Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak zwykle beznadziejna wyprzedaż w wykonaniu MS. Evil Within 2 na weekendowej wyprzedazy Sony za 99zł, tutaj super hiper świąteczno noworoczny deal za ponad 170zł ...

Edytowane przez Ins
Opublikowano (edytowane)

Nie jest źle, ostrzę ząbki na Deus Ex Deluxe i przepustkę do FH3 :)

Subnautica też w fajnej cenie, ale gra jest cholernie czasochłonna, więc chyba trzeba sobie darować.

Oo, Deus Ex Human Revolution też za grosze, wraz z Missing Link 13 zł :O

Edytowane przez Andreal
Opublikowano

Jeszcze codziennie w do końca roku jest coś przecenione. Nie było nic spektakularnego jeszcze. Dziś jakieś Trove, wczoraj jakieś złoto do NBA, a wcześniej jeszcze Simsy.

Ja się zastanawiam nad Passem do Horizon 3 tylko mi szkoda jak mam Blizzard Moutain, choć cena zacna. Jak za połowę jednego DLC.

Opublikowano (edytowane)

Były simsy? Jakieś ciekawe promo? Bo przez kilka dni byłem totalnie out i nie wiem czy żałować :P

EDIT: Widzę, że dalej jest promka na 126 zł dla posiadaczy golda i upgrade do wersji specjalnej za 37 ziko - jaki jest w tym biznes, skoro wychodzi o kilka zł taniej niż Imprezowa Edycja Specjalna? :D Coś tam więcej dorzucają? Orientuje się ktoś? :D

Edytowane przez Matriks_1111
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kerbal Space Program Enhanced Edition jest dostępne od kilku dni na rynku. Jak ktos nie grał to polecam działa duzo lepiej niż pierwsza wersja,mało bugów.Sterowanie nadal jest kulawe na padzie ale do zmulania jest świetne.

Opublikowano

Ja skusiłem sie na Pillars of Eternity, mysle jeszcze nad Thimbleweed Park i Rime ale pewnie odpuszczę bo chciałbym zerwać ze zwyczajem brania gier na zapas:)

• Plusik 1
Opublikowano
22 godziny temu, kubson napisał:

Ja skusiłem sie na Pillars of Eternity, mysle jeszcze nad Thimbleweed Park i Rime ale pewnie odpuszczę bo chciałbym zerwać ze zwyczajem brania gier na zapas:)

Rime będzie w GamePassie. Ogra się jak będzie za 1 zł w promce.

• Plusik 1