Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

robisz nowe konto, kupujesz za 1zł (czasem masz +1 za podpięcie płatności), ustawiasz jako domowe, grasz na swoim koncie

większa cebula - oferta jest chyba do 04.01.19. więc kupujesz ponownie za 1zł na kolejnym koncie

ultra cebula - każde nowe konto ma 14 dni triala :)

Edytowane przez maciekww28
  • Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Andreal napisał:

Pupa Jasia, znowu GP za zeta nie mam pomimo nieaktywnej subskrypcji.

A jednak udało mi się kupić z złotóweczkę, Hellblade i Observer zrobią małą przerwę w trakcie ogrywania naprawdę dobrego Deus Ex.

Opublikowano (edytowane)

Nie, przy tytule masz informację, czy dany tytuł jest w BC.

Ja z kolei nic dla siebie nie widzę sensownego, może sięskuszę jedynie na season pass do Deus Ex, ograł ktoś te fabularne dodatki, dobre?

Edytowane przez Andreal
Opublikowano
19 minut temu, Andreal napisał:

Lego Marvel's Avengers, w US 5$, u nas ... 62 zł ze zniżką, przelicznik, że hej...

Ogólnie z grami Warnera w Europie tak jest z jakiegoś powodu. W USA zawsze mają lepszą cenę podczas obniżek.

Opublikowano

Och, od dawna nie byłem na xboksowym marketplece. Jenysiu, co to za kasztan w porwnaniu do PS Store, gdzie wszystko jest czytelne.  Zatem 2 uber retardowe pytania odnośnie Fallout 3:

Wersja na marketplace jest po polsku? Bo nigdzie tej informacji w opisie nie znalazłem.

Jak ja kupic na Xbox One? Z poziomu przegladarki jest tylko opcja "Ściagnij na Xbox 360", więc z niej skorzystać?

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Och, od dawna nie byłem na xboksowym marketplece. Jenysiu, co to za kasztan w porwnaniu do PS Store, gdzie wszystko jest czytelne.  Zatem 2 uber retardowe pytania odnośnie Fallout 3:

Wersja na marketplace jest po polsku? Bo nigdzie tej informacji w opisie nie znalazłem.

Jak ja kupic na Xbox One? Z poziomu przegladarki jest tylko opcja "Ściagnij na Xbox 360", więc z niej skorzystać?

Języka z tego co pamiętam to nie było PL ale głowy nie daje, co do pytania numer dwa kupujesz przez store podpięta karta czy tam paypalem i już 

Opublikowano

W wersji pudełkowej to wiem, że był język polski, był nawet dubbing ze Skibą :nosacz3:

Ale że w tym obesranym sklepiku nie ma informacji o wersji językowej to jest skandal

Opublikowano
32 minuty temu, oni napisał:

Fallout 3 był zlokalizowany na język polski. Ale jaką wersje ściągniesz z Marketplace to nie mam pojęcia. 

Konsolowa wersja?