Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Opłaca się brać Battlefronta w promcji. Jest za śmieszne pieniądze w jakiejś dopasionej wersji. Jeszcze grają w to ludzie?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 342,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

tak, jest split screen 

Opublikowano

U ruskich forza 7 za 125zł, info z peppera
@edit: jest już info w odpowiednim temacie

@edit2:

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano
A ta cena to tak na zawsze? Bo generalnie nie wychodzi źle. Trudno rocznego za 180 wziąć a tu trochę drożej wychodzi choć raz na kwartał chyba mniej by bolało. Ja mam jeszcze jakoś pół roku ale może wezmę kwartał dodatkowo - przecież mi przedłuży.
Opublikowano

A ta cena to tak na zawsze? Bo generalnie nie wychodzi źle. Trudno rocznego za 180 wziąć a tu trochę drożej wychodzi choć raz na kwartał chyba mniej by bolało. Ja mam jeszcze jakoś pół roku ale może wezmę kwartał dodatkowo - przecież mi przedłuży.

Pewnie za kilka dni będzie po promocji ,i nie dostaje się kodu tylko automatycznie dodaję te 3 miesiące do konta.

Opublikowano

Hej nie wchodzi mi kod na dolary przez stronę. Tylko przez konsolę? Konto jest na USA (jeszcze z X360). Próbowałem vpnem ale wyskakuje info że kod dla innego regionu.

Ostatnio Ruble poszły aż miło ale faktycznie wbijałem przez konsolę na ruskim dashu.

Opublikowano

No mi na stronie tylko z proxy wchodziło. Dlatego wbijam na konsoli, bo szybciej. Restart trwa 3m,wbijam kod, kupuje grę i zmieniam z powrotem na pl.

Opublikowano

Ja generalnie siedzę na USA i dolarów to setki wydałem. Włączyłem wczoraj X360 i przeszło gładko. Legoludki kupione. Hobbit ale chyba też machnę LotR. Mam nadzieję że porównywalne z Indianą Jonesem i Piratami.

Opublikowano

Nie mam xboxa ale jakbym miał to bym kupował blood bowl, life is strange czy deusa w tej cenie.

Opublikowano

Deusa warto raczej  przepustkę, bo grę można wyrwać taniej na płycie.

Divinity świetna oferta, ale boję się brać, bo znowu będzie ożenek na rok, jak z Wiedźminem...

Opublikowano

Blood Bowl 2 pojawia się bardzo regularnie. Czekam, aż zejdą jeszcze o połowę w stosunku do tej ceny :) Life is Strange już prawie rok temu wziałem w tej samej cenie na wyprzedaży. 

Opublikowano

Nad BB2 się zastanawiam od dawna, ale widzę że stopniowo topnieje, bo ostatnio było jeszcze za ok 50 zł - jak zejdzie do 25 to wtedy łapnę :P

A poza tym to bieda straszna w tym tygodniu :D

Opublikowano

The Xbox 360 Deals with Gold went live quite a few hours ago:

Blood Bowl 75% off

- Dark Elves 33% off (does not have achievements)

Cabela's Alaskan Adventures 50% off

Cabela's Dangerous Hunts 2013 67% off

Cabela's Hunting Expeditions 67% off

Cabela's Survival: Shadows of Katmai 67% off

Mass Effect 2

- Kasumi's Stolen Memory for Mass Effect 2 50% off

- Overlord for Mass Effect 2 50% off

- Lair of the Shadow Broker for Mass Effect 2 50% off

- Arrival for Mass Effect 2 50% off

- Mass Effect 2: Genesis 50% off (does not have achievements)

Mass Effect 3

- From Ashes for Mass Effect 3 50% off

- Leviathan for Mass Effect 3 50% off

- Omega for Mass Effect 3 50% off

- Citadel for Mass Effect 3 50% off

Xbox Live Arcade

Mars: War Logs 75% off

Rotastic 75% off