Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynie NBA playgrounds o ile naprawili bo ponoć były problemy przy premierze, ale z drugiej strony we wstecznej jest NBA Jam ktore na bank jest lepsze:)

Opublikowano

Kupiłem sobie jeszcze na wyprzedaży dlc do evil within, kone i ... homefront revolution. Myślałem nad tym i ghost recon wildlands. Poczytałem że gierka nieźle spaczowana i podobno dobrze się w to gra. Wybrałem to z powodu singla (wildlands podobno nudne w singlu) No nic okaże się za jakiś czas (kupione do ogrania kiedyś jak mi premiery się skończą) czy kasa w błoto :)

Opublikowano

Ja do niczego więcej nie mogę się przekonać, branie na zapas przestało mnie zadowalać, promocji przed nami jeszcze od groma.

Season Pass do Rise of Tomb Rider całkiem ok, kompletnie nie rozumiem idei kart, ale Posiadłość Croftów jest naprawdę super. 

Opublikowano (edytowane)

Ja z zasady nie kupuje już gier które przeszedłem. Kolekcje bioshocka kupiłem aby przejść dlc do 3 i bioshock 2 bo miałem nie zaliczone. Polecam szczególnie dlc do bioshock infinity lepsze od podstawki która dla mnie była średnia.  Tomb raidera z tego samego powodu ponownie nie kupie tylko aby na graficzkę popatrzeć. Grę przeszedłem 2 lata temu i starczy. Dlatego też wszystkie season passy i dlc mnie tak wkurzają. Nawet jak dlc jest dobre to jeżeli nie dzieje się PO zakończeniu głównego wątku a w trakcie to mi się nie chce w to grać. Gra skończona i papa. A już szczytem debilizmu był dlc do prince of persia z dodanym zakończeniem :D     Idealne dlc to te do gta 4, mass effect 3 (cytadela), bioshock 3 czy wiedźmina 3. do takiego dlc można po roku czy 2 wrócić.

Edytowane przez blantman
Opublikowano

Miał ktoś taki cyrk, że dwa razy pobrało opłatę za produkt w microsoft store? Kupiłem znajomemu pada z FH7, 24.11 zablokowano mi kwotę na koncie (normalna rzecz), dzisiaj ponownie to samo, ale już bez blokady, ta wisi. 

Opublikowano

Zgadza się, blokada, lekko się zdrażniłem, bo nigdy czegoś takiego nie miałem,, tzn. blokady były, ale po transakcji środki znikały z blokady, nie z konta, a tutaj nie dość, że mi zablokowali kasę, to jeszcze taką samą kwotę zdjęli z konta. Chyba mój bank nie ufa sklepowi M$.

• 2 tygodnie później...