Gość DonSterydo Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Gra w końcu wystartowała - pierwsze 7 dni można grać bez abonamentu Gold. Ktoś już gra? Jak wrażenia? Gdzie kończy się darmowa zabawa, a gdzie zaczynają się opłaty ? Po pierwszych kilku godzinach z tego co udało mi się ogarnąć, to wynika, że można swobodnie grać bez płacenia ani złotówki i na wszystko można zarobić poprzez uczestnictwo w rozgrywce i stabilny progres. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Spokojnie mozna pograć bez płacenia ale po pewnym czasie pojawi sie problem z miejscem w garażu i bardzo dużą ilością wymaganego xp do następnego tieru. Ale prawie wszystko można spokojnie wyfarmić tylko chwilę to potrwa. I chyba coś skopali bo mapki wczytują się wieczność(2-3min) a w becie wszysko śmigało błyskawicznie. Edytowane 13 lutego 2014 przez kudlaty88 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Spokojnie mozna pograć bez płacenia ale po pewnym czasie pojawi sie problem z miejscem w garażu i bardzo dużą ilością wymaganego xp do następnego tieru. I chyba coś skopali bo mapki wczytują się wieczność(2-3min) a w becie wszysko śmigało błyskawicznie. ? wczoraj grałem 5h i wszystko wchodziło błyskawicznie. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 No kurde grę znajduje w sekunde,powrót do garażu też działa szybko ale mapka sie wczytuje za każdym razem po 2-3 minuty sprawdzane ze stoperem. Może serwery dzisiaj nie wyrabiają albo coś się u mnie posypało po aktualizacji z bety. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Dzisiaj mam zamiar z godzinkę-dwie pograć i dam znać jak to u mnie wygląda. Może faktycznie popularność ich przerosła. A ilu widziałeś ludzi w kolejkach? Ja wczoraj wieczorem najwięcej miałem ponad 800 osób. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Najwięcej było ponad 1200 a tak to między 600-800. Do którego tieru wbiłeś? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Najwięcej było ponad 1200 a tak to między 600-800. Do którego tieru wbiłeś? Nie mam pojęcia, ale chyba nie dużo bo na początku nie zrobiłem samouczka i przez połowę gry nie wiedziałem, że można mega zoom robić przez co kończyłem z zerowym wynikiem ubitych przeciwników. Jak załapałem motyw z zoomem to zacząłem robić 2-5 ubić na mecz Czym się zmienia amunicję podczas walki? Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Najwięcej było ponad 1200 a tak to między 600-800. Do którego tieru wbiłeś? Nie mam pojęcia, ale chyba nie dużo bo na początku nie zrobiłem samouczka i przez połowę gry nie wiedziałem, że można mega zoom robić przez co kończyłem z zerowym wynikiem ubitych przeciwników. Jak załapałem motyw z zoomem to zacząłem robić 2-5 ubić na mecz Czym się zmienia amunicję podczas walki? Z tego co pamietam ,to chyba (A) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Pierwszy mecz faktycznie wolniej niż wczoraj, ale nie 2-3 minuty na wczytanie mapy - 1 minuta w lobby i jakieś 20-25 sekund wczytywania mapy. Edyta drugi mecz błyskawicznie - 10 sekund w lobby + z 15 s wczytywania mapy Edytowane 13 lutego 2014 przez DonSterydo Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Ehh muszę zainstalować od nowa,musiało sie posypać po aktualizacji,fragmentowanie z poziomu gry też nie pomaga. A xp dostajesz też za zadane obrażenia więc nie musisz polować na fragi. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Ale serwery też nie wyrabiają, miałem mecz gdzie w lobby było do 1300 os. i lobby siedziało półtorej minuty. Generalnie jak jest ok. 500 os. w kolejce to szybko wchodzą mecze, jak jest 800+ to już trzeba dłużej poczekać. Edytowane 13 lutego 2014 przez DonSterydo Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Pograłem trochę jeszcze w becie i wydaję mi się że bez płacenia można spokojnie sobie pograć. Ogółem to jak na tytuł f2p gierka wypada całkiem nieźle i od czasu do czasu na pewno będę ją odpalał. Fajnie, że uczestnicy bety dostali ciężki czołg premium V Tieru. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Ja byłem pewny, że gra mi nie podejdzie jak pozostałe F2P na X360 i nie marnowałem czasu na ściąganie bety. Teraz żałuję bo wyszło jednak, że to gra, w po którą sięgam mając w domu nówki Infinite czy Rising i to nie dlatego, że gra jest darmowa Czołg piątego poziomu by się przydał, chociaż w dwójce też całkiem nieźle koszę. Wczoraj podczas jednej bitwy 15 vs 15 śmiesznie się trafiło jak chyba z 90% luda było świeżakami i wszyscy walili na otwartą polanę gdzie garstka pozostałych ich ściągała jeden po drugim z pozycji startowych Niezłe emocje nieraz są. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 (edytowane) Potwierdzam Malinówka z nowymi graczami to kopalnia xp wszyscy pałują prosto na otwarty teren. Z resztą większość początkujących robi rajdy na flagę jak w fpsach. Pociesznie to wygląda jak padają całą drużyną w połowie mapki Zamiast tego czołgu z V tiera to jednak wolałbym żeby dali mi chociaż połowę golda którego nazbierałem w becie od groma... Kurde wiem jak to się skończy pogram na tym 7 dniowym trialu który skończy się gdy kupię/zbliżę sie do ukochanego Tigera i tylko sie wkoorwie. Edytowane 13 lutego 2014 przez kudlaty88 Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Niby jest 7 map tak? Bo miałem wrażenie dzisiaj, że w kółko ze 3 te same wrzuca. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Hmm ja grałem na wszystkich 7 więc moze miałeś tylko pecha z losowaniem. Strasznie mi brakuje map z gęstymi zabudowaniami może niedługo wrzucą. No i nareszcie odmuliła mi gra po reinstalce oczywiscie i wpadły pierwsze odznaczenia asa pancernego <duma> Edytowane 14 lutego 2014 przez kudlaty88 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Niby jest 7 map tak? Bo miałem wrażenie dzisiaj, że w kółko ze 3 te same wrzuca. Map jest faktycznie więcej ale na losowym wyrzuca w 95% te same trzy mapy dzisiaj miałem jedynie po razie pustynię i mapę ze śniegiem Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Pograłem sporo więcej i teraz już losuje regularnie wszystkie mapy. Jestem pod wrażeniem dopracowania tej gry od strony technicznej. Rozegrałem 160 meczów i nigdy nie było poważniejszych lagów, nigdy nie utraciłem połączenia, nie spotkałem się z jakimiś bugami, a wyszukiwanie jest natychmiastowe. Cytuj
Bosu 15 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Ktoś tutaj jeszcze w to gra? Bo w sumie całkiem mi się spodobało i pograł bym z kimś Cytuj
pic3k 130 Opublikowano 17 kwietnia 2014 Opublikowano 17 kwietnia 2014 (edytowane) Od cholery ludzi w to gra,po prostu odpal grę i graj. Edytowane 17 kwietnia 2014 przez pic3k Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Warto zbierac na tigera? PZIV mimo wszystko jest i tak swietny, tylko zastanawiam sie czy jednak warto poswiecac czas na tygrysa, bo nie niestety WoT to nie symulator. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi