Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jest jeszcze na ktoryms MP demko Dying Light czy na wszystkich pokasowane (a moze wcale nie bylo, tylko na PS4)?

Edytowane przez XM.
Gość DonSterydo
Opublikowano

Dzięki bardzo. Nawet nie wiedziałem, że wyszła wersja na Xone.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Szkoda, że sejwy nie działają między wersjami, bo zostawiłem gdzieś pod sam koniec na X360 i zapomniałem.

Opublikowano (edytowane)

Dodatkowo Season Pass do Star Wars: Battlefront jest przeceniony o 50% i kosztuje 15$/60 zł. EDIT: Nieaktualne, podnieśli cenę do 20$/77 zł. Pojedyncze dodatki też są przecenione.

Edytowane przez Vexilium
Opublikowano

Nie przesadzasz trochę? Jak nie widział wersji z PC - to nie ma żadnego problemu, gra jest bardzo dobrze "przerobiona" pod pada. Jedynie skakanie po ekwipunki i plecakach jest nieco ułomne, ale tego nie przeskoczymy, pad to nie myszka. Świetne, wymagające i nierzadko długie walki z masą kombinowania. Wciągająca fabuła i ciekawe misje poboczne, brak prowadzenia za rączkę. Gra z której trzeba wycisnąć na prawdę dużo, by można było ją przejść. Za 60 zł żal nie spróbować, lepszego rpg na konsolach (poza W3) nie znajdzie.

No i ten co-op. :banderas:

Opublikowano

Nie wiem miałem kupować season pass battlefronta ale poszedł o 15 zł w górę. Mam pytanie chcę ściągnąć 5 odcinek batmana ale pisze że musze zapłacić 25 zł. .. mam season pass i z reszta odcinków takiego cyrku nie było . Ktoś kto ma batmana od tt może sprawdzić