blantman 5 780 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 AC Rogue, Of Orcs and men, bombermana i MS Splosion man kupiłem wszystko za śmieszne pieniądze. Wsteczna jak zawsze na propsie. AC Rogue i Of Orcs and men mnie interesowały kiedyś ale nie kupiłem z braku konsoli poprzedniej generacji jak wychodziły. Na bombermana mam ochotę od premiery switcha a to widać za 8 zł lepsza gra niż to co jest na switchu :D A Sposion man mi się bardzo podobał to czas na sequel. Chciałem kupić black ops 2 bo nigdy nie grałem (dla singla) ale cena 80 zł po przecenie :D Po(pipi)ało ich. Więcej jak 20 zł za starocie nie dam :) Myslę jeszcze nad orange box za 17 zł (jeszcze raz przejść wspaniałe half life 2 z dlc) ale chyba dam sobie na wstrzymanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Orange box za 17zł? To wezmę bo nie pamiętam dwójki. A po ile l4d? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Tez jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Jpr za dużo tego. A najbardziej wkurzające jest podane promocji jako obniżka procentowa. Przydałby się wykaz cen w PLN a najlepiej dla mnie USD - i to w sposób czytelny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Jpr za dużo tego. A najbardziej wkurzające jest podane promocji jako obniżka procentowa. Przydałby się wykaz cen w PLN a najlepiej dla mnie USD - i to w sposób czytelny. http://www.ppe.pl/news/51033/ogromna-promocja-na-xbox-live-gry-na-xbox-one-i-xbox-360.html Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Na jakiejś amerykańskiej stronie widziałem że przecenione są dodatki, przynajmniej do ME3. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Jezus maria mój portfel AC Rogue, Rayman 3 HD, Torchlight, The Orange Box, Braid, Alan's Wake AN i jeszcze nad Left 4 Dead i Battlefield BC2 się zastanawiam. Ciekawe jak z tymi dodatkami do Mass Effect swoją drogą. No oficjalnie na liście Nelsona ich nie ma, a w promocji jest tylko samo ME1. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Przez One nie da się wziąć ME3 bo przed chwilą sprawdzałem. Dodatki nie widzę bi wszystkie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 16 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2017 Jak ktoś się zaopatrzy w All Fronts Collection do Gears of War 2 to zapraszamy do sesji w hordę w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Tam jest jakiś etap single wg opisu. Dużo tego jest? Warto? Ostatnio wszystkie gearsy przechodzę ponownie w coopie. Z listy promocyjnej mam na oku Metal Slug 3, Lego Indiana Jones i coś tam jeszcze... Tylko czy ja w to jeszcze będę grał? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Ta dodatkowa misją jest dosyć krótka. O ile dobrze pamiętam kilkanaście minut dodatkowy rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Do singla tego nie bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Jak American Nightmare ma się do Alana Wake'a? To jakiś zupełnie przerysowany świat nie mający za wiele wspólnego ze światem w Alan Wake? Co do fabuły, jest to jakieś dopowiedzenie historii czy jakiś odrębny wątek? Alan Wake był spoko, ale jak to jakiś shooterek arcade z bzdurną fabułą to szkoda mi czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Alternatywna rzeczywistość. Jesteś w jednym odcinku Night Springs gdzie twoje mroczne alter ego odpier.dala chore akcje. Generalnie jest interesująco, ale przez powtarzalny gameplay (trzeba zrobić trzy razy to samo i odwiedzić te same lokacje - co jest uzasadnione fabularnie, ale nadal...) ja się trochę meczyłem. Ale za grosze można. No i krótkie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 AC Rogue, Of Orcs and men, bombermana i MS Splosion man kupiłem wszystko za śmieszne pieniądze. Wsteczna jak zawsze na propsie. AC Rogue i Of Orcs and men mnie interesowały kiedyś ale nie kupiłem z braku konsoli poprzedniej generacji jak wychodziły. Na bombermana mam ochotę od premiery switcha a to widać za 8 zł lepsza gra niż to co jest na switchu :D A Sposion man mi się bardzo podobał to czas na sequel. Chciałem kupić black ops 2 bo nigdy nie grałem (dla singla) ale cena 80 zł po przecenie :D Po(pipi)ało ich. Więcej jak 20 zł za starocie nie dam :) Myslę jeszcze nad orange box za 17 zł (jeszcze raz przejść wspaniałe half life 2 z dlc) ale chyba dam sobie na wstrzymanie :) Wciągajta left4dead jedynkę na przyszłość to coś pomielimy, ja już zakupiłem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 AC Rogue, Of Orcs and men, bombermana i MS Splosion man kupiłem wszystko za śmieszne pieniądze. Wsteczna jak zawsze na propsie. AC Rogue i Of Orcs and men mnie interesowały kiedyś ale nie kupiłem z braku konsoli poprzedniej generacji jak wychodziły. Na bombermana mam ochotę od premiery switcha a to widać za 8 zł lepsza gra niż to co jest na switchu :D A Sposion man mi się bardzo podobał to czas na sequel. Chciałem kupić black ops 2 bo nigdy nie grałem (dla singla) ale cena 80 zł po przecenie :D Po(pipi)ało ich. Więcej jak 20 zł za starocie nie dam :) Myslę jeszcze nad orange box za 17 zł (jeszcze raz przejść wspaniałe half life 2 z dlc) ale chyba dam sobie na wstrzymanie :) Wciągajta left4dead jedynkę na przyszłość to coś pomielimy, ja już zakupiłem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 To i ja się dopisuję na ew. partyjkę left4dead ;) Chociaż zastanawiam się czy lepiej przytulić jedynkę czy drugą część? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Obie są dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Wiem, bo w dwójkę już grałem wielokrotnie - aż się łezka kręci w oku jak sobie przypomnę te sesje na splicie z kumplem W sumie chyba skuszę się na obie :D Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Jak będzie szukać jeszcze kogoś do ekipy to się zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 To nikt nie woli Ludcuta na 1000 kawałków mielić? :( Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Słuchajcie czy po zakupie zdrapki np. za 100 zł mogę kupić gry z x360 na x1 czy jedynie bezpośrednio po podpieciu karty do konta? Fajne promocje są teraz a niechcialbym w ciemno brać zdrapki. Pytam poniewaz ostatnio moglem pobrac star wars jedynie po przypisaniu karty Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Nie. Zdrapka kupisz jedynie na konsoli x330(której obstawiam, że nie masz?) Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Czemu miałby nie kupić. Pytanie jaki region konta. Ja mam USA i by brać z X360 to muszę mieć dolary. Na One obojętnie wystarczy tylko region dasza zmienić. L4D ma kanapowego coopa? Jeśli tak, wystarczą 2 osoby to jestem zainteresowany! :) Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Nie. Zdrapka kupisz jedynie na konsoli x330(której obstawiam, że nie masz?) Niestety nie posiadam. Chce kupić z polskiego konta ale zdrapka by mi taniej wyszła niż kartą czy paypalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi