Opublikowano 25 lipca 20177 l Ej no, to przestało być śmieszne kilka ofert temu. Przecież to same gó.wno. Na PS4 zawsze wychodzą jakieś sztosy czy indie perełki, a tu co się od.je.bało?
Opublikowano 25 lipca 20177 l gdyby nie zakup switcha i zeldunia to bym yesterday origins i agathe przytulił . Nie jest źle dla kogoś kto lubi przygodówki :D
Opublikowano 25 lipca 20177 l Ej no, to przestało być śmieszne kilka ofert temu. Przecież to same gó.wno. Na PS4 zawsze wychodzą jakieś sztosy czy indie perełki, a tu co się od.je.bało? Hę? Masz kilka fajnych ofert.
Opublikowano 25 lipca 20177 l Rzeczywiście, RIME dobre. Nie wiem czemu ciągle kojarzyło mi się z RUSE.
Opublikowano 25 lipca 20177 l season after fall słaba podróba ori czy daje radę? fajnie wygląda w sumie. agatka całkiem ok jak ktoś lubi klikanego detektywa w stylu sherlocka. celując w calaka trzeba 2 razy przejść. zagadki i sprawy całkiem spoko, jedynie akcent płaroo z czasem zaczyna irytować nieco.
Opublikowano 26 lipca 20177 l No własnie szukam analizy, ale jak gra ma dropy na ps4 pro to wątpie czy dobrze chodzi na xo.
Opublikowano 26 lipca 20177 l Serio tak źle z tym Rime? Bo nie powiem rączka swędzi zeby kliknąć Jest tragicznie, na XO przez 3 lata moje oczy jeszcze tak nie cierpiały od tak tragicznych dropów. Na zwykłej ps4 podobna tragedia, jak ktoś ma zamiar kupić to pc, ps4 pro lub pod xox. a sama gra bardzo dobra tylko ta płynność która leci na pysk.
Opublikowano 26 lipca 20177 l poczekam z zakupem do momentu kupna xox pewnie i tak na święta bedzie -50%
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Fh3 Ultimate Edition jest w super cenie w rosyjskim markecie, gdzie najlepiej kupić zdrapki na ten region? W ogóle działa ta metoda dalej kupowania w innych regionach bo już dawno tego nie robiłem?
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l to już lepiej weź homefronta :D ja zastanawiam się tylko nad late shift ale nadal za drogo za interaktywny film
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Czym się różnią edycję forzy? Ultimate warto brać czy lepiej podstawkę +hot wheels + blizzard mountain?
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Podstawka plus duże rozszerzenia, chyba że jarają Cię te paczki z samochodami. Edytowane 8 sierpnia 20177 l przez wrog
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Jak masz wybór przy niewielkiej różnicy cenowej to zdecydowanie z DLC jednak sobie dozuj - najpierw się skup na podstawce a później DLCki każdy oaobno. Na końcu sobie miksuj - jak Ci gra jeszcze nie obrzydnie.