Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Zdrapka na region PL pozmieniałem wszystko na Polskę ale nadal nie działa..smutlem troche

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 342,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Tak info ze kod na golda,robie potwierdzenie potem wywala  błąd

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Ehh kupiona w euro-rtv pierwszy raz mam takie coś,pogadm chyba z supportem M$.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

a to dlatego nigdy mi się nie udało wstrzelić na randomie 

Opublikowano

Support stwierdził ze to przez brak włączonego odnawiania golda a poprzedni jeszcze sie nie skończył...musze wysępić od kogoś z rodziny karte to sprawdze :P

Opublikowano

jak osttanio kupowałem na cdkeys to pisali że nie idzie teraz stackować kodów i można wpisać dopiero jak skończy się poprzedni

Opublikowano

jak osttanio kupowałem na cdkeys to pisali że nie idzie teraz stackować kodów i można wpisać dopiero jak skończy się poprzedni

Ostatnio czyli kiedy? Bzdura. Chyba że chodzi triale 48h czy 14 dni.
Opublikowano

Też mnie to zdziwiło ale co zrobić za chwile sprawdzę to będzie wiadomo,choć jakoś czuję że na tym nie koniec.

Opublikowano

Ostatnio czyli kiedy? Bzdura. Chyba że chodzi triale 48h czy 14 dni.

tydzień temu
Opublikowano

Problem to jest jak odnawiasz przez kartę a potem chcesz przez zdrapkę. Musisz odczekać do końca golda i dopiero po skończeniu wbić kod.

Opublikowano

maciucha - jakieś oficjalne info? Zawsze kupuję rocznego Golda na kilka miechów do przodu jak pojawi się dobra cena i wbijam bez kombinowania. Może jednak jest tak jak pisze kolega powyżej.

Opublikowano

no nie jestem przedstawicielem microsoftu więc nie powiedziałbym że oficjalne, ale tak jak pisałem, pisali po kupnie 12 miechów na cdkeys że nie ma teraz stackowania golda

golda nie miałem więc nie odpowiem wam na pytanie

Opublikowano

Song of the Deep - ktoś, coś? Produkty od Insomniac biorę niby w ciemno ale... no właśnie, grał ktoś?

Ta gra ma coś wspólnego z cudownym filmem Song of the Sea?

Opublikowano

No i okazało sie że jednak trzeba mieć właczone automatyczne odnawianie golda żeby aktywować kod ze zdrapki. :facepalmz:  :dafuq:

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie Overcoocked: Gourmet Edition. Posiadam zwykłą wersję i teraz zastanawiam się czy warto nabyć jej rozszerzoną wersję - z tego co doczytałem, to posiada ona raptem jeden dodatek więcej, który wnosi 6 dodatkowych misji. Czy coś jeszcze jest tam oprócz tego?

Opublikowano

Kupując golda w marketplace US będzie działał na moim koncie? Dodałem sobie przez przypadek miesiąc temu 50 dolców (nie dało rady kupić za nie gry z x360 i musiałem raz jeszcze kupić przez paypal) i chciałbym golda kupić bo na dniach się kończy.