blantman 5 780 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) Ja się zastanawiam nad Saints Row IV: Re-Elected & Gat out of Hell? Warto? I czy byłby ktoś chętny do coopa?Jak nie grałeś bierz. Pal licho jak działa na x360 też klatkowało czasami. Sama gra jest świetna. Ja się bardzo dobrze bawiłem. Duże pokłady absurdalnego humoru. Keith david. Ratowanie planety przy aerosmith. Walka z kosmitami. Absurdalne dialogi. Stan bush. What is love w idealnym miejscu i momencie;) Sam bym kupił jeszcze raz gdybym nie miał tyle gier w backlogu. Edytowane 29 grudnia 2015 przez blantman Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 W sumie skończyłem pierwszego Mass Effecta we wstecznej to te dropy nie powinny mi przeszkadzać za bardzo ale mi Blant uświadomiłeś, że sam mam nie mały backlog i chyba sobie odpuszczę i poczekam jak będzie w GwG lub Plusie Cytuj
piotros 220 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Jak sprawdzić w jakiej wersji językowej jest Obcy na X1? W sklepie nie mogę znaleźć informacji, a wujek google nie daje jasnej odpowiedzi... Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 W obcym krzycza (pipi)a po polsku. 1 Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Noobowskie pytanie trochę ale jak zakupię na koncie US Aliena to będzie dostępny na całej konsoli czy tylko na tym koncie konkretnym? Konto nie ma przypisanej konsoli jako domowa, jest od tego inne, główne konto EU. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Ja mam to samo konto na windowsie i konsoli.. Po prostu z linka http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Digital-Gift-Card/productID.289171900 kupiłem gifta 10$ na stronie xbox.com w lewym dolnym rogu zmieniłem region na USA i dałem redeem code. Dodało mi 10$ i również z regionu USA na stronce zakupiłem obcego za 10$. Na konsoli mam region PL, więc jak włączyłem konsolę to w zakładce do instalacji nie miałem Aliena, tylko Obcego, 8 pasażer Nostromo. Nie bawiłem się w zakładanie dodatkowego konta na US. Cytuj
OmerPL 20 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Ja mam konto jeszcze z 360tki ma praktycznie 7-8 lat już więc korzystam. Na 360 działały takie akcje ale One mam niedługo i się zbytnio nie orientuję więc pytam. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Kupiłbym tego Obcego, ale mam już tyle zaległości na kilku platformach, że postanowiłem, iż nie kupię żadnej kolejnej gry jak nie przejdę jakiejś znaczącej części backloga. Bez względu na to jakie będą promocje. Mam zakupy z głowy na 3 lata Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) Kriss dzięki za patent. Kupiłem dolary podpinając kartę do pp. A kombinowalem jak głupi jak kupić Lego Barman z USA za 6,6$... Doładowałem konto 7$ i... promocja się właśnie skończyła ;( Szkoda, że bie wiedziałem że pp bierze prowizję 1$. To może kupiłbym więcej $. Dziwne bo aplikacja ing powiadomiła mnie, że pobrało mi osobno tego dolara a na koncie tego nie widzę Nie mam konta dolarowego. Btw - czy podstawowa wersja Aliena ma ten dodatek Nostromo? Czy tylko ta droższa. PS. Wyszło mi jakoś 3,64 za dolara. + ten 1$ którego na razie nie widzę. PS2. Jednak 4,02 za dolara bo miałem jakieś centy na PP. Edytowane 29 grudnia 2015 przez marbel007 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) Nie lepiej podpiąć kartę bezpośrednio pod konto na XBL zamiast bawić się w podpinanie karty najpierw pod PayPal, doładowanie konta i później płacenie tak na XBL? PS. Jak płacisz ze zwykłego konta kartą to zawsze będziesz miał wysokie spready na poziomie ok 9-10%, dlatego waluty zawsze wyjdą drożej. Musisz sprawdzić na stronie banku jakie mają przeliczniki. Edytowane 29 grudnia 2015 przez DonSterydo Cytuj
Gość suteq Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Nie trzeba doładowywać konta paypal. Wszystkie transakcje do tej pory jakie robiłem za pośrednictwem PP to miałem 0 na koncie PP, wtedy bezpośrednio pobierało kasę z konta. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Kupiłbym tego Obcego, ale mam już tyle zaległości na kilku platformach, że postanowiłem, iż nie kupię żadnej kolejnej gry jak nie przejdę jakiejś znaczącej części backloga. Bez względu na to jakie będą promocje. Mam zakupy z głowy na 3 lata Ja to samo, jeszcze niedawno kupiłem WiiU, które łapie kurz. Alien leży z 10 miesięcy w folii na półce, gry z EA Access, ostatni epizod Life is Strange, Thief z GwG, dodatek do Wiedźmina i pewnie jeszcze z 10 gier ma dysku Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Nie lepiej podpiąć kartę bezpośrednio pod konto na XBL zamiast bawić się w podpinanie karty najpierw pod PayPal, doładowanie konta i później płacenie tak na XBL? PS. Jak płacisz ze zwykłego konta kartą to zawsze będziesz miał wysokie spready na poziomie ok 9-10%, dlatego waluty zawsze wyjdą drożej. Musisz sprawdzić na stronie banku jakie mają przeliczniki. No do konta USA się nie da. Pyta o adres usa i z tego co wiem transakcje nie przechodzą bo nie bedzie się zgadzać z danymi karty. Na XBL to samo. Dziś próbowałem. Nawet przez PP. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Da się. Normalnie podpina się kartę kredytową, podaje jakiś prawdziwy adres na Alasce i normalnie można robić zakupy. Cytuj
yab 572 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Oczywiście na własne ryzyko dodałbym Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Nie da się. podałem adres z USa,ale kartę mam z PL i jest błąd, że ta karta nie można płacić w tym regionie Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Storm Island za 9,50 M$ taki dobry Niedawno był na polskim XBL za 23,50 zł. Wersja oczywiście na łona. Cytuj
yab 572 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Ja mam to samo konto na windowsie i konsoli.. Po prostu z linka http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Digital-Gift-Card/productID.289171900 kupiłem gifta 10$ na stronie xbox.com w lewym dolnym rogu zmieniłem region na USA i dałem redeem code. Dodało mi 10$ i również z regionu USA na stronce zakupiłem obcego za 10$. Na konsoli mam region PL, więc jak włączyłem konsolę to w zakładce do instalacji nie miałem Aliena, tylko Obcego, 8 pasażer Nostromo. Nie bawiłem się w zakładanie dodatkowego konta na US. Moze i lamerskie pytanie, ale jak zakupiłeś ten gift card? Próbowałem paypalem, ale tam również trzeba podać adres US. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Jutro promocja dnia na Life is Strange Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 O, super info. Grałem u znajomego klapa i powiem jedno: uwielbiam. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Storm Island za 9,50 M$ taki dobry Niedawno był na polskim XBL za 23,50 zł. Wersja oczywiście na łona.Kolega podał cenę w plnach. I trik z dodaniem karty działa na rynku rosyjskim. Dzięki Starhowi dziś kupilem Aliena za 21,55 zł! Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) Ja mam to samo konto na windowsie i konsoli.. Po prostu z linka http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Digital-Gift-Card/productID.289171900 kupiłem gifta 10$ na stronie xbox.com w lewym dolnym rogu zmieniłem region na USA i dałem redeem code. Dodało mi 10$ i również z regionu USA na stronce zakupiłem obcego za 10$. Na konsoli mam region PL, więc jak włączyłem konsolę to w zakładce do instalacji nie miałem Aliena, tylko Obcego, 8 pasażer Nostromo. Nie bawiłem się w zakładanie dodatkowego konta na US. Moze i lamerskie pytanie, ale jak zakupiłeś ten gift card? Próbowałem paypalem, ale tam również trzeba podać adres US. kupiłem swoim paypalem. CO prawda chwilę prędzej próbowałem dodać paypala do płatności z regionu US, więc dałem adres z USA, ale odrzucilo ,bo karta nieodpowiednia do regionu. Ten adres dałem Address Line 1 - 12 The Green Address Line 2 – blank City - Newark County/Region - DE Country/Region - United States Postcode - 19717 Telephone - 302 8311141 CO prawda i tak poszło paypalem, dostałem kodzik na maila i odebrałem na amerykańskiej wersji sklepu. PS. Jak kupujecie z Rosji? tez giftcard ze strony Microsoftu i odbieracie na xbox.com ? Nie potrzeba vpnów/adresu z Rosji ? Edytowane 29 grudnia 2015 przez Kriss_Hietala Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) PS. Jak kupujecie z Rosji? tez giftcard ze strony Microsoftu i odbieracie na xbox.com ? Nie potrzeba vpnów/adresu z Rosji ? Dobra już tłumaczę jak dostać order virtuti cebulari: 1) Ściągasz wtyczkę do Chrome (polecam Hide my IP Pro) i ustawiasz IP na Rosję, dalej zmieniasz region na Rosję ( www.xbox.com/Shell/ChangeLocale ). W tym rozszerzeniu (hide ip) zakładasz darmowe konto trial. 2) Zmieniasz IP na Moskiewskie po czym wchodzisz na rosyjską stronę Xboxa one (najlepiej mieć na chromie ustawiony HIDE IP na ruskich, a potem wejść na xbox live w trybie incognito - czasem stronka zapamiętuje, że jesteś Polaczkiem i wywala i tak ceny w ZŁ). 3) Szukasz wybranego produktu, klikasz zakup i wpisujesz te dane (nie odzwierciedlają dokładnie sklepu xbox, ale wypełniasz analogicznie): Первая строка адреса - Address Line 1 - Kalanchevskaya ulitsa / 1st Line of yours Вторая строка адреса - Address Line 2 - 21/40 / blank Город - City - Mockba / Moscow Регион - County /Region - Blank Страна или регион - Country / Region - Russia Почтовый индекс - Postcode - 107078 Номер телефона - Phone - 749 6456789 Dodajesz kartę i płacisz Alien wyszedł 21 zł, DLC do FH2 9,50 a Ori 17zł. Wczorajszy pakiet gier TT kosztował jakieś 77zł (z Polskich 100), ale nie brałem bo większość i tak mam. Co ciekawsze gierki: Elite: Dangerous - 64zł Legend of Kora 13,70 Sleeping Dogs x1 21,70 Pakiet wszystkich bogów w Smite (45zł - to przechodzi też chyba na PC ) Nowy AC 140 Diablo 3 z dodatkiem 77zł Jutro LiS za około 18zł Edytowane 29 grudnia 2015 przez Starh 3 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 Kupilem Thomas Was Alone za £1.44 w przecenie, mam nadzieje ze sie nie yebnalem i to ta gra z latwym calakiem xD? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi