Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Na forum VGC znalazłem. Child of Light na X360 już jest przeceniona o 50%.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Powiedzmy, że chciałbym kupić dziś jakąś grę w sklepie ale nie mam karty, da radę w kilka godzin założyć konto na paypalu, przelać tam pieniądze z wbk(payu?) i dodać to konto do płatności na live?

Opublikowano

Jak ostatnio zrobiłem przelew ekspresowy z WBK na konto PayPal (hi Colin) to czkałem na tą kasę 3 dni.

Odpowiadając na pytanie - teoretycznie da radę.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Assassiny to można je tanio wyrwać na allegro. Wersje cyfrowe  w przypadku Black Flag to 50zł i Unity 120zł, są to oczywiście kody z bundli, a nie jakieś lewe konta. Także jak będą obniżki to i tak pewnie taniej będzie na allegro.

Opublikowano

23 grudzień - 31 grudzień
konta/region USA

28tcpko.png

23 grudzień - 31 grudzień -  Xbox Live Gold wymagany
konta/region USA

34yqlaw.png

Tylko dzisiaj (26 grudzień)
tak jak napisał DonSterydo w regionie PL cena 120zł.

Region USA  $30

2uz3wih.png

Gość DonSterydo
Opublikowano

Opłaca się. To jak cena na X360 za wszystko -50%, a na Xone i PS4 te same gry są chyba jeszcze droższe, więc jeśli Cię interesują wszystkie serie, to się opłaca.

Opublikowano (edytowane)

Ok. Dzięki.

Czy na X też mogę dołożyć brakującą kwotę z Paypala.? To znaczy kupiłbym doładowanie konta i miałbym 150 zł na koncie ale brakowało by mi 10 zł do zakupu i czy sciagnie mi brakujące 10 zł ta jak w PSN?

Edytowane przez DanPlut
Opublikowano

z 2 tygodnie mialem problem z paypalem na konsoli nie wyswietlala sie opcja doplaty z paypal mimo ze konto mam powiazane wiec musialem dodac karte do konta, 

karte mozna bezproblemowo usunac przez xbox one lub www

Opublikowano

mam pytanie. mam aktywnego golda na 3 miechy. Chcialem w ramach tego dorwac gre D4 ktora jest darmowa. 

Rozumiem, ze bez karty kredytowej moge zapomniec..?

Podalem dane swojej karty zwyklej lecz dupa.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zmień region na usa.

Albo ma na USA i wpisał zwykłą debetową, które czasem nie działają "poza granicami" kraju.

Jeżeli zwykła debetowa i w PL, to będzie działać na 100%.

Opublikowano

miałem region pl, zrestartowalem konsole i poszlo normalna debetowa na koncie pl :)

zapytam od razu, da rade placic taka karta jak chcial bym jakas gre w promocji, czy wtedy potrzebna jest kredytowa?

Gość DonSterydo
Opublikowano

miałem region pl, zrestartowalem konsole i poszlo normalna debetowa na koncie pl :)

zapytam od razu, da rade placic taka karta jak chcial bym jakas gre w promocji, czy wtedy potrzebna jest kredytowa?

Jest potrzebna karta płatnicza, nie musi być kredytowa ;)

Kredytowa może być potrzebna tylko w przypadku zakupów z innego regionu bo tak jak pisałem wcześniej, nie wszystkie karty płatnicze, które nie są jednocześnie kartami kredytowymi, np. debetowe, są uznawane przez wszystkich sprzedawców z innych regionów. Karty kredytowe natomiast działają wszędzie.