Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

co nie zmienia faktu, że na PC BF wygląda tak:

battlefield-4-broken.jpg

maxresdefault.jpg

więc jednak na konsolce jest dostępne trochę więcej contentu. A wiem, bo zagrywałem się jednak sporo więcej niż Ty :) więc tutaj zgadzam się z zaqiem, akurat BF jest ch,ujowym przykładem na każdej platformie. 

Edytowane przez waldusthecyc

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Waldek wez mi powiedz jaka jest roznica miedzy tym:(oprocz tego,ze na ps4 zaplaciles za sama gre tyle ile na pc za gre+premium)

battlefield-4-broken.jpg

A tym:

bf4-ps4-error.jpg?w=855&h=532

Opublikowano

głównie taka, że ten Twój drugi screen przeszkadza mi w gloryfikowaniu Barona Gamingu. 

a tak na serio to pisałem, że faktycznie BF to najsłabszy sposób porównywania 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Okladka GI

crouch604056845.jpg

black93472340.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Fajnie, ze juz w tym roku znalazlo sie paru odwaznych, ktorzy wydaja swoje killery AAA tylko na xbone/ps4. Licze na taki sam przelom w przypadku nowego AC.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Smieszniej jest jak sie wpisze Red Dead Redemption pc, albo GTA V pc w google i wejdzie na pierwsza lepsza strone i poczyta komentarze.

ZfBImWg.jpg

Zaiste, zabawne.

Nie był. Ograłem tę gierkę na PC i hóy

Znaczy był, ale nie był teraz :) W sensie, że MS nie traci teraz żadnego ex'a bo gra już jakis czas jest na kompie. o to mi chodziło :)

Chyba zapomniałeś, gdzie jesteś. W tym temacie SUPER EXAMI NA X360 (pipi)O były późne (nawet czasami ograniczone w stosunku do oryginału) porty gier z PCta. ;)

Opublikowano

Oby nowy Batman to było właśnie info dla innych devów, że czas przerzucić się całkowicie na nowe sprzęty i zostawić stare w totalnym spokoju, żeby potem nie było takich cyrków jak z Thiefem.

Nowy AC podobno ma być właśnie też tylko na nextgeny i PC, ale EA ma wspierać PS360 do końca chyba 2015.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Smieszniej jest jak sie wpisze Red Dead Redemption pc, albo GTA V pc w google i wejdzie na pierwsza lepsza strone i poczyta komentarze.

ZfBImWg.jpg

Zaiste, zabawne.

No zabawne, bo połowa wpisów dotyczy wydania rozszerzonej wersji KONSOLOWEJ gry na KONSOLACH. Ciekawe co by się działo, gdyby taki ROS był zapowiedziany TYLKO na PS4.

Opublikowano

2014 nie wydaje się byc taki zły dla next genów. Destiny, Witcher 3, nowy Batman, Order, SO... A pewnie jeszcze kilka gier się znajdzie.

Opublikowano

Oby nowy Batman to było właśnie info dla innych devów, że czas przerzucić się całkowicie na nowe sprzęty i zostawić stare w totalnym spokoju, żeby potem nie było takich cyrków jak z Thiefem.

Nowy AC podobno ma być właśnie też tylko na nextgeny i PC, ale EA ma wspierać PS360 do końca chyba 2015.

a jaki problem wypluwać na past geny aktualne składy do gier sportowych ze zmienionym numerkiem na okładce? :P Fify, to chyba jeszcze nawet na PS2 wychodzą. 

co do Batmana, to szacunek dla WB, że nie cisnęli RS z robieniem swojej gry na stare konsole. Słusznie zauważyłeś, na przykładzie Thiefa, jakie konsekwencje niesie ze sobą robienie gier na wszystko.  

Opublikowano

No zabawne, bo połowa wpisów dotyczy wydania rozszerzonej wersji KONSOLOWEJ gry na KONSOLACH. Ciekawe co by się działo, gdyby taki ROS był zapowiedziany TYLKO na PS4.

3 z 17 to połowa

ehhhh

Opublikowano

"As we announced earlier, Guilty Gear Xrd was announced for PS4. Considering that, I feel the BlazBlue series should move on to PlayStation 4 as well, but once you upgrade to PS4 there is so much you can do. I'm thinking we would implement more modes. There's a lot I want to do. We don't have any information on the Xbox One hardware. I'm curious if Xbox One will even come out in Japan. I've been asking people about it and not one person has given me a definitive answer," Mori replied.

http://www.eventhubs.com/news/2014/mar/03/blazblue-chrono-phantasma-not-coming-xbox-360-because-disc-storage-space-devs-concerned-releasing-inferior-version/

Najs. Toshimichi Mori to producent BlazBlue. W dodatku powiedział, że Chronophantasma nie ukaże się na X360, bo nie zmieści się na jednej płycie.

Opublikowano

Wszyscy posiadacze 360 nie moga sie pogodzic z taka straszna informacja.

Opublikowano

Co ? Filmiki sie nie zmiescily ? xD

Jakby chcieli to by wydali. Wersja cyfrowa, druga plyta do instalacji, cokolwiek. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wszyscy posiadacze 360 nie moga sie pogodzic z taka straszna informacja.

Pewnie po co wam dobra bijatyka wprowadzajaca jakiekolwiek urozmaicenie na Klocku skoro jest Hejlo Girsy i Autka ... z drugiej strony po co wydawac bijatyke na konsole ktorej Pad nie jest nawet wstanie jej obsluzyc w granicach grywalnosci :D

Opublikowano

Guwno prawda, znalazl sie znawca bijatyk.

Opublikowano

tak tak mazzi. nawet pro gaming odbywa się zarówno na stickach, jak i padach. jak kto woli, a zwolenników pada nie brakuje, nawet wśród najlepszych

Opublikowano

Doje.bany jest ten miesiąc. South Park, Titanfall i Dark Souls 2. Dla każdego konesera coś miłego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.