Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie no Driveclub celuje na koniec listopada 2013....ups, który dziś?

Edytowane przez adi

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

OK, przyznaję, z tym Kinectem masz rację, że dałoby się zwolnić zasoby przeznaczone na niego i przeznaczyć je na grafikę. Nie pomyślałem o tym. Nie sądzę jednak, by nawet wtedy X1 jakoś mocno zbliżył się wtedy do PS4. Jest słabszy tak samo jak słabsze było PS2 w stosunku do GC/Xboksa, trzeba się z tym pogodzić.

Opublikowano

Koniec listopada? Wiesz o czym piszesz?

Mowa byla o premierze na premiere konsoli, zaliczyli poslizg na pierwsze miesiace roku, mowilo sie o sty,lut,mar, wyszlo jednak na tym ze gra wyjdzie okolo maja lub czerwca, cos sie zmienilo?Link prosze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przecież napisał listopad 2013, czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

OK, przyznaję, z tym Kinectem masz rację, że dałoby się zwolnić zasoby przeznaczone na niego i przeznaczyć je na grafikę. Nie pomyślałem o tym. Nie sądzę jednak, by nawet wtedy X1 jakoś mocno zbliżył się wtedy do PS4. Jest słabszy tak samo jak słabsze było PS2 w stosunku do GC/Xboksa, trzeba się z tym pogodzić.

Pomijajac nawet Kinecta(niech bedzie dalej w zestawie), mowilo sie ze konsola jest 8x? mocniejsza od Xboxa 360, czemu tego nie widac na przykladzie MGSa, przeciez to ta sama rozdzielczoscc i te same textury co na X360.

Gdzie jest problem? Czemu nikt nie moze jakiegos oficjalnego stanowiska powiedziec?

Przeciez M$ widzi neogafa i to jaka beka jest tam toczona z Xboxa.

Opublikowano

Koniec listopada? Wiesz o czym piszesz?

Mowa byla o premierze na premiere konsoli, zaliczyli poslizg na pierwsze miesiace roku, mowilo sie o sty,lut,mar, wyszlo jednak na tym ze gra wyjdzie okolo maja lub czerwca, cos sie zmienilo?Link prosze.

Zdejmij klapki,przeczytaj spokojnie, weż oddech, pomyśl,odpisz :)

Opublikowano

I tak lepsze są Halo 2 czy Horizon 2 dla Xbox One. Nikt ich nawet nie zapowiedział, ale xboty wiedzą że wyjdą w tym roku.

Opublikowano

Wy tam o exach ciągle, ale jakbym miał teraz PS4 to bym sobie (pipi)nął w NFSa czy BFa 4. Jeszcze niedługo Infamous i możliwe że w wakacje Watch Dogs to będzie w co napyerdalać.

ja pewnie też (no może z braku laku bym popykał ,ale wole jednak lepsze gry) lecz jak wojna to wojna to tylko na eksy! (nawet te pecetowe). 

Opublikowano

console wars od kilku miesięcy to nic innego jak beka z niższej rozdzielczości i gorszych teksturek

Przecież tak CW wygląda od dawna tyle że teraz jest beka z konsoli MS , a nie jak wcześniej Sony  :whistling: 

Opublikowano

console wars od kilku miesięcy to nic innego jak beka z niższej rozdzielczości i gorszych teksturek

Przecież tak CW wygląda od dawna tyle że teraz jest beka z konsoli MS , a nie jak wcześniej Sony  :whistling:

kurczę, ciekawe jaka musiała być tutaj beka w czasach ps2.

Opublikowano

Nie wiem szczerze mam  w (pipi)e całą to bekę. Tyle że śmiesznie to wygląda, że jak się co poniektórzy nabijali przez całą poprzednią generacje z PS3(de facto z tych samych praktycznie powodów) to było wszystko cacy , a jak teraz obrywa XO to już niektórym przeszkadza hm...

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Tak sobie przejrzałem parę stron z pierwszego CW i znalazłem to:

Fajnie, że po 3 latach od premiery w końcu można mówić, że warto kupić to PS3.

Jest 2014 roku i zapowiada się taka sama sytuacja ;)

Opublikowano

Nie wiem szczerze mam  w (pipi)e całą to bekę. Tyle że śmiesznie to wygląda, że jak się co poniektórzy nabijali przez całą poprzednią generacje z PS3(de facto z tych samych praktycznie powodów) to było wszystko cacy , a jak teraz obrywa XO to już niektórym przeszkadza hm...

w tamtych czasach ludzie grali w gry a nie rozdzielczość (nastolatki takie jak ja miały w du.pie, że na xboxie GTA SA wyglada lepiej niż na ps2 bo liczył się fun i tyle) a skoro teraz gry na obu konsolach są ch.ujowate (dla mnie trochę mniej na xo) to trzeba sobie zakup konsoli zracjonalizować i wszystko to co ja mam musi być lepsze. 

Opublikowano
Xbox One nie dostal zadnego exa w tym roku, bynajmniej nic o zadnym nie wiadomo,

I na bank nie dostanie. Za to na PS4 w tym roku będzie czydzieści exów.

I tak lepsze są Halo 2 czy Horizon 2 dla Xbox One. Nikt ich nawet nie zapowiedział, ale xboty wiedzą że wyjdą w tym roku.

Zupełnie tak jak Uncharted które się przymajaczyło niektórym na ten rok.

