sebax77 0 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Witam, otóż mam problem, włączam normalnie fifę, wybieram język i potem pokazuje się ten screen z Messim, gdzie trzeba nacisnąć X, żeby jakby zacząć grę/pokazało się menu. Problem w tym, że po naciśnięciu X nic się nie dzieje, kręci się ta ikonka ładowania w lewym dolnym rogu i tak się kręci w nieskończoność. Nigdy nie miałem takiego problemu, wczoraj jeszcze normalnie wszystko działało. Wyłączyłem i włączyłem konsole i dalej to samo. W czym może być problem? Pomocy Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Też to miałem, olałem temat, wyłączyłem konsole i grę, wróciłem następnego dnia i było ok. FIFA 14 przy ładowaniu łączy się z serwerami EA, może mają akurat jakąś konserwacje, albo coś im się popsuło (bo próbuje nawiązać połączenie, jeżeli masz net - kiedy go nie masz, to od razu przechodzi do menu z informacją, że nie ma połączenia z serwerami). Odepnij się od netu i spróbuj ponownie, jak Ci zależy pograć już teraz Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 u mnie to był problem z DNSami. Z tymi od providera laczenie z serwerami, bądź dolaczanie do kumpla trwala czasami 2-3 minuty. Zmienilem na googlowskie i od tamtej pory wszytsko działa bez zarzutu. Cytuj
Grrond77 0 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Mi się wydaje że to zależy o konwersacji serwerów EA, poprostu może mieli jakiegoś Update lub mieli za duże przeciążenia serwerów na co wpłynęło tamto zawieszenie. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Nie ma to jak przetrzeć kurze Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 No 4ty post wart 1ego. Chyba można to zamknąć? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi