Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Jakiś czas temu Never Alone w Plusie dawali więc pewnie na zimę trafi do GwG.

Ciekawe kiedy w Goldzie dadzą Ori.

Najwczesniej za rok.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Mam dwa kody na betę COD Black Ops III. Chętnych proszę o napisanie przez PW/PM

Edit:
To było szybkie, oba kody rozdane w przeciągu 6 minut :)

Edytowane przez LordV
Opublikowano

Wrzucam tu bo do dzialu bf malo kto zaglada obecnie. Posiadacze EA Access moga pobrac za darmo dlc Naval Strike do 3 wrzesnia.

Ready to take the battle to the South China Sea? This week only, we're giving all EA Access members a free copy of the Battlefield 4 Naval Strike expansion pack, which adds a new amphibious vehicle and four more multiplayer maps. Just visit the EA Access app on Xbox One before September 3 to claim your gift — and it's yours to keep forever. 

And don’t forget: you can score a 10% discount on all EA digital content on Xbox One, including other Battlefield 4 expansion packs and Battlepacks. Your discount will be automatically applied when you purchase from the Xbox One Games Store. Not a member? Sign up now and start playing.

Thanks for playing and enjoy Naval Strike!

http://www.ea.com/eaaccess/news/bf4-naval-strike-free-for-members.html

• Plusik 1
Opublikowano

EA Access można kupić tylko za pomocą paypala/karty kredytowej albo jak masz specjalną zdrapkę, która jest obecnie rzadko spotykana.

Kod na 100zł jest na zakupy na XBL, ale za jego pomocą nie kupisz EAA. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Kupiłem sobie w ciemno cały sezon Life is Strange, zobaczymy czy takie dobre jak piszecie ;)

Opublikowano

Powinieneś mieć w głównym menu kafelek "Games with Gold".

A najlepiej na stronie cebulować. 

Opublikowano

a masz duży pasek z prawej znajomi itd? za nim powinno być. jak nie masz paska znajomych to przejdź offline, i wróć na online. czasami coś tam się zamuli, tak odświeżysz sobie dasha.

Opublikowano

będzie zmiana dasha to i pewnie sklep ogarną. serio Michu :dunno: sprawdź jeszcze na samym końcu po prawej Gry czy tam coś się może pokaże co obecnie dają w promo.

Opublikowano

No sklep to padaka dlatego wszystko ogarniam przez stronę i potem jak się loguje na konsolę to mi się od razu ściąga. 

Opublikowano (edytowane)

Weź zrób zdjęcie swojego dasza i pokaż. Powinieneś mieć tam kafelek z centrum Golda. Jeśli naprawdę nie masz, to sobie wyszukaj Deer God i How to Survive. I nie wiem jak można mieć problem ze sklepem.

Xbox-One-Dashboard.jpg

Edytowane przez wrog
Opublikowano

Sklep USA jest dużo lepszy, tylko jednak ja wolę jakieś polskie wstawki w grach. Jednak na polski dash, gdzie przez ostatnie pół roku była Koza, nie szło patrzeć! Nic się nie zmieniało. Polski oddział ma chyba niedobór w ludziach lub w tyle polskie menu.