Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

co to za promocja na D4? nie mam golda a gierka jest za free (oczywiście nie mogę pobrać bo nie przyjmuje mojej karty maestro)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 345,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Na x1 triale zmieniają status konta na gold i można pobierać gry z promocji.

Opublikowano

Nie zmienia statusu, ale pozwala pobierać gry z Golda i korzystać z promocji dla Gold. Przynajmniej z tym 7-dniowym trialem tak jest.

Opublikowano

Nie zmienia statusu, ale pozwala pobierać gry z Golda i korzystać z promocji dla Gold. Przynajmniej z tym 7-dniowym trialem tak jest.

Czyli de facto zmienia na golda ;)

Opublikowano

A gold nie daje jakiś możliwości w innych programach np jakieś filmiki czy coś?

Opublikowano

Do wszystkiego jest teraz dostęp bez golda. Z tego co wiem to nawet save'y zapisuje w chmurze bez potrzeby posiadania golda.

Opublikowano

No lekka przesada, na psnie zapisywanie w chmurze jest tylko dla plusa :/ A np na vicie nie ma jak inaczej przeniesc savow, takze ta darmowa chmura bez golda to wcale nie takie nic.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

no jak by na sejwy wymagali golda to by była lekka przesada

W chmurze, nie dysku :D
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu nie moge dodać przez PC wiedźmina do kolekcji gier z golda? Mam wykupiony abonament na xone, x360 póki co nie mam i chciałem dodać wiedźmina tak jak dodałem mx i ssx z poprzedniej oferty - wtedy nie było problemów.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Zeby dodac gre na X360 (nawet darmowa) poprzez www, musisz dodac platnosc do swojego konta - PayPal lub karte. Poprzez konsole nie jest to wymagane. Wiem, dziwne i uciazliwe. Mieli to naprawic, ale cos im sie nie spieszy i jest juz tak od ponad roku

Dziwne ze udalo Ci sie dodac gry z poprzedniego miesiaca.

Edytowane przez LordV

Opublikowano

Może masz konto z innego regionu? Ja mam USA i nie mogę dodać. Pół biedy bo mam grę na DVD, ale zawsze. Dobrze, że X1 nie ma regionalizacji.

Opublikowano

Nie no region mam ustawiony PL. Karta tez jest powiązana z kontem. Tak jak wspomniałem we wcześniejszym poście, przy poprzedniej ofercie nie miałem żadnych problemów, a teraz wyskakuje to: "To Twój pierwszy zakup? Aby upewnić się, że będzie zgodny, zaloguj się w usłudze Xbox Live przy użyciu konsoli i spróbuj ponownie."

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ogólnie dobry patent (może się komuś przyda) chciałem kupić na USA markecie Dying Light - karta którą mam nie wiedzieć czemu nie chce zadziałać a brakuje mi niecałych 6 USD do kwoty zakupu :) więc zamiast kupować niepotrzebnie 10 USD zdrapkę można w sklepie MS USA dobrać sobie brakującą kwotę - ta sama karta w tamtym sklepie zadziałała bez problemów. Może się kiedyś komuś przydać.

Sprawdzone - działa - na kod czekałem mniej niż 5 minut :)
Opublikowano

jak ktoś kupił pierwszy epizod gry o tron to season pass jest za free. nie wiem czy to błąd po stronie m$ czy coś ale bierzcie póki możecie :Coolface:

Opublikowano

przez stronę też można :sir: ?

Opublikowano

nie mam pojęcia. przez dasha ogarnąłem od razu.

Opublikowano

Dobra sprawdziłem przez strone ni mom nic, a w domu będe pózniej wiec nie ogarne teraz :frog:

Opublikowano

Kupiłem za 5$, przeszedłem w dashu do season pas i faktycznie - opcja install :)

Colin, masz mega plusa :D Cały sezon za 5$ :D

Ciekawe czy zadziała bo season pass nie dodaje się do listy transakcji, ale jest zainstalowany na Xone. Zobaczy się jak wyjdzie drugi EP.

EDYTA: W menu gry jest, że Season Pass kupiony, czyli jest OK :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

akurat mialem £4 na koncie, pozostalosci z zakupow ;) dzieki chlopaki dobra inwestycja 

Opublikowano

cieszę się również waszym szczęściem  :good2: