Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Boszzz cycu napisałem ci że ustawie tak żeby było 1080p/30fps jak na konsoli nawet jakby to miało być low.

Chociaż wątpie że to będzie low, nie obrażaj mi tu mojego komputra.

reszta kasy idzie whisky i cygara 

Nie pale, nie pije.

Beka.

Be fit or die tryin' xD

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

xboty powinny miec podpis

have games or die tryin'

Opublikowano

To porównanie Dark Souls 2 pokazuje jedną najważniejszą rzecz: na kąsolach jest rwany pokaz slajdów, a na PC tyle klatek na sekundę, że kąsolowcy nawet do tylu nie potrafią liczyć. Ostrzejsze teksturki i wyższa rozdzielczość to już szczegół, oświetlenie niestety nie jest tak śliczne jak na trailerach i gifach z zapowiedzi.

Opublikowano

To porównanie Dark Souls 2 pokazuje jedną najważniejszą rzecz: na kąsolach jest rwany pokaz slajdów, a na PC tyle klatek na sekundę, że kąsolowcy nawet do tylu nie potrafią liczyć.\

To porównanie DS2 jest na YT który ma zablokowane 30 fps, ale pecebeton widzi tu uber płynność po stronie PC w niesamowitej ilości klatek :flag_of_truce:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Widzę nie skumałeś postu ravena. Przykre, zwłaszcza, że nie był trudny do zrozumienia. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lul, dzień w dzień coraz bardziej ekstremalne oferty. Parę miesięcy temu było 499 dolców za konsolę, teraz sklep daje Xbona z Titanfallem, Forzą 5 oraz drugim,  dodatkowym kontrolerem za 460 dolarów. MS robi się desperacki, aż ciekaw jestem E3 ^^

Opublikowano

Po prostu równają ofertę do oczekiwań rynku. 

Opublikowano

To porównanie Dark Souls 2 pokazuje jedną najważniejszą rzecz: na kąsolach jest rwany pokaz slajdów, a na PC tyle klatek na sekundę, że kąsolowcy nawet do tylu nie potrafią liczyć.\

To porównanie DS2 jest na YT który ma zablokowane 30 fps, ale pecebeton widzi tu uber płynność po stronie PC w niesamowitej ilości klatek 

xD

nagranie w slow-motion nie jest w stanie pokazać która wersja jest płynniejsza

peasants

Opublikowano

Ograniczenie do 30 fps na YT = "slow motion" :turned:

Opublikowano

Widzę nie skumałeś postu ravena. Przykre, zwłaszcza, że nie był trudny do zrozumienia. :(

Kiedy w końcu nauczysz się czytać ze zrozumieniem?

.

Widzę, że ten temat to teraz kto kogo bardziej rozumie.

Adi jak tam line-up tytułów na blacharnię na 2014? Juz planujesz wymieniać kompa czy lecisz indyki jak bluber wymawiając sobie ze to przyszłość elektronicznej rozrywki?

Opublikowano

Pokaż mi, gdzie tak napisałem.

Opublikowano

xD

Opublikowano

GOTY 2014. Zastanawiam się, czy zaludnić wyspę bohaterami The Wire czy Mad Men.

Opublikowano

Ograniczenie do 30 fps na YT = "slow motion" :turned:

chcesz mi powiedzieć, że ten footage z lewej to jest pełna prędkość na konsoli O_O?

to co się dzieje w 3:30 to aż oczy bolą

nie rozumiem też

można oceniać model jazdy po filmikach z youtube

progres w grafice między wersjami pokazowymi a finalnymi

czy gra jest 6/10 już po trailerach widać

a klatek na sekundę nie można ocenić :/

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Z Wieści Gminnych wyniosłem jeszcze

UDOWODNIJ by waciak

Z kolei z działu HD polecam

NIE PISZ BZDUR !!! by autoklasyka czy jakoś tam

:D

Opublikowano

nie rozumiem też

można oceniać model jazdy po filmikach z youtube

progres w grafice między wersjami pokazowymi a finalnymi

czy gra jest 6/10 już po trailerach widać

a klatek na sekundę nie można ocenić :confused:

Tamto też nie za mądre, ale pisanie ze widzi się ogromną ilość fps na youtubowym filmiku ograniczonym do 30 klatek to już trzeba mieć chuja na oczach i peceta w sercu.

Opublikowano

za baldurs gate i planescape torment (i the longest journey) PC <toast>

Opublikowano

To jest nie fair.

Na takiej zasadzie każdy z nas to PC-Bot, tylko z rożnych okresów, np ja kiedy grałem w FIFĘ 95 raven ssał jeszcze sutki matki.

PC ZAWSZE W MYM SERCU

Opublikowano

Nie zapominajmy o grze stulecia:

Opublikowano

Gdyby nie PC, nie byłoby Tzara, Arcanum i Sąsiadów z Piekła Rodem. Jakiś dostateczny respekt musi być.

Opublikowano

gdy ja gralem w warlords 2 na amige, raven byl wspominany w temacie "założyć" czy "zaryzykować"...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.