MaZZeo 14 187 Opublikowano 26 czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 czerwca 2018 Czy nadal jedyną opcją zakupów na US/UK marketplace to kupowanie zdrapek na amazonie czy coś się jednak zmieniło? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Na marketplace tylko kartą i paypal. Zdrapki są na Microsoft store. Cytuj
MaZZeo 14 187 Opublikowano 27 czerwca 2018 Autor Opublikowano 27 czerwca 2018 Kartą zapłacisz, ale na polskim store. A ja mówię o US/UK, żeby móc kupować bezpośrednio za dulary. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Nie kupisz w innej walucie bo marketplace jest zablokowany na region konta. Musiałbyś zmigrować całe konto. Cytuj
MaZZeo 14 187 Opublikowano 27 czerwca 2018 Autor Opublikowano 27 czerwca 2018 Albo mogę bawić się w zdrapki. No nic, myslalem ze sie cos w tej kwestii zmieniło. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 W Deals with Gold jest Remember Me w dobrej przecenie. Ponad pół roku czekałem, bo rzadko ten tytuł się tam zdarza, a może niebawem wejdzie do wstecznej, więc kto rozważa, to dobry moment. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Dobra ta gierka? Kiedyś chciałem ograć ale chyba był to zwykły średniak? Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Forumku, czy istnieje możliwość aby otrzymać zwrot za grę kupiona przez Marketplace na konsoli? Produkt Kupiłem ok. godziny temu. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 (edytowane) Jescze nie grałem, ale ja z kolei słyszałem, że to dobry średniak Taki 7+, obejrzałem kilka gameplay'i i stwierdziłem, że jest to jedna z gier, którą chcę nadrobić. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Forumku, czy istnieje możliwość aby otrzymać zwrot za grę kupiona przez Marketplace na konsoli? Produkt Kupiłem ok. godziny temu. Tak. Napisz na MS support chat. Edytowane 17 lipca 2018 przez MierzejX 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 1 minutę temu, MierzejX napisał: że to dobry średniak Taki 7+, 7+ to nie średniak, Remember Me to taka gra na 5-6/10 znów potencjał był duży no świat jest fajny, historia wciąga ale gameplay jest tak czerstwy, że ciężko to przejść Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Forumku, czy istnieje możliwość aby otrzymać zwrot za grę kupiona przez Marketplace na konsoli? Produkt Kupiłem ok. godziny temu. Oczywiście że tak, pisz do supportu, mi bez problemu dali zwrot 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 17 lipca 2018 Opublikowano 17 lipca 2018 Dziękuję koledzy, obsypałbym plusami po dziesięciokroć. Zwrócili bez mrugnięcia okiem Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 lipca 2018 Opublikowano 19 lipca 2018 W dniu 17.07.2018 o 19:28, kubson napisał: Dobra ta gierka? Kiedyś chciałem ograć ale chyba był to zwykły średniak? Jak dla mnie dobry szpil. Podoba mi się ten cyberpunkowy klimat. Jak dla mnie więcej funu sprawia mi ta gra niż smętne Spec Ops The Line, którego rozgrywka była mocno sztampowa. Tutaj jest fajny design lokacji, fabuła interesujaca i ciekawy system z wybieraniem co dany combos ma dawać., no i ta zabawa z remixem wspomnień. Z negatywów, to powtarzalne walki (choć podobne do tych z Batmana np.), niewymagające sekcje platformowe - właściwie to wcale, mała liczba remixów wspomnień 1 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Są jakieś restrykcje regionu w sklepie M$? W tureckim sklepie widzę że idzie wyrwać Sea Of Thieves za 30e a jakoś ciągnie mnie by pograć w jakiś piratów. Cytuj
pic3k 130 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Jak masz odpowiednią walutę na koncie to nie ma problemu,kartą tylko przez vpn lub proxy. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Nie ma problemu. Jednak teraz jesr miesiąc GamePassa za 6 zł. Podobno jak podepniesz wcześniej kartę to jak zgodzisz się na automatyczne odnawianie drugi miech dostaniesz gratis. Oczywiście zaraz potem możesz zrezygnować z odnawiania. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 (edytowane) Kurde miesiąc temu zmieniłem adres email konta na xbox live bo ktoś mi p(pipi)ył stare konto na onecie. Teraz nie mogę dokonywać zakupów na xlive do 27.08 idzie to jakoś ominąć? Dokładnie wychodzi coś takiego przy próbie kupna czegokolwiek " W celu zalogowania się do tej witryny jest wymagany kod zabezpieczający. Do witryny będzie można uzyskać dostęp, gdy informacje zabezpieczające zostaną zaktualizowane 27.08.2018. Nadal możesz uzyskiwać dostęp do takich witryn jak Outlook i Skype, które nie wymagają kodu zabezpieczającego. Jeśli nic nie wiesz o tym żądaniu, powiadom nas o tym." Edytowane 20 sierpnia 2018 przez SpacierShark123 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Mam pytanie odnośnie zakupów z tureckiego store. Mam saldo zasilone zdrapką, podpiętą kartę i zamówionego preordera. Orientuje się ktoś czy ściągnie mi kwotę z konta w pełnej wartości gierki czy wyczyści saldo i różnice pobierze dopiero z karty? Cytuj
pic3k 130 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 2 godziny temu, SpacierShark123 napisał: Kurde miesiąc temu zmieniłem adres email konta na xbox live bo ktoś mi p(pipi)ył stare konto na onecie. Teraz nie mogę dokonywać zakupów na xlive do 27.08 idzie to jakoś ominąć? Dokładnie wychodzi coś takiego przy próbie kupna czegokolwiek " W celu zalogowania się do tej witryny jest wymagany kod zabezpieczający. Do witryny będzie można uzyskać dostęp, gdy informacje zabezpieczające zostaną zaktualizowane 27.08.2018. Nadal możesz uzyskiwać dostęp do takich witryn jak Outlook i Skype, które nie wymagają kodu zabezpieczającego. Jeśli nic nie wiesz o tym żądaniu, powiadom nas o tym." Nic z tym nie zrobisz,jedyne wyjście to zakupy z nowego konta. 1 godzinę temu, Matriks_1111 napisał: Mam pytanie odnośnie zakupów z tureckiego store. Mam saldo zasilone zdrapką, podpiętą kartę i zamówionego preordera. Orientuje się ktoś czy ściągnie mi kwotę z konta w pełnej wartości gierki czy wyczyści saldo i różnice pobierze dopiero z karty? Normalnie tak jest,ale przy zakupach kartą z innego kraju/ip może się to nie udać. 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 No nic, przekonamy się pod koniec września jak to faktycznie wygląda Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Przybieram się do pierwszego przycebulenia na Xbox Store. Jak rozumiem najpierw dodaje fikcyjny adres w Turcji bo tam chce kupić potem zmieniam region na Turki, dodaje kartę ( chce Revolut) i kupuje. Tak?. Czy muszę sie bawić VPN, hotspotem w telefonie? Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Przybieram się do pierwszego przycebulenia na Xbox Store. Jak rozumiem najpierw dodaje fikcyjny adres w Turcji bo tam chce kupić potem zmieniam region na Turki, dodaje kartę ( chce Revolut) i kupuje. Tak?. Czy muszę sie bawić VPN, hotspotem w telefonie? Sam revolut nie poleci, próbowałem i wyskakiwał błąd. Ale VPN + revolut i cebula działa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Po co VPN i Revolut jak mozna kupić po prostu turecką zdrapkę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi