Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziennej? Czyli codziennie będą jakieś nowe tytuły? Nie zrobią przypadkiem, że przeceniają te już przecenione i może się okazać, że dzień wcześniej kupiliśmy coś drożej?

Nie. To będzie coś nowego. Chyba przez 2-3 lata nie było dziennych okazji. Jak takie przecany jak na LiS to czekam niecierpliwie :)
  • Plusik 1
Opublikowano

Próbuję podpiąć kartę visa z pko żeby kupić miesiąc za złotówkę ale nie może autoryzować. Też może macie problem czy pko zbyt plebejskie dla konsoli?

Opublikowano

@Colin- spróbuj paypalem.

@Godot- właśnie nie da się, swego czasu próbowałem, ma to jakiś związek z Microsoft points z poprzedniej generacji, sposób na to mam taki jak powyżej- paypal.

Chyba, że się da, to chętnie się dowiem jak.

• Plusik 1
Opublikowano

Próbuję podpiąć kartę visa z pko żeby kupić miesiąc za złotówkę ale nie może autoryzować. Też może macie problem czy pko zbyt plebejskie dla konsoli?

miałem dzisiaj problem z autoryzowaniem karty kupując przez konsolę, ale na xbox.com poszło

Opublikowano (edytowane)

Mi tez nie działała i nie działa autoryzacja. Musiałem kupować golda przez PayPala.

Jak sie sprawdza do kiedy ma się aktywnego golda? 

E: widze ze RE4 tez nie moge kupic kartą, nie wiem o co kaman.

Edytowane przez XM.
  • Plusik 1
Opublikowano

O ile się nie mylę to w takim przypadku jedynie można to zrobić bezpośrednio poprzez 360tkę. Na X1 i PC jedynie kartą.

Ja nie mam tego problemu bo biorę zawsze przez X360. Jednak problem jest taki że na One regiony (przez co i walutę) można zmieniać do woli. Na X360 jest tylko ta z pierwotnego regionu. Stąd mam tylko dolary bo konto wieki temu zakładane na USA.
Opublikowano

Dziennej? Czyli codziennie będą jakieś nowe tytuły? Nie zrobią przypadkiem, że przeceniają te już przecenione i może się okazać, że dzień wcześniej kupiliśmy coś drożej?

Nie. To będzie coś nowego. Chyba przez 2-3 lata nie było dziennych okazji. Jak takie przecany jak na LiS to czekam niecierpliwie :)

Co roku jest odliczanie z jednodniowymi ofertami w ramach świątecznej wyprzedaży...

23 grudnia:

Opublikowano

Co roku jest odliczanie z jednodniowymi ofertami w ramach świątecznej wyprzedaży...

23 grudnia:

:obemi: Dobrze zrobiłem, że wstrzymałem się z kupnem Raymana w pudełku.