wronerro 257 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Od 3 dni popsul mi sie gmail notifier.Ciagle jest bialy, nie pokazuje w ogole przychodzacych mailow. W ogole nic nie pokazuje, jak klikne na niego i mnie przeniesie do menu gmaila to widze po 7 mailow a on mi o tym nie mowi, co sie z nim stalo? Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Google zaprzestało wsparcia dla tego programu. Był jakiś komunikat w połowie stycznia bodajże o tym i teraz, by otrzymywać powiadomienia musisz to sobie w opcjach ustawić. Niestety działa to słabo. Czy zna ktoś lepszą alternatywę dla gmail notifier? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 15 lutego 2014 Autor Opublikowano 15 lutego 2014 Czy zna ktoś lepszą alternatywę dla gmail notifier? O to gnoje, szmaty, wlasnie jakas alternatywa ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi