Opublikowano 27 marca 20196 l A wiadoma jest data? Wpierw słyszałem coś o 28.03 ale nigdzie potwierdzenia nie widze.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Spring Sale właśnie się zaczęło i tak w sumie to średnio bym powiedział. https://majornelson.com/2019/04/11/save-big-on-xbox-games-xbox-game-pass-consoles-and-more-during-the-spring-sale/ Na razie kupiłem The Darkness za grosze bo zawsze chciałem zagrać w jedynkę. Edytowane 12 kwietnia 20195 l przez suteq
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l No ja nie znalazłem nic fajnego. Poza tym w Argentynie Dirt Rally2 Deluxe czy ACOdyssey w fajnych cenach ale już się nie da przycebulić. Czekam na podobną promocję na gierki VR na PSN.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Jak człowiek już raz zaznał argentyńskiej cebuli to już nic potem nie będzie takie samo
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l Nie przesadzajcie ja widze dużo promocji. Po prostu gry które chciałem ograc ograłem może u was to samo. Jak się dużo ogrywa to i promocje (pipi)owe. Kilka gierek fajnie przecenili np goty wersja ds 3 w zacnej cenie albo xcom 2 z dodatkiem jak ktoś nie ograł warto.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l No ja liczyłem że przecenia Cupheada i My Brother Rabbit. Nie przecenili.
Opublikowano 12 kwietnia 20195 l 4 minuty temu, suteq napisał: No ja liczyłem że przecenia Cupheada i My Brother Rabbit. Nie przecenili. Będzie kiedyś w GP
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Hollow Knight i Watch Dogs 2 w fajnych cenach. Pewnie wezme, jakbyście wyłapali coś fajnego to piszcie
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Sine Mora EX za 10,5zł, wezmę Bioschock the collection za 59,75zł, może
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Jak to jest z kupowaniem rzeczy z MP typu Doom 3 Bfg - tytuł niedostępny, ale można wprowadzić kod. Skąd takowy można wziąć? A już taki Silent Hill Downpour jest, ale wyraźnie napisali: gra niedostępna w twoim regionie - spoko, ale w takim razie po cholere jest w katalogu? Jeszcze inna sprawa, wchodzę na promocje, jadę każdą pozycję i szukam sobie New Vegas, bo wiem, że dali, oczywiście nie ma... Wklepuje ręcznie i bach, można normalnie kupić. Nie wiem skąd ten burdel tam u nich, ale już jakbym chciał kupić Assasinsrida x deluks to malo mi tego do gardla nie wcisna, pozycjonowanie tych gowien jest niesamowite. Byla kiedys osobna zakladka w ofertach xbox360, teraz nie ma. Zaczyna to powoli przypominac netflixa, chociaz tam juz jest taki smietnik, ze sie odechciewa ogladac w ogole.
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Jest jakiś sposób by kupić gry ze wstecznej z innego regionu ? Jakieś konto założone na inny kraj ? VPN z revolutem ? Czy nie mam opcji cyfrowo kupić sobie Prince of Persia (2010) i Prey ?
Opublikowano 13 kwietnia 20195 l Możesz próbować na nowym koncie. Na starym masz region X360 zgodny z lokalizacją Twojego konta. Możliwa była zmiana raz na kwartał ale traciłeś historię pobieranych/zakupionych gier. Nie mylić ze zmianą regionu na XOne. Pytanie tylko czy gra z danego regionu działa w naszym - bardzo ważne. I raczej zdrapki nie karta.
Opublikowano 21 kwietnia 20195 l Mam chrapkę na cebulkę... Na Argentynie Dirt Rally 2.0 Deluxe kosztuje ok 480 ARS. 500 ARS. na tej stronie: https://www.seagm.com/xbox-live-gift-cards-argentina Kosztuje 75 zł - promka jest do jutra chyba. Pytanie czy to będzie działać na moim koncie jak jakimś VPNem przepne xbox.com na chwilę na Buenos? Z drugiej strony jedynki nie mam jeszcze objechanej i w sumie to taki zakup na zapas. No ale ta kusi.
Opublikowano 21 kwietnia 20195 l Mnie tez bardzo kusi kilka tutułów, ale za dużo bierdolenia się z VPN i kupowaniem zdrapek. Wez pod uwagę, że po wbiciu zdrapki jest bardzo mozliwe, ze nie kupisz od razu gry i będziesz miał blokade na kilka dni.
Opublikowano 21 kwietnia 20195 l Godzinę temu, 20inchDT napisał: Mnie tez bardzo kusi kilka tutułów, ale za dużo bierdolenia się z VPN i kupowaniem zdrapek. Wez pod uwagę, że po wbiciu zdrapki jest bardzo mozliwe, ze nie kupisz od razu gry i będziesz miał blokade na kilka dni. To chyba oleję. Skupię się na jedynce. Może za rok się kupi jak mi wróci ochota i poprawią te nocne odcinki.
Opublikowano 1 maja 20195 l A miałem brać Dirt Rally 2.0 Deluxe w pudełku. A w Buenos po 53 zł. Fak... Nie zbanują mnie? Ostatnio kupiłem Trialsy, Cuphead i Risk. Brać?
Opublikowano 1 maja 20195 l Pięknie, wziąłem AC odyssey gold, bo okazja może się nie powtórzyć. Spróbuję jeszcze z tej samej karty kupić spacehulk tactics z Turcji.
Opublikowano 1 maja 20195 l Warto doładować konto zdrapkami na przyszłość? Trochę się boję, że mogą całkowicie zablokować zakupy i te środki przepadną.
Opublikowano 1 maja 20195 l Pięknie to król Spencer rozegrał, słabe GWG a po nim taka atomówka Żeby im tylko serwery nie padły jak ludzie zaczną pobierać te wszystkie gry Dziś pójdzie tak gruba kasa że głowa boli Edytowane 1 maja 20195 l przez maciekww28
Opublikowano 1 maja 20195 l Tak ale wtedy dojdzie prowizja Twojego banku za przewalutowanie. Dlatego większość płaci revolutem