Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Oby gra była robiona stricte pod next geny a nie multiplatformowy shit

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Raczej ciezko mi uwierzyc ze oleja miliony potencjalnych klientow.
Opublikowano

Raczej ciezko mi uwierzyc ze oleja miliony potencjalnych klientow.

Zobaczymy jak sprzeda się takie Watch Dogs na PS3/X360, mogę się założyć, że beznadziejnie.

Opublikowano

Dlatego też moj entuzjazm zależał będzie od tego w głównej mierze.

Jak ma to być podbita rozdzialka i lepsze tekstury względem currentgenow to odpuszczam.

Opublikowano

PS4 6mln, 13.7 mln gier, KZ: SF 2.1, przycisku Share użyto 100 mln, 3.6 mln razy streamowano gry, informacja od Sony.

Opublikowano
No, the Xbox One isn’t in trouble

Sigh. Another day, another “Let’s bash the Xbox One” article on Yahoo. As a journalist, I’ve seen enough.

The PlayStation 4 and the Xbox One are two great video game consoles. They are equally powerful and give gamers a great gaming experience. They aren’t as stunning as a tricked-out PC, but they can both hold their own.

I could care less about if a console isn’t selling or it is selling like hot cakes. I can’t speak for anyone else, but I love playing games. I recently bought a Nintendo Virtual Boy – with two games. Did the system fail miserably? Yes.

Here’s the truth: Publicly, there are two ways to get the retail numbers for the PS4 and Xbox One sales. First, be a stockholder for either Sony or Microsoft. Second, be a paid subscriber to the NPD – National Purchase Diary – monthly sales data. If you aren’t either, you probably have to rely on what the companies say about their console success (or failure). If you look at that data, Microsoft and the Xbox One are doing fine. Sony is taking water in their television division and working to sell off their VAIO computing division. But then, the PS4 is doing good.

Why did I say all this? To encourage gamers to do one thing – PLAY. Don’t worry about how awesome your system is. Don’t feel the need to proclaim like you are a Deep South tent preacher how superior your system is when compared to any other system. My question is – if you have time to bash other systems or point out flaws around the clock,

why aren’t you playing your own system?

http://blog.chron.com/houstongamer/2014/03/no-the-xbox-one-isnt-in-trouble/?cmpid=houtalkshcat

Dyskutujemy!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Skonczylem czytac po ''They are equally powerful''.

Opublikowano

Skonczylem czytac po ''They are equally powerful''.

Dla klapkow pogrubilem text ktory warto przeczytac  :whistling:

Opublikowano

The PlayStation 4 and the Xbox One are two great video game consoles. They are equally powerful and give gamers a great gaming experience

po tym zdaniu już wiadomo było że noob i nie warto czytać dalej. 

edit o ch,uj napisaliśmy to samo w tej samej sekundzie. wniosek? XSZIT DO PIACHU CAŁE SPOŁECZEŃSTWO TAK UWAŻA

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Taka drobna modyfikacja.. co by pamiętać, że wszsytko działa w obie strony.

if you have time to bash other systems (or stupidly defend your own) or point out flaws around the clock, why aren’t you playing your own system?

;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

pasy_2.jpg

Specjalna wersja dla klapkow z cinematic experiences 

Opublikowano

Wiadomo, po tylu latach xboty w odwrocie, nawolywanie do milosci i grania w gry.

Opublikowano

pasy_2.jpg

Jeśli to pytanie do posiadaczy PS4 to równie dobrze mógłbyś spytać Jamajczyków dlaczego nie jeżdżą na nartach.  :teehee:

Opublikowano

Spinacie się o klatki, rozdzielczość, czarne pasy i chvj wie co jeszcze, ważne że dany tytuł daje satysfakcję dla grającego, jeżeli zauważacie tylko niedoskonałości gier sprzętu, to po co to kupujecie? Rzućcie w cholerę gierki i wyjdźcie się przewietrzyć.

Opublikowano

Ps4 nie ma niedoskonalosci, dlatego zagosci u mnie w domu.

Opublikowano
  • Autor

Podobno poprawili analagi w tych nowych wypusach PS4 xD

Ciekawe bo mialem juz z 4 dualshocki i w kazdym to samo

Opublikowano

Spinacie się o klatki, rozdzielczość, czarne pasy i chvj wie co jeszcze, ważne że dany tytuł daje satysfakcję dla grającego, jeżeli zauważacie tylko niedoskonałości gier sprzętu, to po co to kupujecie? Rzućcie w cholerę gierki i wyjdźcie się przewietrzyć.

w tym problem, że gry na PS4 nie dają ani jednego (stałych klatek, czy nawet FullHD), ani drugiego (satysfakcji)

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

pasy_2.jpg

Specjalna wersja dla klapkow z cinematic experiences

Specjalna wersja dla botow z 720p

Picture_1.png

enjoy

Opublikowano

pasy_2.jpg

A takie u was FullHD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja w crapa origins nie gralem jeszcze i wierze w tym temacie graczom (ze syf)

Pierdo.lenie. 3 jest na poziomie Arkham City. A dostało się jej, bo tak. Gdyby wyszła w 2011 roku, to ludzie by byli obs.rani z wrażenia.

Opublikowano

Chodzilo mi o bledy techniczne.

Ale moze niech Guernica powie co mu sie nie podobalo jak gral.

Opublikowano

Ja w crapa origins nie gralem jeszcze i wierze w tym temacie graczom (ze syf)

Pierdo.lenie. 3 jest na poziomie Arkham City. A dostało się jej, bo tak. Gdyby wyszła w 2011 roku, to ludzie by byli obs.rani z wrażenia.

Bezkitu grałem i zastanawialem się o co chodzi z tymi ocenami, fakt czasem spadał mi framerate na konsoli co wcześniej w AC się nie zdarzało plus było kilka małych bugów, ale ni cholery dawać oceny pokroju 3/10. Strasznie mnie to wkurza jak gry pokroju coda czy asassina wychodzą co roku są mocno zbugowane, framerate na poziomie 25fps a i tak dostają 9. Dlatego powiadam wam je.bać game żurnalistów bo przez nich napalilem się na wiele gier a wyszło jak wyszło (np uncharted).

Opublikowano

Ty się nie dziw że dostał takie oceny jak jeden recenzent przez buga gry nie mógł skończyć. Powiedz Ty mi bluber jaka Ci się gra w ogóle podoba, bo co Twój post to to chuyowe i to chuyowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.