Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wy tu pitu-pitu, a tymczasem m$ traci następnego exa:

Fez finally comes to PS4, PS3 and Vita in March

Za kilka miesięcy będzie kolejna perełka do ogrania w plusie 8)

To nie był ex.

Moze nie kazdy jest uszkodzony ale te dodawane do konsoli (miałem 3 sztuki) są wyraznie gorsze jakosciowo niz te które są sprzedawane osobno w sklepach (miałem czerwonego i miał za(pipi)istą gume w porównaniu do tych z zestawów)

w ogole o którym DS mowa? 3 czy 4?

ja miałem dwa DS3 , jeden z zestawu konsoli i był bardzo dobry i dobrze wykonany, potem kupiłem jakąś wersje OEM (czyli też zabraną z zestawu) i była znacznie gorsza (gorszy plastik i bardziej trzeszczy), więc jak widać różnie to bywa, może też w trakcie mijania lat i wychodzenia kolejnych partii zmieniali plastiki

chociaż i tak nic nie pobije sixaxisa którego ma moj kolega - plastik tak cieńki że prawie przezroczysty, to dopiero było słabo wykonane (a jak wiadomo był to pad dodawany na samym starcie konsoli, być może teraz z DS4 też dają słabsze pady na starcie)

U mnie to samo. Plastik tak cienki, że aż przezroczysty :) Do tego cały pad trzeszczy, mam wrażenie, że mi się w dłoniach zaraz rozpadnie.

Fez to był ex.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

To nie był ex.

Moze nie kazdy jest uszkodzony ale te dodawane do konsoli (miałem 3 sztuki) są wyraznie gorsze jakosciowo niz te które są sprzedawane osobno w sklepach (miałem czerwonego i miał za(pipi)istą gume w porównaniu do tych z zestawów)

ja miałem dwa DS3 , jeden z zestawu konsoli i był bardzo dobry i dobrze wykonany, potem kupiłem jakąś wersje OEM (czyli też zabraną z zestawu) i była znacznie gorsza (gorszy plastik i bardziej trzeszczy), więc jak widać różnie to bywa, może też w trakcie mijania lat i wychodzenia kolejnych partii zmieniali plastiki

chociaż i tak nic nie pobije sixaxisa którego ma moj kolega - plastik tak cieńki że prawie przezroczysty, to dopiero było słabo wykonane (a jak wiadomo był to pad dodawany na samym starcie konsoli, być może teraz z DS4 też dają słabsze pady na starcie)

U mnie to samo. Plastik tak cienki, że aż przezroczysty :) Do tego cały pad trzeszczy, mam wrażenie, że mi się w dłoniach zaraz rozpadnie.
Fez to był ex.

Time ex na 2 lata, MS dobrze posmarowal

Opublikowano

Panicz Gamingu włącza 50 calowy TV

subHD na 50-calowym TV, musisz mieć naprawdę duży dom paniczu, by móc siedzieć baaaardzo daleko w celu uchronienia się przed odruchami wymiotnymi ;/

przy wgrywaniu plyt... :P

Płyty? Co to jest? Przepraszam bardzo, ja już jestem w XXI wieku.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

waldus, jaka to jest epicka grywalnosc?

Opublikowano

To nie był ex.

Fez to był ex.

Nie był. Ograłem tę gierkę na PC i hóy

Znaczy był, ale nie był teraz :) W sensie, że MS nie traci teraz żadnego ex'a bo gra już jakis czas jest na kompie. o to mi chodziło :)

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

topowe strzelanki na playstation

Opublikowano

Lokomotywa - o widzisz, tu dochodzimy do konsensusu. Baroni gamingu, czyli szanowna brać konsolowa to panicze, którym dane są gry, nie problemy. Oni nic nie składają - to inni składają za nas. My nic nie musimy rozwiązywać - inni rozwiązują problemy za nas. My nic nie musimy myśleć - my cieszymy się pure gamingiem. 

Moze duzo na pc nie gram bo tylko w civ5 i kilka giere indie(na tyle lapek pozwala) ale jakos problemow nie mam. Wszystko(steam,sterowniki,system)samo robi sobie update i jeszcze problemow nie mialem. ''Inni rozwiazuja problemy za nas'' chyba,ze grasz w bf4 :P

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Po co 40 letnia whisky? Zeby dalo sie grac w Mass Effect  czy Mafie 2 na PS3 przy 50 calach wystarczy przecież 6-pak Żubra albo Parkowa 0,5.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Smieszne jak Fez nie byl exem wiec co traci? xD

Opublikowano

Lokomotywa - o widzisz, tu dochodzimy do konsensusu. Baroni gamingu, czyli szanowna brać konsolowa to panicze, którym dane są gry, nie problemy. Oni nic nie składają - to inni składają za nas. My nic nie musimy rozwiązywać - inni rozwiązują problemy za nas. My nic nie musimy myśleć - my cieszymy się pure gamingiem. 

Moze duzo na pc nie gram bo tylko w civ5 i kilka giere indie(na tyle lapek pozwala) ale jakos problemow nie mam. Wszystko(steam,sterowniki,system)samo robi sobie update i jeszcze problemow nie mialem. ''Inni rozwiazuja problemy za nas'' chyba,ze grasz w bf4 :P

Tylko jeszcze trzeba korzystać ze Steam i grać na kompie by wiedzieć o czym pisać. A tak to niektórzy się zatrzymali w latach 90, a ich kompy to pewnie jakieś cudaczne gotowce z marketów czy też inne komunijne zestawiki z serii "Gaming PC" XD

A to o czym pisał Walduś w kwestii konsol to może i  działało ale w czasach PS2 teraz to update'y, pocięte gierki,season passy, rozjechane gierki,cinematic experience i inne cudaczne rzeczy.

Co się tyczy FEZ to jak ktoś ma jakieś drobne i kompa, który nie jest z przed 20lat to jeszcze może zdążyć zaopatrzyć się w te konsolowe "exy" za pół darmo:

https://www.humblebundle.com/

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

waldus, jaka to jest epicka grywalnosc?

Epicki knack 4/10, killzone 7/10 i bf, który działa jak chce, ale tylko tym, którzy szanują markę.

Opublikowano

Awaryjność PS3 - 212 stron

PS3 FAQ - 177 stron

pełne postów o jakimś odbudowywaniu bazy, czyszczeniu dysku, przedmuchiwaniu wnętrza konsoli trzymając przez X czasu przycisk power, błędach przy pobieraniu i takie tam inne fajne rzeczy, typowy konsolowy stuff

ale zawsze jest co poczytać podczas grania w "trwa instalowanie..." i w "dostępne jest uaktualnienie systemu"

http://www.psxextreme.info/topic/102275-awaryjność-ps3/page-215

xD no tylko popatrzcie jakie wspaniałe i bezproblemowe jest konsol gejming, jedna, ostatnia, niepełna strona, wszystko z ostatniego miesiąca:

odpowiadając w stylu blacharza:

"ja gierki odpalałem na konsoli, żadnych problemów, może to jego koledzy PCowcy mają tam problemy jakieś?"

ragus, epicka grywalność - kiedy grasz całą grę od początku do końca i ani razu nie wyskoczy Ci:

Error-WLW-Tags.png

Opublikowano

Czyli jak na moim wyje.bistym komputerku. Chociaż tutaj. Bo na Vicie i PS3 różnie to bywało.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jakim cudem ten filmik ma już 4 miliony?

2WTItRE.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Tylko jeszcze trzeba korzystać ze Steam i grać na kompie by wiedzieć o czym pisać. A tak to niektórzy się zatrzymali w latach 90, a ich kompy to pewnie jakieś cudaczne gotowce z marketów czy też inne komunijne zestawiki z serii "Gaming PC" XD

I co z tego, to nie PC? Mamy brać pod uwagę tylko rigi z 3 tytanami SLI co większość widziała tylko na obrazkach z gafa? Większość na rynku to lapy z zintegrowaną kartą na których gimby mentalne zagrywają się w lola i fifę 2008 na niskich, więc czemu nie brac ich pod uwagę? To tak jakby pisać że WiiU to nie konsola. 

Opublikowano

Po co 40 letnia whisky? Zeby dalo sie grac w Mass Effect  czy Mafie 2 na PS3 przy 50 calach wystarczy przecież 6-pak Żubra albo Parkowa 0,5.

Odpjerdol się od Żuberka :) Moje ulubione piwo.

Opublikowano

Lokomotywa - o widzisz, tu dochodzimy do konsensusu. Baroni gamingu, czyli szanowna brać konsolowa to panicze, którym dane są gry, nie problemy. Oni nic nie składają - to inni składają za nas. My nic nie musimy rozwiązywać - inni rozwiązują problemy za nas. My nic nie musimy myśleć - my cieszymy się pure gamingiem.

