Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Zastanawiam się nad tym Obcym. Warto brać kolekcję, czy sama podstawka wystarczy? Było to kiedyś taniej?

Nie warto kolekcji, dodatki do trybu survival, w który i tak się nie chce grać, podstawowa gra to danie główne które cie w pełni nasyci

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 345,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

A dla achievement'owyc psycholi podstawka też wystarczy do wbicia 100%?  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Nie

Opublikowano

Gdzie na stronie MSu da się kupić/doładować bezpośrednio konto? Mam główne konto ciągle USA i bym chciał dokupić dolary (dobry kurs obecnie na zapas może)?

Opublikowano

Microsoft zablokował kupowanie waluty z innego kraju. Musiałbyś mieć adres USA, kartę kredytową USA i IP USA. Ale jak kupisz gify na allegro/g2a to bez problemu doladujezz.

Opublikowano

To kiszka. Jeden gość sprzedawał kody 25$ za 89 zł, jednak mu się już skończyły. Muszę pokombinować. Da radę gdzieś normalnie kupić np 10$ ale za cenę 10$ (ok 38 zł) a nie 50 zł?

Opublikowano

To ja zarzucę linkiem :)

http://gamerweb.pl/2017/06/13/nowa-oferta-deals-with-gold-xcom-2-forza-horizon-3-gta-v/

Przeceny na dodatki do FH3 - mają mnie :D

A jednak nie - to cały EP, a ja już zakupiłem BM, także płacenie 2x za to samo trochę mija się z celem :(

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

Działa wam normalnie sklep Xboxa przez przeglądarkę? Jak chcę wejść to cały czas mi wyświetla, że nie można wyświetlić strony i przez to nie mogę zobaczyć żadnej gry z GWG...

Opublikowano

Na "polskiej" stronie Xbox'a usunęli zakładkę Games With Gold w ogóle w tym rozwijanym menu. Dziwne. :-| Zawsze z niej korzystałem żeby poprzypisywać gry do konta.

Opublikowano

A gra nie ma blokady regionalnej z USA i bezproblemu dodałem z mojego konta bez kombinowania o którym pisałem wcześniej.

Śmiesznie bo ja zmieniłem na usa ale gra z poziomu konsoli nie chciała sie dodac. Na stronie nie próbowałem, zresztą zwisa mi ta gra wiec mi sie nie chce.

Opublikowano

A gra nie ma blokady regionalnej z USA i bezproblemu dodałem z mojego konta bez kombinowania o którym pisałem wcześniej.

Śmiesznie bo ja zmieniłem na usa ale gra z poziomu konsoli nie chciała sie dodac. Na stronie nie próbowałem, zresztą zwisa mi ta gra wiec mi sie nie chce.
Ja mam konto USA założone jeszcze w 2006/07 roku (nie było PL wtedy a później nie przeniosłem) i po prostu nic nie zmieniam. Musiałbyś przenieść region ale imo się nie opłaca.

Gra dodana do kolejki i się będzie ściągać.