Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dzięki za odpowiedź bluber :*

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Codename piszę prawdę, on nie szanuje plejstejszon, to ma za swoje.

Nieważne jaka gra, ważne, że w prawdziwym 1080p i 60fps.

A nie w 4k i 120fps? No to ładne złomy macie.

Prawdziwe 60fps, chyba jak se korbką pokręcą i dynamo zasilą.

f949eb671bc5818ee32aac9f17c40be6.pngf9c29698e6196c8a3481fbdcd704fb31.png

:bunny: x60 (Swoją drogą to forum ograniczone pod Botki, żeby sześćdziesiąt króliczków w jednym poście nie można było?)

Opublikowano

Niezbyt rozumiem wpisy tego typa. Kojarzy mi się to ze sposobem pisania Sylvana Wielkiego. Czy to alter?

Opublikowano

Ja w crapa origins nie gralem jeszcze i wierze w tym temacie graczom (ze syf)

Pierdo.lenie. 3 jest na poziomie Arkham City. A dostało się jej, bo tak. Gdyby wyszła w 2011 roku, to ludzie by byli obs.rani z wrażenia.

Arkham City od strony technicznej było perfekcyjne, wniosło sporo nowego względem AA (walka, Catwoman,  otwarty teren, zadania poboczne, zagadki) i miało dużo lepszy wielowątkowy scenariusz. Arkham Origins jest  dobre, ale daleko jej do AC.

Przed Rocksteady jest teraz znacznie cięższe zadanie, żeby znowu zaskoczyć czymś świeżym i odbudować dobre imię marki, bo WB Montreal narobiło trochę smrodu.

Opublikowano

jak tam xboty gracie w coś czy dalej bezcelowy i bezwartościowy hate w kierunku sony ? co wam innego zostało hehe xbox hehe kogo to

Opublikowano

Matematyka bota, lekcja 4:

73 < 60

Opublikowano

pop to przynajmniej pisał, że szło go zrozumieć

Opublikowano

Wy tu pitu-pitu, a tymczasem m$ traci następnego exa:

Fez finally comes to PS4, PS3 and Vita in March

Za kilka miesięcy będzie kolejna perełka do ogrania w plusie 8)

To nie był ex.

Moze nie kazdy jest uszkodzony ale te dodawane do konsoli (miałem 3 sztuki) są wyraznie gorsze jakosciowo niz te które są sprzedawane osobno w sklepach (miałem czerwonego i miał za(pipi)istą gume w porównaniu do tych z zestawów)

w ogole o którym DS mowa? 3 czy 4?

ja miałem dwa DS3 , jeden z zestawu konsoli i był bardzo dobry i dobrze wykonany, potem kupiłem jakąś wersje OEM (czyli też zabraną z zestawu) i była znacznie gorsza (gorszy plastik i bardziej trzeszczy), więc jak widać różnie to bywa, może też w trakcie mijania lat i wychodzenia kolejnych partii zmieniali plastiki

chociaż i tak nic nie pobije sixaxisa którego ma moj kolega - plastik tak cieńki że prawie przezroczysty, to dopiero było słabo wykonane (a jak wiadomo był to pad dodawany na samym starcie konsoli, być może teraz z DS4 też dają słabsze pady na starcie)

U mnie to samo. Plastik tak cienki, że aż przezroczysty :) Do tego cały pad trzeszczy, mam wrażenie, że mi się w dłoniach zaraz rozpadnie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ryse>killzone. Ciekawsza kampania i wiecej pikseli w multiplayerze.

łał, najgorszy ex na XO lepszy niż topowa strzelanka Sony?  :mellow: w sumie fani PS i tak nie grają w te ich exy, które są tylko po to, aby mogli je wymieniać w wojenkach na forum, więc nic nie szkodzi  :sorcerer:

no i jeszcze, że pójdzie na kompie bo to nigdy też nie wiadomo c'nie

a Walduś widzę że odpala każdą grę na każdej kąsoli, beczka

Opublikowano

wpisujesz w google "Thief Consoles" i masz różne recenzje gry, wrażenia graficzne itp.

wpisujesz "Thief PC" i masz

Thief 2014 System Requirements

a zaraz potem

How to Fix Thief 2014 Crashes, Graphics Stuttering and Problems

XDDDDDDD no ale wiadomo, multiplatformy lepsze na blaszce. 

Opublikowano

Ryse>killzone. Ciekawsza kampania i wiecej pikseli w multiplayerze.

łał, najgorszy ex na XO lepszy niż topowa strzelanka Sony? :mellow: w sumie fani PS i tak nie grają w te ich exy, które są tylko po to, aby mogli je wymieniać w wojenkach na forum, więc nic nie szkodzi :sorcerer:

Przykro mi sie robi jak czyta sie osobe ktora nie ma wlasnego zdania tylko "guru" xboxa tak napisal to tak jest.

