Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Mam wrażenie, ze te karty do gta są droższe od samej gry

Edytowane przez Kriss_Hietala

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 345,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Przeceny gier od ubi.

Division 119

RSix siege 94

AC Syndicate 79

Fc primal 94

Edytowane przez mars75

Opublikowano

Happy Wars to był kupsztyl w którego chyba nikt nie grał. Jak to możliwe, że zrobili kontynuację na Xone, czyżby jednak ktoś w to grał :P?

Opublikowano

Ostatnio chyba za 15 zł można było cały season pass wraz z RP kupić.

Opublikowano

MS nie wydaje takich edycji ani w przypadku FM ani FH.

Opublikowano

Może sprawdzę, ale jakoś do gier TT mnie kompletnie nie ciągnie. Z tych wszystkich tytułów tylko Walking Dead zacząłem i nie skończyłem nawet. 

Opublikowano

Może sprawdzę, ale jakoś do gier TT mnie kompletnie nie ciągnie. Z tych wszystkich tytułów tylko Walking Dead zacząłem i nie skończyłem nawet.

Aha. To można zamykać.

Opublikowano

nie jestem zbyt obeznany w temacie, dlatego pytam. Często zdarzają się jakieś mega wyprzedaże na marketplace? i kiedy jakaś najbliższa coś wiadomo?

Opublikowano

wybaczcie za głupie pytanie, ale będą na tym markecie jakieś gierki pokroju Ninja Gaiden z Xboxa?

Opublikowano

Z pierwszego? Raczej nie.

Opublikowano

Z pierwszego? Raczej nie.

to co oni robią w tym Microsofcie? Panują na rynku PC a w konsolach mają jakieś 10 lat do tyłu względem Sony :/

Opublikowano

Niezła Cena za State of Decay, chyba się skuszę.

Opublikowano

bierzcie blood bowl za cene 50 zł nie ma nawet nad czym się zastanawiać wspaniała giereczka :D i będę miał z kim online grać

p.S. hehehe zniżka na hitmana 10 % to ja poczekam jeszcze trochę :)

Edycja : kupiłem sobie walking dead (ten spin off 3 odcinkowy) , Bunker , Enigmatics i unepic :D  Nie ma to jak indycze szaleństwo.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

na ps4 było w plusie i jak na początku było fajne to potem gra zaczęła mnie wkurzać w ciemności. Za dużo jump scare za mało klimatu i fabuły

Edytowane przez blantman