Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Maz zluzuj gacie, bo ostatnio niektórych postów się nie da czytać i aż szkoda, że jest tylko jeden minus na dzień. :(

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

mazzeo jest na skraju wybuchu eksajtu zmieszanego desperacją i bólem umysłowym, więc fajnie się czyta jego maniakalne posty :)

Opublikowano

Co ja zrobie że figaro #dostarcza

A Ty #wynosisz klimat tego tematu
Opublikowano

Jakkolwiek gardze growym gustem mazzeo, to jest on integralna czescia tego tematu.

Opublikowano

Kontynuujcie.

Popcorn-11-Eddie-Griffin.gif

Dałem gifa cinematic experience.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

I tak Sony i M$ mają na nas wyebane co tu piszemy xD.

I tak zagramy w ich gry i kupimy ich konsole  - nawet jeśli to badziewia. Na szczęście chyba nie są.

Opublikowano

I tak zagramy w ich gry i kupimy ich konsole  - nawet jeśli to badziewia. Na szczęście chyba nie są.

Nie wiem dlaczego ale rozśmieszyło mnie to bardziej niż wszystko co się stało kilka postów wyżej xD

Opublikowano

Ktos powinien przerobic fapa na eksajt i Figaro mialby swojego wlasnego gifa.

tumblr_l7qooiX2lD1qzmowao1_400.gif

Opublikowano

kurcze jeszcze to nie 720p ale bylo na prawde blisko - jak tam maciomaniak - dalej uparcie twierdzisz ze nie doczekamy sie na ps4 duzej gry dzialajacej w 720p?

Faktycznie było blisko, ale to jednak jeszcze nie 720p. Zresztą dalej tego nie rozumiem. Pojawiły się informacje, że gra wykorzystuje patent polegający na łączeniu dwóch obrazów 960x1080 (co mi trochę pachnie przygotowaniem pod... VR? W sumie rozdzielczość podobna). W każdym razie... Ta generacja rozwinie skrzydła i nie mam ku temu wątpliwości, ale czy któryś developer nie spieprzy sprawy to już pewności mieć nie mogę...

No przeciez kazdy widzi, ze TitanFall wyglada jak kupa. Tutaj jest tylko beka z jarania sie rozdzialka przez klapersy, a jak wychodzi ze multi w KZ chodzi w gorszej rozdzialce niz TF to nie ma problemu.

Raczej mało kto broni, dla mnie to lipa jest, bo rozmycie mnie wkurza, ale przyznaję, że dobrze z tego wyszli, bo nie widać aby gra chodziła w niższej rozdzielczości.

Problemem jest raczej niska aktywność i mizerna jakoś wypowiedzi obrońców demokracji.

Byc moze dobrze, ale ja wolalbym nizsza rozdzielczosc i betonowe 60 klatek. W tej grze akurat mi to wisi, bo to w koncu Killzone, ale ciekawi mnie czy inni tez zaczna cos takiego stosowac.

A teraz dajmy chwilke wytchnienia parce z gejonly i dajmy sie wykazac Maciomaniakowi, bardzo ciekawi mnie czy wyslal juz swoja PS4 ;]

Tak jak Ficuś poniżej napisał - nie został jeszcze zwycięzcą ;)

A teraz dajmy chwilke wytchnienia parce z gejonly i dajmy sie wykazac Maciomaniakowi, bardzo ciekawi mnie czy wyslal juz swoja PS4 ;]

jeszcze nie przegral bo mimo wszystko zbiorcza ilosc pikseli 960x1080 jest wieksza niz 1280x720. Nieznacznie ale jednak, ciekaw jestem tylko czy dalej bedzie z uporem twierdzic ze na ps4 nigdy nie wyjdzie duzy tytul w 720p. Jak widac juz teraz jest klopot z 1080p w grach pisanych od podstaw pod xext geny(np czarne psy w SS), a mamy 3 miechy po premierze

I tutaj masz mój duży szacunek za ogarnięcie tematu zakładu ;) Ale też uważam, że w przypadku konsol akurat czas działa na ich korzyść. To, że trzy miesiące po premierze jest coś takiego wcale nie musi oznaczać, że będzie tylko gorzej. Developerzy dopracują narzędzia, Sony dostarczy nowe SDK, twórcy rozgryzą optymalizację, pojawią się nowe rozwiązania. Kwiatki widoczne dziś mogą się w przyszłości wcale nie przytrafić.

Równie dobrze któryś z developerów może spartolić sprawę na tyle, że będzie kaszana, ale uważam to za absolutnie niedorzeczne, by jakaś gra pojawiła się na PS4 w 720p. Jeżeli którykolwiek z devów dopuści do takiej sytuacji to jest beznadziejny w swoim fachu, bo nie po to mamy kolejną generację by dalej siedzieć w sub-hd. GG mnie tutaj zawiodło w tym multi... No ale oni robili tę grę na bazie niedopracowanych sterów i starych dev-kitów. Zresztą pracownik GG kilka dni po premierze gry wypowiadał się, że ich zespół odkrył techniczną możliwość odmiennej obróbki geometrii i optymalizacji konstrukcji polygonów, co w rezultacie daje 75% wzrost wydajności. Jestem dobrej myśli.

