Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

SoD juz leci do koszyka :fsg:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 345,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Zombie army trilogy dobre to?

Re5 - nadal postać nie potrafi chodzić i strzelać jednocześnie?

Wydaje mnie sie, że to strzelanie w miejscu to cała esencja. Mi to nigdy nie przeszkadzało i nie widzę bez tego Residenta.

Opublikowano

Fajne promocje, coś bym nawet kupił gdybym nie miał już pierdyliarda gier :P

Opublikowano

Rownież przytule pare pozycji, najgorsze se kusi mnie zombie army trilogy xD

Opublikowano

Outlast zakupione. Dlaczego oni nie wrzucają wszystkich tych tytułów do deals with gold? Gdyby nie news na stronie Nelsona, to nie zauważyłbym obniżki na Outlast. Bez sensu.

Opublikowano

SoD za yebane 6 funtow juz sie sciaga :banderas:

Opublikowano

Kurde mam SoD na 360. Raz ją ograłem i już nie mogłem wrócić do tej gry. Poza skokiem graficznym i brakiem chrupnięć coś jeszcze poprawili?

Opublikowano

grałem również na Xone i nie wiem co tam cienkiego było. działa jak należy.

Opublikowano

Dziala lepiej niz na X360.

Opublikowano

Ja chyba się skuszę na double pack REmaków. 84 zeta to chyba ok cena. Myślałem też nad RE4, ale te 20 zł to za niska obniżka

Opublikowano

Włączyłem dziś X i patrze, że w gotowych do zainstalowania pojawił mi się Borderlands the Pre-Sequel nie wiem z jakiej paki bo nic nie kupowałem. Tylko ja mam takie coś czy ktoś jeszcze?

Opublikowano

Czy mi coś na oczy padło czy jak? Chciałem kupić zwykłą wersje BF1 a widzę tylko te bundle ze skrzynkami. Zwykłej wersji nima?

Opublikowano

Czy mi coś na oczy padło czy jak? Chciałem kupić zwykłą wersje BF1 a widzę tylko te bundle ze skrzynkami. Zwykłej wersji nima?

tutaj masz, widzę że drożej 20zł w porównaniu z PSStore

https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/battlefield-1/bwttw53m5b98

Edytowane przez Figuś