Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Czy można płacić część kwoty np. ze zdrapki,a resztę z karty płatniczej ? Kupiłbym zdrapkę za 100zł i kupił za to 1 sezon KI,a potem dopłacił 40zł i łyknął drugi

Tak. Jak masz podpiętą kartę to resztę ciągnie z karty. Tylko zakupy rób przez konsolę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wiadomo już ile będzie kosztować w polskim marketplace The Evil Within ? Na konsoli mogę sprawdzić tylko cenę jakiegoś cyfrowego bundla, a nie samej "podstawki".

Edytowane przez Ins
  • 3 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Season Pass do Tytanowego Janusza za 26,40 zł

Gra też jest przeceniona.

Opublikowano (edytowane)

Trochę drogo nawet po obniżce. W amerykańskim sklepiku 25$, a u nas 100zł =/ 

PS. Jest gdzieś opcja by przeglądać wszystkie gry (preordery i już dostępne) ? 

Edytowane przez Ins
Opublikowano

Jest strona z cenami gier w wersji elektronicznej, w ktorej porownane sa ceny z calego swiata zeby wiedziec skad najtaniej mozna kupic. Mam pytanie, wystarczy zmienic region dla danej gry np. Indie lub HK, wejsc w sklep i kupic w xboxstore przez karte platnicza i sciagnie rownowartosc ceny gry z ich regionu w przeliczeniu na zlotowki czy trzeba kupic najpierw jakies karty zdrapki z kasa wirtualna i przez nie dokonywac zakupow? Po zmianie regionu trzeba podawac jakies zmyslone dane, adres itp na dany region?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Podpinasz jedną kartę i bank Ci przelicza kasę automatycznie.

Nie ma takiej strony. Wystarczy na Xbox.com regiony zmieniać i będziesz widział po ile w danym stoi.

Opublikowano

Czyli zadnych kart zdrapek ani dodawanja adresu wymyslonego dla danego regionu nie musze? Wystarczy zmienic region, wejsc w sklep, dodac karte i kupic?

Co do strony to jest, chodzilo mi o ta: www.digitalgamesprices.com/xboxone.php

Az mi sie nie chce wierzyc ze jak zmienie region na Indie to bede mogl kupic AC Unity za 160zl...?