Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, maciucha napisał:

bral ktos jakis kodzik z eneby?

maja golda 12 za 180

taknieco?

Brał. 

Konto żyje i ma się dobrze. 

Ale jak chodzi o oszczędności to lepiej chyba brać z CDKeys golda na Brazylię i odpalić go przez VPN :dunno:

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 345,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pany orientujecie się czy i kiedy można się spodziewać jakiejś większej wyprzedaży? Jakieś Summer Sale czy coś? 

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Na G2A są obecnie giftcardy na brazylijskie reale za ok 52zł. Wbicie giftcarda i zakup gier nie wymaga VPN. Jak ktoś chce tańsze gierki/DLC, to można się zaopatrzyć teraz, bo pewnie zaczną usuwać jak argentynskie i tureckie zdrapki. Ja sobie doładowałem konto za 200 złociszy :nosacz3:

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

G2A xd prośba nie wspierajcie złodziei

Opublikowano

Nie wiem jak G2A ale uważajcie na tego typu serwisy , mnie Gamivo wygrzmodziło w dupala i dostałem zurzyty kod . Napisanie do supportu dało mi tyle że dowiedziałem się że według sprzedawca kod był dobry i nic nie mogą zrobić.

Opublikowano

Czy ktoś może mi podpowiedzieć, gdzie znajdę ile mam kasy na poszczególnych regionach? Kiedyś doładowałem zdrapkami chyba z Brazylii, ale nie mogę znaleźć. Mam tylko balans w PLN. Kiedyś były widoczne wszystkie regiony, na których miałem choć grosz jakiejś kasy. Trzeba kombinować coś z regionem? Zmieniłem język na stronie www, ale i tak pokazuje tylko PLN.

Edytka:

Znalazłem w opcjach na konsoli. Ehh, kiedyś to było, a nie, że trzeba odpalić konsolę, żeby zobaczyć że ma się 28 reali brazylijskich i 18.99 baksów. 

Edytowane przez JeDaj

Opublikowano

Ja już się nauczyłem, że raczej nie ma tam czego szukać. No, może FH3 i pierwsze Ori są w dobrej cenie, jeśli ktoś jeszcze nie ma. Poza tym z tych 500 gier to jest maks połowa, bo drugie tyle, jeśli nie więcej to dlc, dodatki itp :turned:

Edytowane przez Luqat

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawialem sie właśnie co on taki ładny, elegancko to wyglada, jednak mało jeszcze filtrów.

Opublikowano

Wleciała ikaruga i re code veronica i przy okazji węgierskiego liznąłem.

Opublikowano

Kupiłem właśnie sobie zdrapki na Turcję. Jaki jest teraz sposób żeby to dodać? Przez apkę nie idzie. Jakiś sprawdzony VPN?

Opublikowano
44 minuty temu, JeDaj napisał:

Kupiłem właśnie sobie zdrapki na Turcję. Jaki jest teraz sposób żeby to dodać? Przez apkę nie idzie. Jakiś sprawdzony VPN?

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zenvpn.client

@edit

Po zmianie regiony na Turcję (konsola) Ikaruga wpada za darmo. 

Tak, mam dodany adres na Turcję. 

IMG_20200925_231114810.jpg

@edit2

@JeDajZdrapki na Turcję najlepiej wbijać przez konsolę, zmiana regionu, przy kupnie opcja "zrealizuj bon upominkowy" 

Opublikowano

@maciekww28niestety, ale nadal mi to nie chce przejść. Ciągle informacja o złym regionie. 

Nieważne. Poszło. Kombinacja tego zenvpn oraz aplikacji xbox na telefonie. 

Edytowane przez JeDaj

Opublikowano

To próbuj z vpn 

Bardzo często jest blokada i czasem trzeba czekać kilka dni aż płatność się "odmuli" - nie wiem czym to jest spowodowane 

Opublikowano

Na duży + nowy Store, jest legandzko.

Opublikowano

Dzięki @maciekww28, poszło. Od razu też kupiłem dodatki do Forzy Horizon 3 bo znikają po weekendzie. Nie było problemu, czekać nie musiałem.

Opublikowano

Właśnie przeglądam biblioteke gier na xbox one i pojawiło mi się tam Assassin Creed Origins z dodatkami do tego reszta innych AC(Posiadam jedynie kupionego Odyssey z SP) , miał ktoś taki przypadek? Mam pewność że gry nie kupowałem a nawet w Marketplace gra ma status POSIADANA.

Edytowane przez SpacierShark123