Opublikowano

wpisujesz w google "Thief Consoles" i masz różne recenzje gry, wrażenia graficzne itp.

a zaraz potem

http://i.imgur.com/XHs0w6I.png

oj Walduś Walduś, ty i te twoje "argumenty".

Opublikowano

Walduś bardzo chce pokazać chce jakim to jest retardem, który nie potrafi sobie złożyć przystępnego PieCa.

a Thiefa odpalałem na PC, żadnych problemów, może to jego koledzy kąsolowcy mają tam problemy jakieś?

Opublikowano

ENO OSZUKUJESZ!!!111 WPISAŁEŚ PLAYSTATION ERROR PROSZĘ PANI BO ADI OSZUKUJE I W OGÓLE SIĘ ŹLE BAWI I W SZCZEPIONKE NIE WOLNO 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Smieszniej jest jak sie wpisze Red Dead Redemption pc, albo GTA V pc w google i wejdzie na pierwsza lepsza strone i poczyta komentarze.

Opublikowano

Nom,szczególnie petycja o gta na pc xD no ale muszą żebrać o resztki ze stołu konsolowców.

Opublikowano

Dużo śmiesznych postów dzisiaj.

tak w ogóle thuway uważa, że technika wynaleziona przez GG jest w pewien sposób genialna i pomoże ona szczególnie grom na Xbox One. Sony takie dobre, pomaga konkurencji.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Lokomotywa - o widzisz, tu dochodzimy do konsensusu. Baroni gamingu, czyli szanowna brać konsolowa to panicze, którym dane są gry, nie problemy. Oni nic nie składają - to inni składają za nas. My nic nie musimy rozwiązywać - inni rozwiązują problemy za nas. My nic nie musimy myśleć - my cieszymy się pure gamingiem. 

Nadchodzi późny wieczór, jest godzina 20.00. Prawdziwy dżentelmen przebiera się w smoking, zasiada na fotelu, naciska magiczny przycisk na padzie. Jasna dioda świeci figlarnie, daje się słyszeć cichy pomruk powołanej do życia bestii. Pani przynosi mu japońską, 40 letnią whiskey NIKKA, Panicz Gamingu włącza 50 calowy TV oraz wielokanałowy sprzęt audio. Daje się widzieć logo dające każdemu mężczyźnie radość i spełnienie, po chwili Panicz widzi bogatą i dostępną dla niego od ręki bibliotekę gier. Chwila namysłu, lekko podniesiona brew sugeruje, że Pani zakończyła własnie wieczorne fellatio, Panicz naciska X i tonie. Tonie w hektolitrach miodu i bezkresnym oceanie epickiego gameplayu. Daje się porwać temu co najlepsze. Za oknem już noc, lecz tego nie czuć, gdyż czas stanął w miejscu. Realny świat się zatrzymał, aby Panicz mógł kosztować lepkiego nektaru epickiej grywalności. Playstation - For the Players. 

tymczasem gdzieś w Polsce B, PC Master Race również doświadcza typowego dla siebie gaming experience:

MAMO JESZCZE 20 MINUT PROSZĘ CIĘ PÓJDĘ SPAĆ TYLKO MI SIĘ TE STERY DOCIĄGNĄ NO WEŹ NO ZJADŁEM PRZECIEŻ ŁADNIE KOLACJĘ A Z MATMY MOGE JESZCZE NP ZGŁOSIĆ. 

Opublikowano

Z Dragon's Dogma to samo, wszędzie zalane wpisami o PISI PISI, a Capcom wyraźnie zaznaczył, że PISI PISI systemu pionków nie pociągnie.

a zaraz potem

http://i.imgur.com/XHs0w6I.png

oj Walduś Walduś, ty i te twoje "argumenty".

http://gyazo.com/07a4f9b13a78e9c66861251198bd558f.png

Opublikowano

Lokomotywa - o widzisz, tu dochodzimy do konsensusu. Baroni gamingu, czyli szanowna brać konsolowa to panicze, którym dane są gry, nie problemy. Oni nic nie składają - to inni składają za nas. My nic nie musimy rozwiązywać - inni rozwiązują problemy za nas. My nic nie musimy myśleć - my cieszymy się pure gamingiem.