Dalej podtrzymuje zdanie, że gier w 720p na PS4 nie zobaczymy ;) Chociaż 900p jest cholera mocno prawdopodobne :confused:

A co do KZ: SF to zdecydujmy się. Gra w singlu ma 1080p, w multi ma 960x1080. To jak to jest? Beka z multi, ale singiel już spoko? Bo nie czaję. Gra w końcu de-facto działa w 1080p w singlu, więc jak mam to rozpatrywać? Że liczymy tylko multi? A dlaczego nie singiel? ;)

btw. niektórzy śmieją się z tego M$, Titanfall i 792p, ale kiedy wyskoczą z tą całą chmurą i zaprezentują te wszystkie rewelacje, które ostatnio tak podkreśla Phil Spencer i jeżeli to faktycznie będzie działać to nam gały zbieleją i kopara opadnie do samej ziemi. Jeżeli kombinują coś z Ray-Tracingiem i to działa (tylko jakiego netu potrzebuje i jak?) to wystarczy mi choćby takie video:

To prosta prezentacja, ale pokazuje zalążek tego, jak ogromnego postępu można dokonać w dziedzinie oświetlenia i efektów oświetleniowych za pomocą tej technologii. Jestem przekonany, że dowolna gra wykorzystująca jej dobrodziejstwa będzie absolutnie miażdżąca graficznie. Dlatego wypatruję dalszych wieści z niekłamaną przyjemnością i chociaż podchodzę sceptycznie, to jednak z dużym zaciekawieniem.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Bo w singlu jest pięknie, a w multi gorzej, trzeba ponarzekać, bo lada chwila przecież skakanie po budynkach, a tam do ząbków trzeba będzie się przyzwyczaić

No ale pierdu pierdu a sam biorę chyba na premierę :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Dzis okladka GI. Na 99% Batman Arkham Night

Cover reveal/digital issue launch tomorrow. I won't spoil the cover, but I can answer the next biggest question, yes Game Infarcer is in

https://twitter.com/GI_AndyMc/status/440525884261670912

2014-03-0321_49_05-twyqdc9.png

2014-03-0321_52_33-tw6kxjd.png

I Demo CoD:Ghosts w ten weekend na Xbox One i X360

Activision and Infinity Ward are making some of Call of Duty: Ghosts multiplayer free on Xbox Live this weekend. This demo-style experience will include a limited number of maps and modes.

Three maps will be available to those parti(pipi)ting in the demo: Strikezone, Warhawk, and Prison Break. Three competitive game types will be available, including team deathmatch, search and rescue, and domination. Additionally, Extinction mode will give players a taste of cooperative play.
Demo players will be in their own pool (sorry, veterans, no fresh meat for you), and progress won’t carry over to the full version. Still, if you want to see what this year’s Call of Duty feels like (especially on new-generation hardware), this weekend is a perfect opportunity.

The demo weekend will be live for Xbox One and Xbox 360 from 10 am PST on Friday, March 7, through Monday, March 10. You can read our review of Call of Duty: Ghosts for more on this year's installment.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/03/03/call-of-duty-multiplayer-goes-free-this-weekend-on-xbox-live.aspx

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Wiem, że to nieładnie bić leżącego, ale nie wiem czy pamiętacie wg. plotek w marcu miało wyjść GTA V na PC (XDDDD), a mamy marzec już, a o GTA V na PC ani widu, ani słychu :) Ale cóż, komputry widocznie nie są tak poważna platformą jak konsole.

Ale spoko, jest Banished, więc posiadacze sprzętu za kilka tysięcy PLN mają w co grać ;)

Opublikowano

Stanal mi.

Opublikowano

Stanal mi.

w sensie ze robia z tego tasiemca w stylu coda? Po ostatniej crapowatej trzeciej czesci zero podjarki.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Bez kitu. Wiedzialem, ze pierwszy hejterski komentarz bedzie piciem do tasiemcowej produkcji. Zagram sobie w lotto.

Ja w crapa origins nie gralem jeszcze i wierze w tym temacie graczom (ze syf) ale nowa czesc bedzie robic Rocksteady czyli typy od AA i AC. Dla mnie jakakolwiek produkcja z gackiem jest zawsze na plus.

Opublikowano

crapowata czesc robilo inne studio przeciez, jak za kolejnego batka wezmie sie rockstady to mozna spac spokojnie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

jakie ready at down? chyba rocksteady xd

Opublikowano

#maciomaniak - sledze tą technologie od paru miechow, wklejalem newsy no ale beka bo to M$. Paru typa widzialo w akcji demko real time i kopara im opadła. Może na GDC w tym miesiącu pokażą coś więcej.

edit:

ta technologia w łapach nvidii wygląda tak:

Edytowane przez kermit

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.