Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

ceny zdrapek nie zawsze ida w dol razem z waluta no i ostatnio jak sprawdzalem wszystkie byly sold out

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 342,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Ze znajomym braliśmy gry z tureckiego psn i sam revolut wystarczył - nie trzeba było kombinować z VPN. Na Xbox Store na pewno jest to wymagane ? 

Opublikowano
6 minut temu, hav7n napisał:

ceny zdrapek nie zawsze ida w dol razem z waluta no i ostatnio jak sprawdzalem wszystkie byly sold out

A to zwracam honor :hi: dawno nie bawiłem się w cebule

Opublikowano
W dniu 28.08.2018 o 16:47, funditto napisał:

Ze znajomym braliśmy gry z tureckiego psn i sam revolut wystarczył - nie trzeba było kombinować z VPN. Na Xbox Store na pewno jest to wymagane ? 

Tak,jeśli chcesz płacić kartą w innym regionie to trzeba kombinować z vpn lub proxy.

Opublikowano

Czy działają Wam zakupy? U nas jak i w innych regionach. Wczoraj próbowałem coś kupić i nic. Wszedłem na Live Status a tu awaria zakupów od 22.06.18.

Opublikowano
1 minutę temu, Matriks_1111 napisał:

Datę podali czerwcową, ale problem z zakupami jest realnie odczuwalny od 31 sierpnia.

Pewnie ma to coś wspólnego z turecką lirą :usmiech:

Opublikowano

Raczej coś się posypało na serwerach Microsoftu, wszystkie ich usługi mają problemy, nie tylko Xbox Live, nawet patche do gier zostały opóźnione xD 

Opublikowano

Wczoraj kumplowi w ogóle nie pobierało listy znajomych i nie chciało go zalogować, więc coś się konkretnie zesrauo albo to atak tureckich hakerów w celu obrony kursu liry :dynia:

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Motyla noga a tak sie nagrzałem na Injustice 2 w promocji u indyków.

Opublikowano

W zrozumiałym języku instrukcja już jest niedostępna, bo autor miał pogrożone paluszkiem od modów za naruszanie regulaminu, czy coś takiego.

Opublikowano
3 godziny temu, hav7n napisał:

A w zrozumiałym języku?

- Znajdujemy sobie to co chcemy kupić
- Przełączamy na argentyne (bo tutaj najtaniej)
- Dodajemy jakiś adres z neta oraz SWOJĄ KARTĘ z SWOIMI DANYMI
- Klikamy żeby kupić, wyskakuje komunikat że płatność odrzucono skontaktuj się z MS

A teraz zaczynają się czary które mogą trwać od 3 minut do 30 (niema na to reguły)
- Klikamy ponownie zakup i wciskamy klawisz enter (trzymamy ciągle!)
- I płatność będzie w nieskończoność powtarzana aż wejdzie
- Assasin kupiony w pre orderze tym sposobem po 20 minutach trzymania entera
- Jurasic po 3 minutach.

#1 Aktualizacja:
MS ogarnął serwery, zakupy nadal działają ale pojawiły się dodatkowe wymagania
- do zakupów nie używamy już entera tylko skryptu
- kupujemy jedną grę jednocześnie w 3 zakładkach przeglądarki chrome lub firefox
- gra powinna być nasza po 5-10 minutach jeśli tak się nie stanie powtarzamy proces od nowa (po upływie ~30min)

Addon do skryptu:
TamperMonkey Google Chrome
TamperMonkey Mozilla Firefox
Skrypt

Obsługa skryptu:
- wchodzimy na to co chcemy kupić
- naciskamy strzałkę w górę na klawiaturze 
- skrypt zaczyna działać od tego momentu aż uda nam się kupić grę, skrypt wyłącza się sam
- klikamy myszką że chcemy kupić grę, skrypt zaczyna robić resztę za nas, otwieramy kolejną zakładkę, i powtarzamy proces 
- ręcznie można wyłączyć samemu naciskając strzałkę w dół na klawiaturze

Warto mieć włączone powiadomienia z przeglądarki (Windows 10-Chrome) żebyśmy wiedzieli kiedy udało się kupić.

Opublikowano

Mam pytanie jak zakup już przejdzie w preorderze to przy premierze już bez problemu ściągnie pieniądze z konta?

Opublikowano

Pierwsza próba kupna Injustice 2 bez skutku, odczekałem 30 min i próbuje jeszcze raz

Opublikowano

Ryzykować bana na XBL za kilkanaście złotych cebuli? Dz-dzięki, postoję

Opublikowano

Jakie dzbaniarstwo xD żeby gierke takiej wyszarpac :pawel: