Opublikowano 2 marca 20196 l Żeby założyć wirtualną karte revolut muszę wpłacić 10e na konto co zajmuje 2-3 dni robocze więc już mi promo przepadnie . Idzie w jakiś sposób to ominąć albo przyśpieszyć? Te zdrapki to powoli ponad 20e za 500$ kosztują.
Opublikowano 2 marca 20196 l Możesz podpiąć kartę bankową i puścić płatność. Możesz skorzystać z Apple Pay. Google Pay też działa. Doładowanie natychmiastowe. Nigdy nie korzystałem z przelewu bankowego.
Opublikowano 2 marca 20196 l 2-3 dni kiedy wybierzesz przelew bankowy online. Można podpiąć swoją kartę i chyba wtedy przelew następuje natychmiast.
Opublikowano 2 marca 20196 l W dniu 2.03.2019 o 18:57, Matriks_1111 napisał(a): Ale kolega się boi udostępnić swoje dane i woli przelew tradycyjny [emoji4]Nie ma w tym nic dziwnego [emoji4]
Opublikowano 2 marca 20196 l Ale zawsze można ustawić limit na karcie przy transakcjach internetowych na zero i nikt Cię nie okradnie
Opublikowano 2 marca 20196 l Można używać wirtualnej karty bez weryfikacji tożsamości? Podobno nie jest to konieczne do kwoty 1000zł. rocznie.Kartę wirtualną już mam ale widnieje pod nią ikona aktywuj kartę a do tego i tak trzeba zdjęcie dokumentu...
Opublikowano 3 marca 20196 l Poszło bez żadnych problemów. Kupiłem The division, AC origins i Raymana. Kupie chyba jeszcze child of light, bo wygląda na interesującą grę. Promki są zmieniane co tydzień?
Opublikowano 3 marca 20196 l tak, w każdy wtorek, chyba że jakieś świąteczne/specjalne jeszcze dojdą.
Opublikowano 4 marca 20196 l No to jak metoda dalej będzie działać to xbox będzie posiadał najtańsze giereczki na rynku
Opublikowano 4 marca 20196 l W dniu 3.03.2019 o 20:56, 20inchDT napisał(a): Poszło bez żadnych problemów. Kupiłem The division, AC origins i Raymana. Kupie chyba jeszcze child of light, bo wygląda na interesującą grę. Promki są zmieniane co tydzień? Mnie jednak cos nie dziala. Mam wszystko jak w tym tutorialu z peppera ale platnosc nie przechodzi. I za kazdym razem pobiera mi 32 dolary argentynskie, nie wiem czemu.
Opublikowano 4 marca 20196 l Pobiera celem weryfikacji karty. Miej trochę więcej kasy niż wartość gry. Te 32 dolce argentyńskie Ci odda do 2 dni.
Opublikowano 4 marca 20196 l Również przygarnąłem kilka gierek, ciężko oprzeć się korzeniom, genetyce i tak po prostu przejść obok cebulki. W zasadzie jedyne obawy jakie mam to te dotyczące zgodności takich zakupów z regulaminem MS Store, poza tym to jest raj dla janusza.
Opublikowano 4 marca 20196 l U mnie nie mogę zmienić numeru karty wirtualnej revolut , za każdym razem wychodzi mi ten sam VISA na GB.
Opublikowano 4 marca 20196 l W dniu 4.03.2019 o 11:06, SpacierShark123 napisał(a): U mnie nie mogę zmienić numeru karty wirtualnej revolut , za każdym razem wychodzi mi ten sam VISA na GB. Ale zamawiając kartę możesz wybrać przecież czy zamawiasz Visa czy MC
Opublikowano 4 marca 20196 l Według poradników powinienem wybrać wirtualną niebieską karte , zawsze mam ją na visa nie mam wyboru mastercard.
Opublikowano 4 marca 20196 l Nie wiem dlaczego tak, ja nie mogę np. wnioskować o karty Visa dla odmiany. Poprzednią wirtualną usunąłes czy nie?
Opublikowano 4 marca 20196 l Stworzyłem kilka każdą usunąłem , teraz żadnej nie mam i wychodzi komunikat że nie mogę stworzyć więcej kart więc przelewem wszystko z revolut na konto bankowe i kasuje te gufno. Zadowole się zdrapkami , może to kwestia że mieszkam w NL i musiałbym kupić premium co już mnie nie zadowala.
Opublikowano 4 marca 20196 l Premium niema tu nic do rzeczy, ja mieszkam w UK i bez problemu kupiłem sobie przez virtualna kartę gierki, ale moja główna fizyczna Revolut to tez mastercard
Opublikowano 4 marca 20196 l Ja mam tylko wirtualną i stworzyło mi MasterCard z poczatkowym ciągiem liczb jak w poradniku.
Opublikowano 4 marca 20196 l W dniu 4.03.2019 o 17:18, SpacierShark123 napisał(a): Więc jeżeli posiadam karte mastercard to bez revolut przejdzie? Musisz mieć kartę Master Card ale z zastrzeżeniem, że numer karty rozpoczyna się od ciągu 527346
Opublikowano 4 marca 20196 l Warto brać dzisiaj jeszcze The Division 1 GOLD - wszystkie DLC. Grałem trochę w GamePassie? Generalnie jestem singleplayerem bo gram kiedy się uda przycupnąć przy tv jak dzieci śpią - więc na multi ciężko się umówić. Nowy Jork i gunplay nawet mi się podobał choć były momenty gdzie samemu nie szło się przebić. Jakiś lvl 8 chyba wbiłem i tyle... E chyba jednak oleję. Cebula jest silna Cuphead wychodzi jakoś 27 zł. Poczekam do jutra (DwG) i chyba wezmę - oby koopik był dobry Edytowane 4 marca 20196 l przez marbel007