Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Powiedz Ty mi bluber jaka Ci się gra w ogóle podoba

rycerz blachy, nie ważne jaka gra, ważne, że 

gabe-steam-sale.jpg

no i jeszcze, że pójdzie na kompie bo to nigdy też nie wiadomo c'nie

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Podobno poprawili analagi w tych nowych wypusach PS4 xD

Ciekawe bo mialem juz z 4 dualshocki i w kazdym to samo

Może pińcet? Bez jaj, rozbraja mnie takie gadanie. Albo miałeś uberpecha, albo pierdzielisz farmazony. Jakość tych analogów jest słaba, ale nowe sztuki mają zauważalnie lepszą gumę (ostatnio jak widziałem sprzęt ze świeżej dostawy, bo mój znajomy kupił, to analogi takie lepiej wykonane się wydają). Ale też nie było tak, że wcześniej każdy był uszkodzony.

Opublikowano

Codename piszę prawdę, on nie szanuje plejstejszon, to ma za swoje.

Nieważne jaka gra, ważne, że w prawdziwym 1080p i 60fps.

A nie w 4k i 120fps? No to ładne złomy macie.

Opublikowano

Ty się nie dziw że dostał takie oceny jak jeden recenzent przez buga gry nie mógł skończyć. Powiedz Ty mi bluber jaka Ci się gra w ogóle podoba, bo co Twój post to to chuyowe i to chuyowe.

Gdzie ty w poprzednim poscie masz, że coś ch.ujowe jest? Dla mnie trochę bezsens jest ocenianie gry, której nie skończył a skoro pisał recke to miał pewnie możliwosc zagrania na innej konsoli etc Ja skończylem tego batmana praktycznie bez bugow więc nie wiem i dlatego pisze, ze się dziwię a ty mi wyjeżdżasz z tym, ze koles nie mogl skończyć gry a ja mogłem no i co z tego wynika?

Opublikowano

Nieważne jaka gra, ważne, że w prawdziwym 1080p i 60fps.

prawdziwy pececiarz zaczyna czytać zapowiedź gry od akapitu "minimalne wymagania" aby wiedzieć czy ma zielone światło na podniecanie się. Jeżeli okaże się, że kupiony miesiąc wcześniej pod choinkę komp nie pociągnie nowego szpila, będzie pisać że w sumie to crap i on gardzi AAA i leci tylko w Indie robione przez graczy dla graczy a wszystko inne to c,ipa i ch,uj.

Opublikowano
  • Autor

Podobno poprawili analagi w tych nowych wypusach PS4 xD

Ciekawe bo mialem juz z 4 dualshocki i w kazdym to samo

Może pińcet? Bez jaj, rozbraja mnie takie gadanie. Albo miałeś uberpecha, albo pierdzielisz farmazony. Jakość tych analogów jest słaba, ale nowe sztuki mają zauważalnie lepszą gumę (ostatnio jak widziałem sprzęt ze świeżej dostawy, bo mój znajomy kupił, to analogi takie lepiej wykonane się wydają). Ale też nie było tak, że wcześniej każdy był uszkodzony.

Moze nie kazdy jest uszkodzony ale te dodawane do konsoli (miałem 3 sztuki) są wyraznie gorsze jakosciowo niz te które są sprzedawane osobno w sklepach (miałem czerwonego i miał za(pipi)istą gume w porównaniu do tych z zestawów)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

A to fakt, te sprzedawane osobno są w ogóle zauważalnie lepiej wykonane od tych z zestawu. Mam niebieskiego i sprawia wrażenie sporo lepszego.

Opublikowano

prawdziwy pececiarz zaczyna czytać zapowiedź gry od akapitu "minimalne wymagania" aby wiedzieć czy ma zielone światło na podniecanie się. Jeżeli okaże się, że kupiony miesiąc wcześniej pod choinkę komp nie pociągnie nowego szpila, będzie pisać że w sumie to crap i on gardzi AAA i leci tylko w Indie robione przez graczy dla graczy a wszystko inne to c,ipa i ch,uj.

Przestań już trollować bo robisz to tak nieudolnie że widać wystającą z twoich butów konsolową słomę ;)

Opublikowano

Mam takie głupie pytanie; czy kiedykolwiek w historii CW udzielała się tu jakaś kobieta?

Opublikowano

Mam takie głupie pytanie; czy kiedykolwiek w historii CW udzielała się tu jakaś kobieta?

kobiety nie dyskutują tylko się obrażają więc jak ty to sobie wyobrażasz?

Opublikowano

Przestań już trollować bo robisz to tak nieudolnie że widać wystającą z twoich butów konsolową słomę ;)

oho, czyli jednak gierka nie poszła. no bywa.