Awaryjność PS3 - 212 stron

PS3 FAQ - 177 stron

pełne postów o jakimś odbudowywaniu bazy, czyszczeniu dysku, przedmuchiwaniu wnętrza konsoli trzymając przez X czasu przycisk power, błędach przy pobieraniu i takie tam inne fajne rzeczy, typowy konsolowy stuff

ale zawsze jest co poczytać podczas grania w "trwa instalowanie..." i w "dostępne jest uaktualnienie systemu"

http://www.psxextreme.info/topic/102275-awaryjność-ps3/page-215

xD no tylko popatrzcie jakie wspaniałe i bezproblemowe jest konsol gejming, jedna, ostatnia, niepełna strona, wszystko z ostatniego miesiąca:

odpowiadając w stylu blacharza:

"ja gierki odpalałem na konsoli, żadnych problemów, może to jego koledzy PCowcy mają tam problemy jakieś?"

ragus, epicka grywalność - kiedy grasz całą grę od początku do końca i ani razu nie wyskoczy Ci:

Haha napewno grając w bf3 nigdy nie doswiadczyleś zwiechy podczas dołączania do serwera lub kiedy chciałeś do swojego kumpla z poziomu gry wbić na serw. Nie musisz odpowiadać bo to nierealne, mi bf3 zawiesil jako pierwsza gra ogólnie xboxa na którym nigdy mi się to nie zdarzało więc sory waldus slabe prowo.

Opublikowano

Wystarczy wejść na statystyki Steam by zobaczyć, że jest dokładnie tak jak pisze Observer. Jakiś marny folkor może ma tam super wypasione blaszaki, i dla nich nikt specjalnie gier robił nie będzie, bo i po co się trudzić.

Zresztą, każdy wie że obecnie do grania jest konsola jako priorytet. Wejdzie taki gracz na MC i chce np. zagrać w najlepiej ocenianą grę roku 2013. Patrzy - GTA V. Wersja na PC? Brak. To może drugie miejsce w rankingu? Patrzy - TLOU. Wersja na PC? Brak. I tak dalej, i tak dalej. Nowe konsole powtórzą ten schemat, właściwie cykl który powiela się co generację. Zamiast pakować niepotrzebną ilość kasy w nowe podzespoły, lepiej wydać tą kasę na gry, których na PC nie ma... :)

Opublikowano

Ale na h.uj w ogóle Tytan? Jak o wiele tańsza karta w zupełności wystarczy.

Chodzi o kompa sensownie i z głową złożonego z dobrze dobranych komponentów, a nie jakiś wynalazek z supermarketu. Nie dość, że są one najczęściej droższe to jeszcze części jakie tam wrzucają budzą co najwyżej uśmiech politowania. Potem taki Janusz kupuje taki piecyk w MM czy gdzie indziej, włącza go i okazuje się, że coś mu  klaci, a przecież tyle kasy wywalił i jeszcze w opisie na półce sklepowej pisało "Gaming PC".

A wystarczy wejść choćby tutaj w dział PC, czy na forum Benchmark, napisać jaki budżet i do czego to ma być, a kumaci ludzie doradzą i kasa przynajmniej sensownie bedzie wydana.

lepiej wydać tą kasę na gry, których na PC nie ma

Albo wydać kasę na kompa i pograć w gry, których na kąsolach nie ma.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Jakim cudem ten filmik ma już 4 miliony?

xboty i blacha oglądają po 10 razy bo nie wierzą. 

zanotowano znaczący wzrost frazy "infamous minimal requirements" w google bo nie ma wiary, że tylko Barony Gamingu dostąpią zaszczytu obcowania z tym epickim dziełem

dla blubera, małą czcionką aby nikt nie widział:

na ps3 to nawet nie, ale przy PS4 poszło tyle kurev na error stricte w czasie grania, że nie uwierzyłbyś. Centralnie z d,upy wywala do dashboardu, na PS3 były pełne freezy, ale jednak spoooooro rzadziej niż to, co oferuje mi teraz PS4 experience. Ale cicho. Nie mów też nikomu, że inFamous jak dla mnie to uber ch,ujnia i zupełnie mnie ten nowy też nie kręci. 

Opublikowano

Waldus,na calym swiecie w lutym 2014,zdanie infamous system requirements wpisano 48 razy,infamous pc 22 razy.A zdanie civilization ps4 76 razy,civlization xbox one 5 razy,civilization console 25 razy ;) 

Opublikowano

@zaq mowie o epickiej grywalnosci w kontekscie postu waldka oraz tego, że wiem iż cyc zagrywal się w bf więc no wnioski wyciągnij sam bo to nie ja się odnosiłem do grania na pc tylko bezproblemowego pochłaniania zaje.bistosci wylewajcej się z ekranu na konsolach, co jest troszeczkę kłamstwem (na ps4 nawet w singlu bfa nie da się zaznać spokoju).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.