ru https://www.microsoft.com/en-us/store/collections/Xboxlivegold w USA można było kupować dowolna kwotę z taryfikatorem co 1$. Ale ponoć zablokowali dla zakupów zza granicy.Dzięki. Spróbuję jak mi zaskoczy moja karta wielowalutowa.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l To ja zarzucę linkiem :) http://gamerweb.pl/2017/06/13/nowa-oferta-deals-with-gold-xcom-2-forza-horizon-3-gta-v/ Przeceny na dodatki do FH3 - mają mnie :D A jednak nie - to cały EP, a ja już zakupiłem BM, także płacenie 2x za to samo trochę mija się z celem :( Edytowane 13 czerwca 20177 l przez Matriks_1111
Opublikowano 13 czerwca 20177 l A na stronie majora dalej nic, tak to jest jak się po targach rozbija.
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Biorę Expansion Pass do Forzy Horizon 3, chętnie wrócę do tej świetnej gry
Opublikowano 16 czerwca 20177 l Działa wam normalnie sklep Xboxa przez przeglądarkę? Jak chcę wejść to cały czas mi wyświetla, że nie można wyświetlić strony i przez to nie mogę zobaczyć żadnej gry z GWG...
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Na "polskiej" stronie Xbox'a usunęli zakładkę Games With Gold w ogóle w tym rozwijanym menu. Dziwne. :-| Zawsze z niej korzystałem żeby poprzypisywać gry do konta.
Opublikowano 17 czerwca 20177 l Wpadło to w GRY -> Deals With gold Na środku strony jest odnośnik do Games with gold http://www.xbox.com/live/games-with-gold
Opublikowano 17 czerwca 20177 l A gra nie ma blokady regionalnej z USA i bezproblemu dodałem z mojego konta bez kombinowania o którym pisałem wcześniej.
Opublikowano 18 czerwca 20177 l A gra nie ma blokady regionalnej z USA i bezproblemu dodałem z mojego konta bez kombinowania o którym pisałem wcześniej. Śmiesznie bo ja zmieniłem na usa ale gra z poziomu konsoli nie chciała sie dodac. Na stronie nie próbowałem, zresztą zwisa mi ta gra wiec mi sie nie chce.
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Jak ja próbuję "kupić" DA:O to pokazuje mi, że oferta niedostępna w moim regionie :/.
Opublikowano 18 czerwca 20177 l Bo nie będzie dostępna. Tylko z xone można brać z innych regionów. Ale dragon Age jest w ea Access.
Opublikowano 18 czerwca 20177 l A gra nie ma blokady regionalnej z USA i bezproblemu dodałem z mojego konta bez kombinowania o którym pisałem wcześniej.Śmiesznie bo ja zmieniłem na usa ale gra z poziomu konsoli nie chciała sie dodac. Na stronie nie próbowałem, zresztą zwisa mi ta gra wiec mi sie nie chce.Ja mam konto USA założone jeszcze w 2006/07 roku (nie było PL wtedy a później nie przeniosłem) i po prostu nic nie zmieniam. Musiałbyś przenieść region ale imo się nie opłaca.Gra dodana do kolejki i się będzie ściągać.