Awaryjność PS3 - 212 stron

PS3 FAQ - 177 stron

pełne postów o jakimś odbudowywaniu bazy, czyszczeniu dysku, przedmuchiwaniu wnętrza konsoli trzymając przez X czasu przycisk power, błędach przy pobieraniu i takie tam inne fajne rzeczy, typowy konsolowy stuff

ale zawsze jest co poczytać podczas grania w "trwa instalowanie..." i w "dostępne jest uaktualnienie systemu"

http://www.psxextreme.info/topic/102275-awaryjność-ps3/page-215

xD no tylko popatrzcie jakie wspaniałe i bezproblemowe jest konsol gejming, jedna, ostatnia, niepełna strona, wszystko z ostatniego miesiąca:

Ja nie mam zbytnio problemu, ale zauważyłem, że konsola jest coraz wolniejsza. Dłużej np wczytują się ikonki demówek i w ogóle wydaje się byc bardziej ślamazarne. Jest na to jakiś sposób? Może muszę pousuwac stare śmieci, albo jest jakaś opcja "odświeżenia" w menusach?

@areka

Podłącz ten HDD do komputera i sprawdź S.M.A.R.T dysku. My nie wróżki. Tylko nic z nim nie rób bo inaczej po powrocie do konsoli będzie Cie czekać format.

@nemix

Ale konsola Ci się bootuje do XMB w ogóle? Bo jak nie to masz YLOD.

http://www.ps3devwiki.com/ps3/Boot_modi

I jak? Poszło dalej?

Ja z kolei już pier.dolca dostaję. Jestem sobie w menu np. TLOU i buja się firanka a muzyka w tle się co chwilę na ułamek sekundy zacina. To samo w innych gierkach np. podczas filmików przerywnikowych. Podobnie w menu konsoli - lekkie zwiechy na chwilę. Także w GTA V się dalsze obszary widocznie wczytywały. Przedtem tego nie było. Dodam, że wszystkie gry są na dysku twardym. Do tego jeszcze gry jakby się dłużej wczytywały. Co jest? Czy to już oznaka bliskiej śmierci dysku twardego? A, żeby nie było, robiłem już formatowanie z recovery menu na wszelkie możliwe sposoby.

Hej, mam problem. Konsola po około 15 minutach gry zawiesza się, wyłącza i zaczyna migać czerwona dioda. Po naciśnięciu przycisku włączającego konsolę dioda przestaje migać i świeci się tak jak powinna na czerwono, po ponownym wciśnięciu konsola się uruchamia, a problem znów powtarza. Nie może to być na pewno nic związanego z napędem tak jak czytałem w intenecie, ponieważ podczas grania w grę z plusa zapisaną na dysku twardym problem również występuje. Osobiście zdaje mi się, że zużyła się pasta termochłodząca (czy jak to tam się nazywało) i konsola po tych 15 minutach przegrzewa się i system automatycznie się wyłącza. Jeżeli mam rację to gdzie można by było kupić taką pastę i ewentualnie znaleźć, jakiś poradnik jak to samemu zrobić lub gdzie można by było oddać konsolkę do serwisu na terenie warszawy ? Jakie są koszty naprawy ?

Konsola to playstation 3 fat 40gb z marca 2008 roku. Robiłem "czyszczenie" odpalając specjalny tryb w którym wentylator działan na maksymalnych obrotach przez pewien czas. Oprócz tego próbowałem czyszczenie suszarką (najpierw wyjmuje się dysk twardy, a potem suszarką przewiewa wnętrze przez szczeliny z tyłu). Nic nie pomogło.

S.M.A.R.T, odświeżanie, pasta termochłonna, przedmuchiwanie, suszarki, przycinanie filmików, recovery - typowe kąsolomaniaki

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Lokomotywa - o widzisz, tu dochodzimy do konsensusu. Baroni gamingu, czyli szanowna brać konsolowa to panicze, którym dane są gry, nie problemy. Oni nic nie składają - to inni składają za nas. My nic nie musimy rozwiązywać - inni rozwiązują problemy za nas. My nic nie musimy myśleć - my cieszymy się pure gamingiem.

Awaryjność PS3 - 212 stron

PS3 FAQ - 177 stron

pełne postów o jakimś odbudowywaniu bazy, czyszczeniu dysku, przedmuchiwaniu wnętrza konsoli trzymając przez X czasu przycisk power, błędach przy pobieraniu i takie tam inne fajne rzeczy, typowy konsolowy stuff

ale zawsze jest co poczytać podczas grania w "trwa instalowanie..." i w "dostępne jest uaktualnienie systemu"

Ty sie ciesz ze nie trzeba zapalki wkladac przy wgrywaniu plyt... :P

Opublikowano

[soul mode on] Po co prowokujesz? Wszyscy jestesmy GRACZAMI, po co te dziecinne podzialy? Po co te wojenki?[/soul mode off]

Edytowane przez Dave Czezky

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.