U NAS na konsolach nie znamy tych problemów, dlatego jesteśmy piękni i pełni miłości co automatycznie powoduje zainteresowanie ze strony kobiet. 

Opublikowano

Ja w crapa origins nie gralem jeszcze i wierze w tym temacie graczom (ze syf)

Pierdo.lenie. 3 jest na poziomie Arkham City. A dostało się jej, bo tak. Gdyby wyszła w 2011 roku, to ludzie by byli obs.rani z wrażenia.

Bezkitu grałem i zastanawialem się o co chodzi z tymi ocenami, fakt czasem spadał mi framerate na konsoli co wcześniej w AC się nie zdarzało plus było kilka małych bugów, ale ni cholery dawać oceny pokroju 3/10. Strasznie mnie to wkurza jak gry pokroju coda czy asassina wychodzą co roku są mocno zbugowane, framerate na poziomie 25fps a i tak dostają 9. Dlatego powiadam wam je.bać game żurnalistów bo przez nich napalilem się na wiele gier a wyszło jak wyszło (np uncharted).

można pod to podciągnąć nową castlevanię

Opublikowano

Moze nie kazdy jest uszkodzony ale te dodawane do konsoli (miałem 3 sztuki) są wyraznie gorsze jakosciowo niz te które są sprzedawane osobno w sklepach (miałem czerwonego i miał za(pipi)istą gume w porównaniu do tych z zestawów)

w ogole o którym DS mowa? 3 czy 4?

ja miałem dwa DS3 , jeden z zestawu konsoli i był bardzo dobry i dobrze wykonany, potem kupiłem jakąś wersje OEM (czyli też zabraną z zestawu) i była znacznie gorsza (gorszy plastik i bardziej trzeszczy), więc jak widać różnie to bywa, może też w trakcie mijania lat i wychodzenia kolejnych partii zmieniali plastiki

chociaż i tak nic nie pobije sixaxisa którego ma moj kolega - plastik tak cieńki że prawie przezroczysty, to dopiero było słabo wykonane (a jak wiadomo był to pad dodawany na samym starcie konsoli, być może teraz z DS4 też dają słabsze pady na starcie)

Opublikowano

Wy tu pitu-pitu, a tymczasem m$ traci następnego exa:

Fez finally comes to PS4, PS3 and Vita in March

Za kilka miesięcy będzie kolejna perełka do ogrania w plusie 8)

#nadrasa na #nadkonsoli będzie mogła ograć kolejnego indyka, który na PC był już w bundlu za $1, a na X360 zgarniał nagrody dwa lata temu. #thisisliving, awww yisss. Dobrze wiedzieć, że ta niesamowita moc się nie marnuje. Ciekawe tylko czy będzie w HD czy w 1/2 HD.

Opublikowano

Ten temat to wojna i miejsce jedynie dla najtwardszych z najtwardszych.

ja też to sobie tłumacze że jest za bardzo męsko.

Opublikowano

oho, czyli jednak gierka nie poszła. no bywa.

U NAS na konsolach nie znamy tych problemów, dlatego jesteśmy piękni i pełni miłości co automatycznie powoduje zainteresowanie ze strony kobiet. 

ok http://i.imgur.com/SHIKnIt.jpg

Opublikowano

raven taki rycerz a nie ma nawet 60fps w battlefieldzie 4

ps4 ma :platinum: 

Opublikowano

chociaż i tak nic nie pobije sixaxisa którego ma moj kolega - plastik tak cieńki że prawie przezroczysty, to dopiero było słabo wykonane (a jak wiadomo był to pad dodawany na samym starcie konsoli, być może teraz z DS4 też dają słabsze pady na starcie)

potwiwerdzam - ta pierwsza partia sixaxisow to byl smiech na sali, dwoch kolegow kupilo ps3 na starcie i te czarne bylo praktycznie przezroczyste. Ja mialem sixaxisa z partii z ps4 40gb bez wstecznej kompatybilnosci i byl wyraznie lepiej wykonany.

Opublikowano

#nadrasa na #nadkonsoli będzie mogła ograć kolejnego indyka, który na PC był już w bundlu za $1

ale my go ogramy za 160zł brutto. Je,bać biedę. 

Opublikowano

Do godziny 12:33 - Fez nikogo jakiś indyk na 360 i PC, pffff

<WTEM>

i pyk nagle przemiana w perełke

Edytowane przez kermit

Opublikowano

to był czasowy ex na x360 a na pc to juz każdy go rozdaje za free, aktualnie nikogo juz ta gra, ale kto nie grał lepiej niech sprawdzi bo gra jest znakomita.

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.