Opublikowano 4 stycznia 201510 l co to za promocja na D4? nie mam golda a gierka jest za free (oczywiście nie mogę pobrać bo nie przyjmuje mojej karty maestro)
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Na x1 triale zmieniają status konta na gold i można pobierać gry z promocji.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Nie zmienia statusu, ale pozwala pobierać gry z Golda i korzystać z promocji dla Gold. Przynajmniej z tym 7-dniowym trialem tak jest.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l na 48h też wczoraj sprawdzam to d4 - cena 59zł, wbijam triala i jest za free
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Nie zmienia statusu, ale pozwala pobierać gry z Golda i korzystać z promocji dla Gold. Przynajmniej z tym 7-dniowym trialem tak jest. Czyli de facto zmienia na golda
Opublikowano 5 stycznia 201510 l A gold nie daje jakiś możliwości w innych programach np jakieś filmiki czy coś?
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Do wszystkiego jest teraz dostęp bez golda. Z tego co wiem to nawet save'y zapisuje w chmurze bez potrzeby posiadania golda.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l No lekka przesada, na psnie zapisywanie w chmurze jest tylko dla plusa A np na vicie nie ma jak inaczej przeniesc savow, takze ta darmowa chmura bez golda to wcale nie takie nic. Edytowane 5 stycznia 201510 l przez Copper
Opublikowano 5 stycznia 201510 l no jak by na sejwy wymagali golda to by była lekka przesadaW chmurze, nie dysku
Opublikowano 5 stycznia 201510 l chmurze, chmurze ofc musieli dać za free lub możliwość kopiowania na usb
Opublikowano 6 stycznia 201510 l DwG dla X One tym razem Forza Motorsport 5: Racing Game of the Year Edition – 119,39 złStyx: Master of Shadows – 40 złMax: The Curse of Brotherhood – 20 zł Zoo Tycon – 69 zł
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Czemu nie moge dodać przez PC wiedźmina do kolekcji gier z golda? Mam wykupiony abonament na xone, x360 póki co nie mam i chciałem dodać wiedźmina tak jak dodałem mx i ssx z poprzedniej oferty - wtedy nie było problemów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Zeby dodac gre na X360 (nawet darmowa) poprzez www, musisz dodac platnosc do swojego konta - PayPal lub karte. Poprzez konsole nie jest to wymagane. Wiem, dziwne i uciazliwe. Mieli to naprawic, ale cos im sie nie spieszy i jest juz tak od ponad roku Dziwne ze udalo Ci sie dodac gry z poprzedniego miesiaca. Edytowane 19 stycznia 201510 l przez LordV
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Może masz konto z innego regionu? Ja mam USA i nie mogę dodać. Pół biedy bo mam grę na DVD, ale zawsze. Dobrze, że X1 nie ma regionalizacji.
Opublikowano 19 stycznia 201510 l Nie no region mam ustawiony PL. Karta tez jest powiązana z kontem. Tak jak wspomniałem we wcześniejszym poście, przy poprzedniej ofercie nie miałem żadnych problemów, a teraz wyskakuje to: "To Twój pierwszy zakup? Aby upewnić się, że będzie zgodny, zaloguj się w usłudze Xbox Live przy użyciu konsoli i spróbuj ponownie." Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Ogólnie dobry patent (może się komuś przyda) chciałem kupić na USA markecie Dying Light - karta którą mam nie wiedzieć czemu nie chce zadziałać a brakuje mi niecałych 6 USD do kwoty zakupu więc zamiast kupować niepotrzebnie 10 USD zdrapkę można w sklepie MS USA dobrać sobie brakującą kwotę - ta sama karta w tamtym sklepie zadziałała bez problemów. Może się kiedyś komuś przydać. http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Digital-Gift-Card/productID.289171900 Sprawdzone - działa - na kod czekałem mniej niż 5 minut
Opublikowano 23 stycznia 201510 l jak ktoś kupił pierwszy epizod gry o tron to season pass jest za free. nie wiem czy to błąd po stronie m$ czy coś ale bierzcie póki możecie
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Dobra sprawdziłem przez strone ni mom nic, a w domu będe pózniej wiec nie ogarne teraz
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Kupiłem za 5$, przeszedłem w dashu do season pas i faktycznie - opcja install Colin, masz mega plusa Cały sezon za 5$ Ciekawe czy zadziała bo season pass nie dodaje się do listy transakcji, ale jest zainstalowany na Xone. Zobaczy się jak wyjdzie drugi EP. EDYTA: W menu gry jest, że Season Pass kupiony, czyli jest OK Edytowane 23 stycznia 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 23 stycznia 201510 l akurat mialem £4 na koncie, pozostalosci z zakupow dzieki chlopaki dobra inwestycja