Ile razy można pisać że Halo 2 Anniversary może wyjść tylko w tym roku. Kur.wa niektórzy chyba specjalnie nie czytają postów.

Opublikowano

Czyli mamy jedno Halo (do tego kotlet) na cztery exy Sony. Nieźle, nieźle. PS4 nie ma gier. lol

Opublikowano

MS ma w zwyczaju zapowiadać gry na E3 i wydawać je wciągu kilku miesięcy (w ten sam rok), a Sony jak zwykle zapowie gry, które może kiedyś tam wyjdą.

Opublikowano

Jakby ktoś dalej zarzucał, że Horizon 2 wzięte z dupy to proszę.

http://www.teamvvv.com/en/news/comments/New-Forza-game-possibly-confirmed-for-2014-by-Ultima-Forza-Horizon-2-anyone

"Our relationship with the Microsoft Corporation continues after the success of being included in Forza Motorsport 4. We are now also included in the latest Forza Motorsport 5 game which was released in late 2013," Ultima posted on their FaceBook page. "We have also recently agreed a new contract with the Microsoft corporation to be included in a new video game to be launched later in 2014. The Ultima is proving to be very popular and is providing excellent world wide publicity and recognition for our marque." The post has since been taken down, however, but Worlds Factory managed to capture a sneaky screenshot before it was removed.

Forza Horizon 2 was originally assumed to be in development when a number of job adverts posted by Playground Games were spotted seeking roles for a next-gen project such as Senior Game Designers, Car Handling Designer and Vehicle QA Technician, seeking individuals “an excellent working knowledge of, and a real passion for, the racing genre” as well as “an excellent knowledge of cars, tuning and car culture.”

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, że są jakieś plotki czy przecieki o Horizon 2. Chodzi o zapowiedź. Wiesz, że masz Uncharted, The Order 1886, Deep Down, inFamous czy DriveClub bo są oficjalnie zapowiedziane.

Halo 2 czy Horizon 2 nikt oficjalnie NIE zapowiedział. Z tego jest beka. Mówi się, że na PS4 też wyjdzie kilka gier, w tym druga część The Last of Us chociażby. Czy ktoś nim rzuca przy wymienianiu eksów? Nie, bo nie zostało zapowiedziane.

Ale Xbotom nie przeszkadza rzucać Halo 2 czy Horizon 2 tak o, bo może wyjdą. Powinniście prędzej wymieniać Sunset Overdrive czy Quantum Break, bo te chociaż zapowiedziano.

Opublikowano

Ja przyglądając się z boku podsumował bym to tak, że i tak obie konsole są narazie słabe, mają średniackie exy (poza Resogunem), nie są warte swojej ceny i nie zmieni się to pewnie jeszcze przez jakieś pół roku. A wy zamiast grać na pc albo nadrabiać zaległości z poprzedniej generacji i tak kupujecie sprzęt do grania który jest ułomny pod każdym względem, wchodzicie na forum i kłócicie się o to czyje guvno ma lepszą rozdzielczość i mniej śmierdzi.

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

Opublikowano

nie mogło być beki, bo PS2 miażdżyło konkurencje ilością zayebistych gierek. problemem xbona może być to, że pomimo gorszych technikaliów, nie miażdży konkurencji ilością zayebistych gierek i nic nie wskazuje na to, żeby tak się stało w przyszłości.

także to porównanie jest z du,py. ale obrona xbona nie jest łatwym zadaniem, to zrozumiałe.

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, że są jakieś plotki czy przecieki o Horizon 2. Chodzi o zapowiedź. Wiesz, że masz Uncharted, The Order 1886, Deep Down, inFamous czy DriveClub bo są oficjalnie zapowiedziane.

#thisiswaiting

Opublikowano

Halo 2 czy Horizon 2 nikt oficjalnie NIE zapowiedział. Z tego jest beka. Mówi się, że na PS4 też wyjdzie kilka gier, w tym druga część The Last of Us chociażby. Czy ktoś nim rzuca przy wymienianiu eksów? Nie, bo nie zostało zapowiedziane.

Ale Xbotom nie przeszkadza rzucać Halo 2 czy Horizon 2 tak o, bo może wyjdą. Powinniście prędzej wymieniać Sunset Overdrive czy Quantum Break, bo te chociaż zapowiedziano.

Wreszcie ktos mu to wytlumaczyl bo ja nie mialem juz sily odpisywac na to.

Dzieki

Opublikowano

#thisiswaiting

Waiting czy nie, idac definicja slowa EX w tym temacie, na PS4 jest ich o wiele wiecej i to juz dostepnych.

Co wy na to Xboty ?

Tylko bez #nikogo mkay ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

[...]mowilo sie ze konsola jest 8x? mocniejsza od Xboxa 360, czemu tego nie widac na przykladzie MGSa, przeciez to ta sama rozdzielczoscc i te same textury co na X360.[...]

Widzę, że lubicie wszyscy tutaj zakrzywiać rzeczywistość aby (mniej lub bardziej nieudolnie) dosrać "drugiej stronie" :turned:

Na jedynym tekstury są lepsze niż na X360. Są najpewiej takie, jak na PS4. MOŻE są gorzej filtrowane.. ale tego też nie wiadomo na pewno. LoD i efekty też są raczej jak na PS4. Wiadomo za to, że One ma system pogody i oświetlenia jak na PS360 i rozdziałkę 720p (na starych konsolach jest najwyraźniej nieco poniżej 720p).

Edytowane przez Emet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.