Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano

Ja poproszę Cupheada w fajnej cenie i będę zadowolony. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie przesadzajcie ja widze dużo promocji. Po prostu gry które chciałem ograc ograłem może u was to samo. Jak się dużo ogrywa to i promocje (pipi)owe. Kilka gierek fajnie przecenili np goty wersja ds 3 w zacnej cenie albo xcom 2 z dodatkiem jak ktoś nie ograł warto. 

Opublikowano

No ja liczyłem że przecenia Cupheada i My Brother Rabbit. Nie przecenili. :(

Opublikowano

Jak to jest z kupowaniem rzeczy z MP typu Doom 3 Bfg - tytuł niedostępny, ale można wprowadzić kod. Skąd takowy można wziąć? A już taki Silent Hill Downpour jest, ale wyraźnie napisali: gra niedostępna w twoim regionie - spoko, ale w takim razie po cholere jest w katalogu? Jeszcze inna sprawa, wchodzę na promocje, jadę każdą pozycję i szukam sobie New Vegas, bo wiem, że dali, oczywiście nie ma... Wklepuje ręcznie i bach, można normalnie kupić. Nie wiem skąd ten burdel tam u nich, ale już jakbym chciał kupić Assasinsrida x deluks to malo mi tego do gardla nie wcisna, pozycjonowanie tych gowien jest niesamowite. Byla kiedys osobna zakladka w ofertach xbox360, teraz nie ma. Zaczyna to powoli przypominac netflixa, chociaz tam juz jest taki smietnik, ze sie odechciewa ogladac w ogole.

Opublikowano

Jest jakiś sposób by kupić gry ze wstecznej z innego regionu ? Jakieś konto założone na inny kraj ? VPN z revolutem ? Czy nie mam opcji cyfrowo kupić sobie Prince of Persia (2010) i Prey ?

Opublikowano

Możesz próbować na nowym koncie. Na starym masz region X360 zgodny z lokalizacją Twojego konta. Możliwa była zmiana raz na kwartał ale traciłeś historię pobieranych/zakupionych gier.

Nie mylić ze zmianą regionu na XOne.

Pytanie tylko czy gra z danego regionu działa w naszym - bardzo ważne.

I raczej zdrapki nie karta.

Opublikowano

Mam chrapkę na cebulkę... Na Argentynie Dirt Rally 2.0 Deluxe kosztuje ok 480 ARS.

500 ARS. na tej stronie:

https://www.seagm.com/xbox-live-gift-cards-argentina

Kosztuje 75 zł - promka jest do jutra chyba.

Pytanie czy to będzie działać na moim koncie jak jakimś VPNem przepne xbox.com na chwilę na Buenos?

Z drugiej strony jedynki nie mam jeszcze objechanej i w sumie to taki zakup na zapas. No ale ta :cebula:kusi.

Opublikowano

Mnie tez bardzo kusi kilka tutułów, ale za dużo bierdolenia się z VPN i kupowaniem zdrapek. Wez pod uwagę, że po wbiciu zdrapki jest bardzo mozliwe, ze nie kupisz od razu gry i będziesz miał blokade na kilka dni.

• Plusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Mnie tez bardzo kusi kilka tutułów, ale za dużo bierdolenia się z VPN i kupowaniem zdrapek. Wez pod uwagę, że po wbiciu zdrapki jest bardzo mozliwe, ze nie kupisz od razu gry i będziesz miał blokade na kilka dni.

To chyba oleję. Skupię się na jedynce. Może za rok się kupi jak mi wróci ochota i poprawią te nocne odcinki.

• 2 tygodnie później...
Gość suteq
Opublikowano

tak marbel, dostaniesz bana za kupowanie gier od MS :) 

Opublikowano (edytowane)

Pięknie to król Spencer rozegrał, słabe GWG a po nim taka atomówka

Żeby im tylko serwery nie padły jak ludzie zaczną pobierać te wszystkie gry

Dziś pójdzie tak gruba kasa że głowa boli 

Edytowane przez maciekww28