wrog 608 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Promocja na 27 grudnia: - Battlefield 4 & Hardline Bundle - Prototype Biohazard Bundle lol Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 same sztosy jutro mam nadzieję będzie ac unity i call of duty ghost Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 A w Deals with Gold m.in. GOTY Inkwizycji, Tropico 5: https://majornelson.com/2016/12/26/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-70/ Czyli też bez szału, chociaż tą Inkwizycję kupię, mimo wszystko RPG z contentem na wiele godzin za 35zł. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Polecam Unwriten tales 2 ! za 25 zł taka gra no kto nie weźmie ten trąba . Jest też kolekcja hoopa ale to już trzeba lubić Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 A w Deals with Gold m.in. GOTY Inkwizycji, Tropico 5: https://majornelson.com/2016/12/26/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-70/ Czyli też bez szału, chociaż tą Inkwizycję kupię, mimo wszystko RPG z contentem na wiele godzin za 35zł. Podstawowa wersja Inkwizycji jest w EA: Access z tego co pamiętam, więc jak chcesz tylko przejść, to miesiąc subskrypcji wyjdzie najtaniej. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Jak ten the Blob2? Jest tam jakiś znośny coop offline? Czy w ogóle gra bez polotu? We wstecznej chyba nie działa ale zawsze od PS2 chciałem wypróbować Destroy All Humans... Czy ta edycja na X360 jest ok i czy to jeszcze grywalne? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 The Blob 2 działa we wstecznej. Gra dla mnie bomba. Dwa miesiące temu kupiłem bo była za 10 zł. Opłacało się a nie przepadam za platformówkami. Unravel warto? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Mnie Unravel nie spasiło gdy był trial w EA access. A platformówki dość lubię - Limbo, Inside, Raymany i Runner 2 to najlepsze w co grałem tej i poprzedniej generacji. Jak coop w tym Blobie? Ogólnie gamplaye na yt nie urywają. Niby kusi a czuję że nie przypasuje mi. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Unravel świetna gierka z dobrym klimatem. Polecam. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Dla mnie Unravel raczej przehype i broni się sferą audiowizualną ale w ramach gameplayu dość mocno irytuje niedopracowanym sterowaniem chociażby. Cytuj
Gość Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 (edytowane) Polecam Unwriten tales 2 ! za 25 zł taka gra no kto nie weźmie ten trąba .Zaopatrzyłem się. Jakby co, będziesz bulił jak Figusiowi za Dead Rising. E: Up: Bartek ma rację, a Hum blefuje Edytowane 27 grudnia 2016 przez Gość Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 (edytowane) Mi tam bardzo przyjemnie skakało się Włóczkiem. Świetne widoki, uroczy główny bohater, dobra muzyka. Warto spróbować. Też zastanawiam się nad tym Unwriten Tales 2. Myślę też nad DA. Podstawę kiedyś ograłem, warto brać dla samych dodatków? Dobre one są? Edytowane 27 grudnia 2016 przez Hum Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Mnie Unravel nie spasiło gdy był trial w EA access. A platformówki dość lubię - Limbo, Inside, Raymany i Runner 2 to najlepsze w co grałem tej i poprzedniej generacji. Jak coop w tym Blobie? Ogólnie gamplaye na yt nie urywają. Niby kusi a czuję że nie przypasuje mi. Nie próbowałem w co-opie. Graficznie nie zestarzał się tak bardzo. Przypomina trochę gry z Nintendo i trochę Viva Piñata. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Polecam Unwriten tales 2 ! za 25 zł taka gra no kto nie weźmie ten trąba .Zaopatrzyłem się. Jakby co, będziesz bulił jak Figusiowi za Dead Rising. E: Up: Bartek ma rację, a Hum blefuje W tym przypadku jestem pewny na 100 % W końcu sam grałem i w 1 i drugą część . Jak lubiłeś monkey island i inne humorystyczne przygodówki z tamtych lat to tu masz to samo ale z gagami popkulturowymi i growymi naszych czasów Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 A w Deals with Gold m.in. GOTY Inkwizycji, Tropico 5: https://majornelson.com/2016/12/26/this-weeks-deals-with-gold-and-spotlight-sale-70/ Czyli też bez szału, chociaż tą Inkwizycję kupię, mimo wszystko RPG z contentem na wiele godzin za 35zł. Podstawowa wersja Inkwizycji jest w EA: Access z tego co pamiętam, więc jak chcesz tylko przejść, to miesiąc subskrypcji wyjdzie najtaniej. Wiem, ale znając mój styl gry w RPGi, to w miesiąc bym się nie wyrobił nawet z podstawką, poza tym to jest raczej gierka, którą wolałbym mieć na stałe. W zakładce z przecenami zimowymi jest coś w stylu "najlepsze okazje 1. tygodnia", mam rozumieć, że będzie w czwartek drugi rzut promocji? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Tak w czwartek drugie rozdanie. Te codziennie przeceny coraz gorsze (jutro/już?): Batman - The Telltale Series - Episode 1: Realm of Shadows - Free for Gold/ 85% off EA SPORTS Rory McIlroy PGA TOUR Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 (edytowane) Ok, liczę na indie w kosmosie. No i na season passa do Sunseta. Edytowane 27 grudnia 2016 przez gkihdghdhj Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Czasem się zastawiam czy oni te promocje to w ogóle traktują serio czy tylko robią to dla picu. Bo jakie oni tam mogą przychody na tym mieć w takim kraju jak nasz. Jak większość tych gier w pudle można taniej wyłapać. Podziwiam ich upór we wciskaniu tego badziewia - edycji gier super deluxe edyszon sprzed roku za cenę typu 250 zeta. Super. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Ale vipy i inne chvje muje się kupuje a później zdziwienie że takie promocje wciskają Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Ale vipy i inne chvje muje się kupuje a później zdziwienie że takie promocje wciskają Nie wiem do kogo to kierujesz ale odpowiem ci że nigdy żadnego season passa nie kupiłem. Nie przypominam sobie żebym kupił jakiś dodatek oprócz wieďźmina i tytana 1 a to też po przecenach. Cytuj
Gość Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 (edytowane) Musiałeś coś kupić. Inaczej by maciek o tym nawet nie wspomniał i za to go tu tak cenimy. E: Dzwonił maciek, miał na myśli ogół graczy, a nie ciebie, widzisz, upiekło ci się. Edytowane 27 grudnia 2016 przez Gość Cytuj
bloody_gipsy 70 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 Dzięki za info. Teraz jestem już spokojniejszy. Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 pytanie mam: czy jeżeli ktoś nie grał w pierwszą część unwritten tales to warto interesować się dwójką? są ze sobą fabularnie powiązane czy łączy je jedynie numerek? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 Są powiązane ale można i to bardzo:) Gra to kontynuacja ale luźna. Znaczy są nawiązania fabularne i jest chronologiczna ciągłość ale historia nowa i inna od tej z pierwszej części. To troszkę jak zabójcza broń 1 , 2 lub 3 (mam nadzieję że widziałeś) . Dochodzą bohaterowie nowi w drugiej części a relacje niektórych bohaterów są rozwijane też antypatie. Nie wszystko jest wyjaśnione czemu ktoś nie lubi kogoś ale szybko złapiesz o co chodzi i z dialogów można wywnioskować. Po 1 h już będziesz oblatany w świecie:) 1 Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 28 grudnia 2016 Opublikowano 28 grudnia 2016 ok, rozumiem o co chodzi, coś jak w serii uncharted. dzięki za info Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi