Skocz do zawartości

Marketplace

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety. Liczyłem na tak dobrą cenę na Witness. Za to w GwG jest odwrotnie. Na luty chyba jeszcze Sony nie ogłosiło po bombach MS.

Witness był niedawno przeceniony przecież.
Ale nie za 59 zł. Normalna cena to chyba 169 zł. Po promocji na One chyba -30%...
Opublikowano

szkoda że asura's wrath nie ma we wstecznej bo bym brał :)  Tym razem znalazłem w promocji grę z mojej listy do kupienia. Among the sleep - podobno fajne doświadczenie ale gra krótka. Ja tam lubię takie dziwne indory i sobie kiedyś przejdę . 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja kupiłem jakiś czas temu i coś mi po prostu nie pykło, nie mam ochoty grać dalej. Ninja Gaiden II, Bayonetta 1 i 2 oraz Rising zbyt dużo "szkody" zrobiły ;) 

Opublikowano

Tylko problem właśnie pojawia się z doborem platformy, bo urodzaj w postaci posiadania obu konsol jednocześnie powoduje, że mogę wybrać i nie wiem za bardzo gdzie znajdę większą grupę docelową ;) Najgorsze jest to, że na Xone w sumie w ogóle nie mam znajomych, z którymi bym grał w jakiekolwiek tytuły, bo tak przywiązałem się do grona stałych bywalców na PS4, że często właśnie te gierki wybieram jako opcje do gry online :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Na kartę debetową/kredytową nie możecie sobie tej Katarzyny kupić? Chyba, że coś się pozmieniało i już nie można?

Opublikowano (edytowane)

Poczekasz to przecenią.

Jak na razie u mnie w kolejce: Wiedźmin 3 GOTY + Assasin Unity + coś ze wstecznej (planuje Mass Effect znowu zrobić, być może RDR)  i na promocję noworoczną wezmę Dying Light, bo dopiero wtedy będę potrzebował jakiejś gry :)

Zapomniałem o zaległych tytułach z GwG, także nic na nowy rok nie biorę.

Edytowane przez Andreal